Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hermij
Ahojky, já bych řekla 13DC pak máš už vyšší teploty, a tam je i ten nárůst o 0,2 🙂
Jinak já dnes 8DPO a pořad 36.6 🤔 to dostanu, minulý mesic jsem asi měla nějakou chřipku nebo tak něco, ze jsem se dostala na 36.8-37.1 ale nic jsem nepociťovala 😂
@peke
Ahojky, jojo to znám, pak zkusím třeba za půl hodiny a v pohodě 😂 ale už jsem se naučila nejdřív dávat fotky a pak až psát a to psané si ještě okopírovat ať to tam mám vše co jsem chtela 😂
@petula.bir zkouším to nějak pravidelně od těch 6, stáhla jsem si i aplikaci a nic 😫
@peke
Já aplikaci nemám, jen přes prohlížeč, aplikaci jsem zkoušela dřív ale nešlo to vůbec tak mě to stačí takhle 🙂
@janickazabicka
Dobré ráno, my taky 🤔
Holky, tak už jsem volala do ART-u a sestra nás objednala na 15.10. tak jsem zvědavá 🤔 s tím, ze manžel půjde rovnou na spermiogram 😳 🙂
@petula.bir ani přes prohlížeč, ani přes aplikaci 😫 asi budu muset až doma přes PC.
@petula.bir teplota je stale nad ovulacnimi hodnotami,ale mela by aspon trosku jeste povyskocit (pri zavrtavani embrya se teplota jeste trosku zvysuje),ale nemusi to jeste nic znamenat, 12DPO budes uz vedet ..👍
Co se tyce navstevy odborniku.Pokud se clovek snazi dlouhou dobu (pres rok),je spravne se nechat zkontrolovat, treba se najde příčina.Ja,se takto trapila 1 a1/2 zbytecne a to mam jedno dite prirozene temer na prvni pokus ..
@kocila
No, já mám 2.deti z předešlého vztahu. Po znásilnění jsem šla na miniinterubci 😔 S manželem jsem od července 2018 a po celou dobu jsem neměla žádnou antikoncepci - ani 3.roky před tím. V lednu 2019 jsem otěhotněla ale v únoru revize 😔 od té doby nic, teď jsem začala dělat testy a měřit BT ať se o svém cyklu něco dozvím. Ale mám krátkou LF 8-12.dnů 🤔 manžel žádné děti nemá.
Tak se mi to povedlo aspoň takhle 🤷🏽♀️ Snad to půjde 😂
https://www.fertilityfriend.com/home/72058f
@peke
Ty jo to vypadá dobře 🥰😂
@petula.bir kéž by. Rok a půl snažení, přirozeně a 5x řízeně v caru - iui s clostilbegytem. Ze začátku jsem neměla vůbec ovulaci proto hned clostil atd. Mam endometriozu... Teď máme rok na to aby se povedlo přirozeně a kdyžtak příští rok ivf :(
@peke to vypadá opravdu dobře 🤗🍀
@petula.bir to je super. Jen otázka proč si vás objednávala do caru už teď třeba se už povedlo 😁🍀
@janickazabicka ale teď koukam na graf 2 měsíce zpátky a to taky jeden den vyletelo na 37 a druhej den hned kleslo :/ tak uvidíme co ukážou další dny...
@petula.bir tak to mas jeste vice zamotane,ale uvidite s manzou po vysetreni..chlapi to maji jednoduche,daji davku spermatu a krev a vsechny jejich testy jsou u konce,zenska toho ma vice...ale uvidis tento mesic,treba svatebni mesic je vitezny (na kratkou LF ti da gynekolog nebo v centru ustrogestan,pokud je zakopany pes tady)
ahojky holky,tak já dnes takto 😀
byla jsem dnes teda u toho gynekologa skrz křečí v podbříšku,podle gyn stránky je všechno v pořádku takže to mám od páteře a musím se dostavit na neurologii,mám hodně vysokou sliznici a jak jsem se ho ptala kdy by cca mohla dojít ms tak mi říkal,že na brzkou ms to nevypadá,že typuje tak 12-14 dnů,což mi nevychází.na vaječnících mám patrné folíky,což nechápu?
@kocila jj, já vím, že ovulaci ještě nemám potvrzenou 😉
@juliemichal Ty už tam jsou do nového cyklu. Rostou 90-120 dní.
@hermij aha 😀 😀 já jsem si myslela,že ty se vytvoří jak dojde ms 😀 a od 1DC rostou hah 😀 tak jsem zase o něco chytřejší 😀 akorát nechápu jak může vědět,že dojde ms tak za 12-14 dnů?když LF mám jen 14 dnů? 😀 a jsem buď 13DPO anebo 10DPO? 😀 spíše těch 13DPO 😀 takže zítra by měla dojít ms.
@juliemichal a ani neříkal že by tam mohlo být pravděpodobné tehu? A nebo prostě zkus test a uvidíš 😁
@janickazabicka no říkal,že gravidní nejsem bohužel ☹ ☹ a tt negativní
@juliemichal Graviditu by neviděl ještě. A já to teda předtím nepochopila, ale je nesmysl, aby MS přišla za dva týdny. Dorazí za dva týdny od ovulace... by si pán měl doplnit vzdělání 😒
@juliemichal
@hermij no právě když řekl takový blaf začínám pochybovat že by i nějakou graviditu našel.
A hlavně takhle brzo by vnucog poznat nemohl. Max tu vyšší sliznici. Můj doktor jak to viděl a viděl vysokou sliznici a zpoždění a taky říkal že tehu by ještě neviděl tak mě hnal na krev. Jen zkontroloval zda neuvidí někde něco mimo. Naštěstí nic nebylo.
Uvidíš ten test bych určitě nějak zkusila.
Teda holky ten podbřišek mi dneska dává! . Tahání zesílilo. 🤔🤔🤔 mám pocit že každou chvíli přijde ms. Stále takové mravencencen či jak to popsat a to jsem teprve 6 dpo.

Dobré ráno,
bt měřím od července, ale ještě v tom občas tápu a otravovat pořád kamarádku už je mi blbé. Tak jsem pátrala a narazila na tuhle diskuzi. Tak jdu otravovat vás tady 😁
Přidávám momentální graf a uvítám jakékoliv postřehy, atd...