Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
To je hrozny to cekani na ms,,za cely den jen jedno malinke svetle hnede zaspineni na utreni toal.papirem. a jinak nic...se mrcha rozjede asi pres noc nebo rano,,,achjooo proc me tak trapi
@naty2005 😂😂😂 z čeho si usoudila že mi skončila!! 😀😀
@janickazabicka Hm tak me se ta mrcha rozjela pres noc,,a pekne me boli bricho ... :(
Holky halooooooo je tu mrtvo!
@naty2005 asi nikdo neměří nebo je v té fázi čekání na ovulaci,která zas tak zajímavá není.. 😄Já jsem ve fázi očekávání menstruace.Grad mi lítá nahoru a dolu.Ale jako pozitivum vidím aspoň vyrovnané teploty před ovulaci, tento měsíc ovulace pravdepodobne opravdu proběhla,neb na UZ byl folikul 20mm.Za 2 dny pak jasně pozitivní ovulacni test,tak aspoň vím, že u mě fungují.Paradoxne teda graf pokud bych nezadala pozitivu ovulacniho testu ukazoval o 4 dny dříve než pravdepodobne proběhla.Sedi výsledek ovulacniho testu s odhadem dr.A pak se aspoň radují z toho,že ta lutealni fáze 10 dni určitě bude.Minuly měsíc při prvním mere i vycházela na 8 dni-ale je otázka,zda tam ovulaci vubec byla. Asi tím,že jsem na dovolene tam hledám pozitiva,jinak jsem ohledně sebe spíš pesimista🙂
Tak u mě už po menzes a hurá do dalšího kola 😃
@naty2005 hoj tak ja uz skoro koncim a hura do dalsiho snazeni.
Vcera nam v praci oznali ze kvuli male klientele nam zavrou obchod, takze mozna budu bez prace, jj kdyz se dari tak se dari :-/ ☹
No a ja ms 2DC vcera jsem ale myslela ze se zblaznim,,,no uz se taky tesim az mi skonci a zacnem zas znovu,,, dala jsem se do piti kontryhele a zacla jsem brat listovku. A pristi cyklus chci zkusit ten Gynex a ty vitaminky co beres ty Jani. Zitra se ma uz ochladit tak snad bude lip. 🙂
@janickazabicka ach jo Jani..ale vis co to vlastne znamena? Ze prijde neco lepsiho...vzdy to tak je..vsechno zle je pro neco dobre..kdyz jsem byla bez prace vzdy prislo neco lepsiho..jinak se snazim prezit vedra...tady na jizni Morave se zase tak neochladi...odpoledne vzdy usnu...dnes jsem dala s detma bazen a bylo to fajn..jeli jsme az v 16hod...to uz se dalo prezit..
@janickazabicka Ja jsem taky momentalne bez prace,,,manzel mel uraz tak to neslo ale hledam a neco najdu tesim se zas mezi lidi...doma je byt fajn ale lepsi by to bylo s miminkem. Neboj dopadne to dobre ;)
Ahoj holky, tak ja jsem 15 dc, ale beru clostik a graf špatný i když mi po ovu teplota vyskočila ted několik dni klesá pomalu dolů tak nechápu asi léčba nezabrala tak jsem z toho zklamána
@naty2005
@vendelinka08 holky dekuju. Kdyby tento měsíc vyšlo mimčo, tak bych to měla úplně bez problémů, prostě bych si odešla na neschopenku a nazdar 😂😂
No ono to nějak dopadne, ale myslím že slzička asi ukapne. Protože jsem tam od začátku a prodejnu jsem stavěla. A všechny ty hodiny práce atd to prostě zabolí ale nějakou dobu jsme to asi už tušily. Ze to nejde nejlépe. 😔😔
@svaska sakrys a co tě na tom štve? 😂 to by si měla být ráda ne?
@janickazabicka ahoj Jani...a co dovca..nebudes jeste nejakou mit? Dnesni nocbyla desna..tekla bych ze jsem temer nespala..to horko je strasne..pak nocni curani a dnes me v noci bolel podbrisek. Dnes jsme zjistili ze mladsi syn ma pasovy opar..tak dostal leky a krem...starsiho boli hlava ze zarazene rymy...to leto je nekdy narocne..vetsinou maji oba pres leto anginu...mam rada teplo..ale ne horko...a cim jsem starsi tim to hur snasim....
@janickazabicka tak moje poovulační teploty spadly na hodnoty předovulačních, takže někde něco nefunguje tak pak už taky asi car
Holky tak já dnes opět pokles,takže očekávám že dnes či zítra začnu další cyklus. 🙂
@vendelinka08 jj budu mít ještě dovcu teď od 17 do 22 a pak možná 27 až 29 uvidíme jestli budu moci.
Jinak je dnes končím už jen špinění a vzhůru do toho 😀
@svaska jo aha tak to promiň to jsem nějak nepochopila. To je blby teda 😱
@janickazabicka No dnes jsem mela dost silny ovu test, takže to vypadá že ovulace si přišla sama mnohme později, takže snad ještě bude šance 🙂
@svaska to je super znameni, hlavne ze prisla sama. Taky mi jeden cyklus dorazila až nekdy kolem 30 dc 😀 kdyz uz jsem s tim vubec nepocitala 😀
Ahoj holky tak jsem zas u Vas...vubec jsem nejak nestihala,,,mam po ms,,ta skoncila v sobotu,,takze jen 4 dny byla. Porad piju kontryhel,,,a nevim jak bude ovu jestli stejne jak minule,,,,tak uz se radsi snazime..co kdyby ;)

Ja jsem od soboty na dovolene,takže se mi změnily podmínky mereni, spím v krásné chladné ložnici.😁 Aspoň tento měsíc zjistím,jak dlouhá je má lutealni fáze.Urcite se nám holky brzy zadaří!