Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka Hledám, hledám, a pořád nevidím další test? Jaks dopadla, Jani? 🙂
@janickazabicka A jo, už jsem se k tomu dopracovala, že včera byl bílý, tak co dnes?
@modrypitrisek
@naty2005
@hlasimse
@myjusiatko
Aha tak moc dekuju. Vip verze stojí dost. To to omrzím. Dneska jsem test nedělala myslím že graf mluví za vše.
Dnes nebo zítra je to tu 😐😐😐
Jinak kafe jsem nepila a přes den dost pila nevím co to bylo.
@janickazabicka Jani neztracej nadeji,videla jsi muj dnesni graf? Taky zadna slava nevim co
si myslet
@janickazabicka to me moc mrzi ten pokles....😯
@naty2005 no já si raději nemyslím už nic. A hlavně myslím že je to jasné.
@janickazabicka uvidis zitra, mysli pozitivne. ;)
@janickazabicka pokles to je velký... Asi bych očekávala ms. Mně taky klesla 14dpo a čekala jsem ms, 15dpo se zvedla a proto jsem si koupila test, ale je fakt, že mi to nekleslo až k linii...
@janickazabicka Jani a jak se citis? Mas pms?
@vendelinka08 citim se tak nejak vselijak. Je pravda ze obcas me boli v podbrisku a nize. A na wc uz byl naznak naruzovele. Takze to tu brzo bude ☹
@janickazabicka treba ne Jani,,no ja mam.asi PMS uz tyden jsem vztekla,,dnes obzvlast vsechno me vytaci ,doma predelavame byt nic neni na svym miste,,stukuje se atd a ja jsem ztoho na nervy nesnasim bordel a prach..na PMS netrpim ale asi jsem zacla. Hlavne me ani nic nebavi. Hrozny achjo
@naty2005 ber to s nadhledem zase to budete mít potom hezky. Náš to čeká na podzim. Také se děsím ale zároveň těším 😍
@janickazabicka Taky se tesim.az to bude hotove. Dnes btzas na prd..domerim to do ms..abych vedela..zas klesa ja to mam jak ba houpacce. Klasla na 36.6
@naty2005 no já jsem dnes pro jistotu zapomněla 😂😂😂😂
Tak holky je to tady 1 dc 😢😢😢
Ale tak mi se nevzdáme 😇
@janickazabicka to me moc mrzi.....tak te budu podporovat dal....jednou to prijit musi...👍👍👍
Uz se citim i tehotne...obcas je mi trochu blbe...nekdy z hladu nekdy jen tak....hodne spim...v noci stale chodim curat...prsa me ted take hodne boli a citim jak se roztahuje deloha...tak hlavne at je tam to srdicko...
@janickazabicka nesmutni Jani,,ja te taky za chvilku dozenu,taky neverim ze by se povedlo,graf mam jak na houpacce..zacneme zas znovu,jednou to prijit musi...
@vendelinka08 moc zavidim ale hezky a drzim palecky at si s mimiskem v poradku
@lynxx to je fakt zajimavy graf s tim velkym poklesem..uvidis jak to bude dale pokracovat..
@naty2005 to chapu..kdyz ut ma prijit..tak radeji co nejdrive...ja mela pokles vzdy v den prichodu ms...jinak teploty nahore a pak sup dolu a jeste ten den dorazila..
@vendelinka08 ja uz ten pokles mam.potreti tak nad tim kroutim hlavou..budu cekat jestli se dnes rozjede nebo co zitra a popripadne jaka by byla bt zitra...
A pro zajimavost si zkoumam 4/den cipek byl dole a leze nahoru dneska ho mam vys. A je kolem nej bily hlen. Kdyby prisla ms tak aspon budu vedet jak se muj cipek chova,
Dekuju holky jste zlatý. 😍😘😘 konec prázdnin je nás 😘😘
@janickazabicka jako ze ti skoncila ms? Chapu to dobre ?
Zacinam spinit je to tu

@hlasimse ja mam hlavne cykly 27DC - 28DC. Akorat minuly byl 21DC....a ted kdyz jsem mela ovu podle grafu 11DC tak jak vsude ctu tak mi to nevychazi. Zacinam mit vtom bordel...pochopila jsem snad dobre ze pri cyklu 28DC bych mela mit ovu cca 14Dc a ted kdyz jsem mela ovu 11DC tak bych mela mit ms 22DC ? A dnes jsem 23DC.