Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@naty2005 na soudy je ještě brzy, jinak graf vypadá v pořádku, jsi teprve 4DPO... takže musíš ještě alespoň 6 dní vydržet... zatím je vše v pořádku....
@naty2005 no toho 12dc měla proběhnout ovu. Takže je možné že se zadařilo a ted uz se bublinka pomalu chystá ustlát aby měla super pohodlí 😍😊 držím palečky
@janickazabicka Krasnej graf, Jani! Moc drzim pesti 🙂. Jinak ja bych taky porad spala a musim hodne pit, porad mam sucho v puse...Klidne bych brala chladnejsi pocasi 🙂
@baketka jo to máš pravdu mě teda sluníčko nevadi ale kdyby třeba sprchlo tak to vůbec nevadí . B
Četla jsem předpověď na středu a hlásí 35 stupňů 😱😱😱
@janickazabicka jinak ja vubec tento mesic ovu podle vytoku nepoznala,,,nic jsem nepostrehla..dneska uz me vajecniky boli min...kez by si uz ustlalo 🙂 uz me to cekani taky nebavi. ,porad dokola a nejsem uz nejmladsi :( vajecniky me boli prubezne,ale tyhle dny byla malem moje smrt,vcera jsem cely den prolezela jaka to byla bolest
@baketka pred chvílí jsem zase spala... vždy na mě padne taková únava.... jak je to horko, tak ani nevylézám z domu... vůbec mi to nedělá dobře... špatně se mi dýchá...asi divný tlak... také nevím, jak zvládnu ještě větší horka...
@vendelinka08 ja spim nekolikrat denne, dyz muzu teda :D, sem zvedava na ten tejden v praci...
@naty2005 teda to ti nezávidím 😐 já teda podle výtoku taky nikdy nic nepoznám 😂😂
@janickazabicka no bolely me oba ale nejvic pravy a ten mam udajne nepruchozi,minuli rok jsem podstupovala nepruchodnost vejcovodu. Levy boli min o neco,,ted jeste oba citim a obcas me pichne v levem .
@naty2005 no tak třeba se ti tam tlačilo to vajíčko 😊 proto tak bolel 😁 a levý mu dodával sílu 😁
@janickazabicka no

@janickazabicka Ahoj co na to rikas? Jsem myslela ze se neci pohne :( porad se drzi.
@janickazabicka tak jsem si ted volala na gyndu...a sestricka me objednala uz na tento ctvrtek...myslim..ze je jeste brzy...ale alespon by mel videt..ze je to v deloze...a myslim.ze srdicko jeste nebude...tak to me bude chtit videt zase pristi tyden...ach jo...jsem myslela ze me objedna pozdeji...jeste ze jsem nevolala hned a tyden si pockala. A jak ty se citis?
@naty2005 ale ten graf vypada v pohode...teplota se drzi nahore...
@janickazabicka Tak co, Jani, vydrželas dnes nezměřit? 😇😈😘
@naty2005 hele taky bych řekla že dobrý. Hlavně že neklesá. Takhle rovnou cestou až ke kinder vejci 😀😀😘
@vendelinka08 no já zatím dobrý sem tam mě píchne v podbřišku a přes den k večeru mě pak docela bolí prsa a mám je i trochu natekle. Ale rano zase v pohodě.
@modrypitrisek jj dnes jsem to vydržela 😀😀😀😘
@janickazabicka graf snad zatim dobry ale pokud mi to nebude stoupat tak zadna slava,,vim ms prijde kdyz bt klesne na 36.6..
@naty2005 to jo ale pořád si 5 dc podle mě bt může stoupnout také po zahnizdení. Ze uz se v tom něco děje 😊
@janickazabicka no kez by,,,, nezbyva nez zas cekat a cekat 🙂
Ahoj, taky se přidám a rovnou přikládám svůj graf, no nevím co z toho bude, většinou před MS teplota spadne až na 36 a den na to přišla, teď od soboty špinění, pak trošku krve a teď zase špinění a teplota předvádí toto... No nedělám si naděje asi jen nějaká změna, spoustě žen klesne teplota až po MS...🤔😃 Všem držím palce, ať to vyjde 😊
@janickazabicka Od pristiho mesice bych chtela zkusit Gynex kapicky..ja jsem do Brezna taky chodila do Gennetu,podstupovali jsme IUI ale bylo toho na me nejak moc,hormony injekce ...tak jsem rekla ze tomu dam nejaky cas volny prubeh..vsechny odbery a geneticke tst mame v poradku..manzel ma spermio na 1 ...mam mladsiho manzela me uz je 36 :( tak bysme moc chteli mimiska,,,jinak doma mame skoro 16 l. Kluka.chci aspon 3-4 mesice si hlidat ovu,protoze co jsme meli posledni IUI tak mi ho provadeli a vajicko uz nevideli,,bylo pozde,,taky si pamatuji ze ten den rano nez jsem tam sla, jsem mela uz husty hlen.
@janickazabicka
@vendelinka08
Holky tak ja jdu na kontrolu pristi pondeli. V patek jsem byla na odberu, abych to mela potvrzeny z krve a hcg bylo 2142 jednotek. 🙂
@baketka juchů to jsou fajn zprávy budeme se těšit na obrázek.
Stejně tak i u @vendelinka08 taky chceme obrázek 😍
@naty2005 to mi povez jak to v tom genetu hlídají když ti neuhlidaji ovu. Právě kvůli těm hormonům a všemu IUI oddaluji. Věřím že nebude potřeba. Jinak jsme si dali termín do konce roku a pak kdyztak 😊

Jinak ta dnešní teplota naměřena v 9.h. Protože jsme šli spát dlouho někdy ve 3 ráno. Jinak merim v 6.h.