Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal teda tak to vypadá dost slušně 😊😉
@hermij haha haha to ano to píšu 😀 😀 a dnes tu máš na tvé přání grafík zas 😀 😀 😀
@janickazabicka tak to jsme nastejno taky si se mnou tělo hraje 😀 😀
Ahoj holky, snad se mi to odešle - po 3.to psát nebudu 😂
@hermij
Ahojky, já tedy mám taky výtok ale takový vodnatý. Ovulační testy negativní. A ten sarapis bych asi nedala, není to nějak strašný? 😂
@janickazabicka
Ahojky, ty jo to je opravdu docela dlouho, já dnes tedy 15DC a ovulační test negativní tak uvidíme ale snad se mám to už blíží 😂
@juliemichal JOOOOOOOOOOOO, JE TO TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM 😍❤👏💃🙏 Milujte a množte se a naplňte svět radostí 😂 Ovulace někdy kolem 23.-24.DC. Trvá kolem 18i hodin, tak jsi trochu těch hormonů zachytila na ovu testu. Povinně nahlásit 6.9.2019 jako první den poslední MS když se zadaří. 😎 Jinak by počítali skoro o dva týdny mladší miminko (jejich PC program počítá u všech žen ovulaci automaticky 14.Dc, málokterý dr. si to počítá sám nebo z ovulace). Zítra snad bude taky vysoká teplota, abychom vyvrátili ten vliv alkoholu. A teď už jen můžeme držet pěsti 🙏🍀
@hermij no super super 😀 😀 akorát jsem zklamaná ☹ 23DC a 24DC jsme neměli pojištěno jen byl sexík hah 😀 😀 ach jo ☹ ☹ ale myslím,že 22DC byl sexík i z ukončením 😀 😀 no a udělala jsi mi kočko radost ♥ ♥ zítra tu dám teda ještě jednou grafík 😀 😀 a děkuji za radu,ale nevěřím tomu,že se povede hah 😀 😀 ale jsem ráda,že jsme se tento cyklus konečně dočkali ovulace 😀 😀 a omlouvám se kočko za takové dotazy a házení sem pořád grafíku,ale fakt jsem byla zoufalá 😀 😀
@hermij tak drží se nahoře 😀 😀 super,super 🙂 🙂 takže kolik DPO jsem podle tebe kočko? 😀
@juliemichal rekla bych,ze jsi cca 5DPO...super,a slo to i bez leku...kolem 4/10 by mohla nedorazit MS 😀
@kocila no moc děkuji kočko ♥ ♥ něco zkusím,zkusím dát pryč ten pozitivní ovulační test a pak tu hodím grafík ju? 😀 😀 no to je fakt došla bez léků,ale strašně pozdě,ale nevadí 🙂 🙂
no a já jsem dala pryč ten pozitivní ovu test tak mi to vyznačilo znova ovulku na 14DC,ale teď to už sedí 😀 děkuji ♥
@hermij a koukej,už asi je jasné proč jsem měla tu BT 36,9 jak jsme se bavily,že jí mám smazat 😀 kdyby tam nebyla tak se mi zase ovu vyznačila na 14DC což je blbost 😀 takže jsme doma proč tam tak vysoká BT hned ze začátku cyklu měla být 😀 😀
@juliemichal JJ, takhle to už vypadá líp 🙂 Dnes 5.DPO, kéž by v Tobě něco rostlo 🙂 I kdyby ne, tak víš, že Tvé vaječníky ovulují a nepotřebuješ stimulace. Kdyby byla kratší luteální fáze, tak se v CAR nebo na gyndě pobavíte o nasazení Utrogestanu nebo Gynprodylu, což je přírodní progesteron (nebo aspoň snaha o přírodní PROG). Spermie dokáží přežít v děložním hlenu (vyživuje je) a při ovulaci vycestují přes dělohu do vejcovodů, kde čeká vajíčko, takže není potřeba sexovat v den ovulace. Klidně i pár dní před 🙂
@hermij ty jsi fakt zlatíčko moje ♥ ale nevěřím tomu,že něco ve mě poroste 🙂 🙂 ale jsem ráda,že jsme se konečně dočkaly ovulky 😀 no LF mívám 14 dnů tak uvidíme jakou jí budu mít teď 🙂 🙂 a děkuji ♥
@hermij a zase tu otravuji,protože mě graf zmátl 😀 tak kolik jsem vlastně DPO?3 nebo 5 DPO?
@petula.bir rekla bych,ze ovu vcera (16DC)...to je hezky posun o proti minulemu mesici, pojisteno mate,tak cekat 12dnu a budes vedet 👍
@juliemichal ja bych se priklanela,ze jsi 6DC, trosku me mate pozitivni ovu test 25DC...ale hlavni je,ze ovu probehla, trosku se courala,ale dalsi mesic muze byt vse jinak...
@kocila kéž by příští cyklus,byla jinak 😀 😀 co bych za to dala a nebyla tak posunutá jako teď ☹ může za to jen ten gynex,už ho nikdy brát nebudu 😀 😀
@juliemichal myslim,ze duvod byl gynex, ono se nic zasadniho nestalo,jen ovu posunul,ale tim,ze chodis do centra tak to spis komplikuje zivot...jak uz jsem psala,ted bych neprovadela zadne experimenty s doplnky na podporu tehotenstvi....
@kocila no přesně tak to máš pravdu,už žádný doplněk brát nebudu a uvidíme jak dojde ovu 🙂 🙂
a kdo ví,možná ani tento cyklus ms nedojde,ale tomu nevěřím 😀 😀 ale necháme se překvapit 🙂
@petula.bir Peti, možná jo 🙂 Jen teplota ovulaci ukáže až zpětně, tak uvidíme, co další dny.
@juliemichal Juli (Jsi Julie, že jo?? 😂), vidím to na ten 6.DPO, splňuje pravidla symptotermální metody. Ovulace probíhá cca. 18 hodin a nevíme přesně, kdy proběhla, takže nevidím ani nic divného na pozitivním ovu testu 2. den teplotního vzestupu. Luteální fázi počítám podle zvýšených teplot, takže dnes 6.DPO. MS by neměla přijít dřív, než 12.DPO a ideálně ať je delší, anebo nekonečná ❤
@hermij nene kočko jsem Anet 😀 😀 Juliemichal jsem dala skrz toho,že manžílek u třetího chtěl kdyby to byla holčička Julii 😀 😀
a fakt děkuji za vysvětlení ♥ ♥ jsi zlatíčko moje ♥ ♥
no LF mívám 14 dnů,ale kdo ví jakou jí budu mít teď,že ano? 😀 když to měl být anovulační cyklus,necháme se překvapit 🙂 a jestli to vyšlo vůbec netuším,ale myslím si,že ne,že neotěhotním jinak než pomocí IUI ☹ takže to beru s klidnou hlavou 🙂 🙂
@janickazabicka clearblue pro zjisteni ovu je draha sranda,ktera ukazuje pozitivitu nekolik dnu pred ovu i po (sama jsem zkousela a zklamal me),doporucuji papirkove,ktery dle fotky jeste neni zcela pozitivni...
Ale clovek pri snaze na podporu zkouši vse,nebyla jsem jina ☺ (obzvlast,pokud se nedari dlouho)
@kocila opravdu? Já myslela že digi test je spolehlivější než papírkove.
@janickazabicka tim,ze ukazi pozitivitu i na testech,kde nejsou čárky stejne silne, tak je na muj vkus moc velky rozptyl pozitivity (i nekolik dnu)..u papirkoveho je vzdy videt nejvyssi zachycena hladina LH (videt vizualne dle testu srovnanych vedle sebe) a pak si muzes rict ovu za 36-48hodin..
Ale to je jen ma zkusenost...☺
Ahojky holky 🙂 tento mesic to nevidím 😂😂😂 i když i včera pozitivní test tak prostě nemáme sílu 😕 včera - lehneme do postele dáme si pusu a usneme. Dnes zařídit vyzvednutí vývazků, občerstvení na doma, doladit věci v restauraci a udělat jmenovky na stůl a v pátek 💍🥰
@janickazabicka
Ahojky, to je docela na prd ten digitální 🤨 když ukazuje i několik dnů před i po 🤔 tak vy šup na to a my si ještě pockame - jsme rádi když si dáme vecer pusu.
Nebo holky co myslíte, je pozitivní nebo ne 😂 ten 16.DC mě strašně bolel levý vajecnik - nevím kdy mě tolik bolel jako teď včera nic a dnes ráno pravý 😂😂😂
@petula.bir pokud zitra se bude drzet teplota vysoko,aplikace vyznaci ovu 16DC,takze bych si vubec nelamala hlavu,ze jste vcera nepojistili (zarizovani svatby je narocne)..hlavne si spolu s nastavajicim svatbu uzij,vsechno ostatni nejak dopadne👍
@janickazabicka takže ty máš taky strašně pozdě ovu jak se dívám to máš tak pořád?anebo se ti taky tento cyklus někde zatoulala?
jinak holky takto pokračujeme,od úterý (ten večer mě ty křeče budili,přirovnávám to jako kdyby ke kontrkacím)mám křeče v podbříšku ale k dr raději nechci,bojím bojím ☹ a neznám ty křeče,pokud to nepřestane tak v pondělí si skočím na gynekologii

@juliemichal Já doufám, že proběhne, protože už tu píšeš až příliš často 😝😂 Zatím nic z teplot neumazávej, zítra dej vědět ;)
@petula.bir Já jsem 8.DC, každý den polykám 2x Sarapis plus+, kde je mateří kašička 😝 a zatím sucho (jakože bez hlenu), tudíž neplodné období. U mě bude ovu až kolem 20.DC, takže je čas ❤