icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
2. říj 2019

@hermij no on právě neví kdy jsem měla ovulaci hah 😀 😀 ale fakt to prý na ms nevypadá,ale kdo ví,že jo? 😀 přece se v tom asi až tak orientovat nemůže,ale zase kdo ví.jsem se asi ani na to neměla ptát 😀 co vím tak,že mám hodně vysokou sliznici a,že bych měla být v 5tt jak mi dr říkal a,že tam nic není a o graviditu se nejedná.

@janickazabicka no ukazoval mi jak vaječníky nic tam nebylo,naštěstí žádná cysta,viděl tam ty folikuly 😀 a těhotenství mi u Matea zase poznal nějak ve 3+6tt 😀 😀 a pak ve 4+ něco a to jsem čekala dvojky a pak týden na to se to druhé dvojče ztratilo

janickazabicka
2. říj 2019

@juliemichal no pěkně teda

juliemichal
2. říj 2019

@janickazabicka ale zase teď by to bylo daleko méně a ne 5tt 😀 😀
a nechápu tu dnešní BT,že je tak vysoká 😀

janickazabicka
2. říj 2019

@juliemichal hele uvidíme všichni, testem nic nezkazíš. Max ukaze ze nic, jinak se nic hersiho nestane 🙂 a nebo mile prekvapi 😀

juliemichal
2. říj 2019

@janickazabicka no dnes tt negativní 😀 😀

janickazabicka
2. říj 2019
kocila
2. říj 2019

Holky,ja verim,ze aspon jedna z Vas nam tady ukazete rijnovy vitezny graf BT... Tak me nezklamte 👍😉

juliemichal
2. říj 2019

@kocila taky tomu věřím a těším se jak se tady ukáže říjnový vítězný grafík ♥ ♥

saji
2. říj 2019

@kocila taky verim, a tesim se na to, az se tady budeme radovat z neciho pidiobriho stesticka🙂.

petula.bir
2. říj 2019

@janickazabicka
Jako tento mesic to necítím, ze by to mohlo vyjít. A říkala jsem, ze když je už po svatbě a nezadarilo se do té doby tak ať víme na čem jsme. Mě bolí cca 2.dny jako kdyby měla přijít ms každou chvilku. Dneska je mi akorát trochu divně od žaludku ale protože jsem dělala guláš a nebyla na nej chuť ale snedla jsem ho. Na test je ještě brzy 🙂 ale znám to

@kocila
Jako muže jich byt i více než jedna 😂😂😂

saji
2. říj 2019

Holky, je pravidlem, ze na kazdem grafu BT musi byt rozpoznatelna nidace? Opravdu to tak ma kazda s kazdym tehotenstvim? Mate o tom nekdo nacteno vic?

levinstonka
2. říj 2019

@saji Není to pravidlem, někomu se to v grafu neodrazí, já to měla 8 DPO, sestra ani u jednoho dítěte, já mám pokles teploty po ovulaci každý třetí cyklus

janickazabicka
2. říj 2019

@petula.bir přesně tak může být i více než jedna klidně všichni 😍🍀🙏👶 to by bylo skvělý 😍

saji
3. říj 2019

Tak holky, ja dnes rano takto🤷‍♀️

petula.bir
3. říj 2019

Krásné ráno holky 💐
@janickazabicka
Bylo by to supeeeer 😂

@saji
Tak já si to s tebou vyměnila 🙈 včera 36.6 a dnes 36.8 akorát já jsem 9DPO

saji
3. říj 2019

@petula.bir 😂😂😂super

petula.bir
3. říj 2019

@saji
Mě to stejně do 3.dnů klesne a přijde ms 🤔

saji
3. říj 2019

@petula.bir zkus test🙂

petula.bir
3. říj 2019

@saji
Jsem 9DPO ještě je brzy, nic mi není 😂😂😂 počkám do 12DPO buď to dostanu nebo ne. Teď jak říkám tomu nevěřím, ze by to vyšlo.

marla86
3. říj 2019

Dobre rano zeny, mate nektera zkusenost s tim, ze by zly sen ovlivnil teplotu - zvysil ji? 😇 Cekam ovu az o vikendu a ted to vypada, ze jsme ji prisvyhli 🙈 ale vzbudila jsem se zozhozena ze snu...

peke
3. říj 2019

Dobrý ráno, tak já dnes takto, stejný jak dva měsíce zpět... Do pár dní přijde Ms :/
Ale v pondělí jdu na vyšetření do Podolí tak snad pak bude jasno proč to nejde..

https://www.fertilityfriend.com/home/72058f

kocila
3. říj 2019

Ja to preji vsem,to je jasne, ale to byla moc velka nahoda, ale kdo vi....☺
O vikendu bychom mohly znat nejake vysledky...tak merte, merte 👍

kudelkabudouci
3. říj 2019

Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Poprvé si měřím bt a vůbec nevím jestli ovu už proběhla nebo ne. Dekuju za každou odpoved

saji
3. říj 2019

@kudelkabudouci uvidis zitra, pokud se teplota bude drzet stale nahore, tak bych tipla, ze ovu byla 13dc

hermij
3. říj 2019

@saji Nidace se neprojevuje!!! poklesem teploty po ovulaci. Obří mýtus, nevím, kde se vzal. Mám takový pokles v každém zdravém netěhotném cyklu. Právě naopak, nidací má teplota růst 😘
@marla86 Ukaž nejlépe záznam, takto nedokážeme zhodnotit, jestli sen teplotu mohl ovlivnit. Stres může...
@peke Z čeho usuzuješ, že do pár dní dorazí MS? Jsi teprve 9.DPO, žádný test nemůže být pozitivní a teploty jsou krásně nahoře ;)

marla86
3. říj 2019

@hermij zaznam ted nic nenapovi ;) to musim par dnu pockat.. zkratka se drzim v nizkych teplotach jako vzdy pred ovu, ale dnes to vystrelilo nahoru, jako bych mela po ovu a doufam, ze je to opravdu zkresleny 🙏
Probudila jsem se a busilo mi z toho snu srdce, uz ale byl pomalu cas mereni 🤔 rikala jsem si, jestli nekdo taky nezazil

janickazabicka
3. říj 2019

Ahoj ak dnes a naposledy. Od zítra uz nemerim 😀 necham to osudu 😀 🍀👶🙏 snad ten mirny pokles 7dpo nic neznamená.

jaja01k
3. říj 2019

@janickazabicka Držím palce 🙂

janickazabicka
3. říj 2019

@jaja01k je dekuju moc si zlaticko 🍀

saji
3. říj 2019

Tak holky, dame si anketu? Napiste, kdy se chystate testovat, at se mame na co tesit🙂

Strana