Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hlasimse uz je tu 😀
@saji
Tak to nepřijde si myslím 😂 lehce zašpinení nevadí 😂
Mě bolí prsa a žaludek na vodě, jsem strašně unavená (poslední 2.dny spím odpoledne třeba 2-3hodiny a vecer nirmalně usnu) ale mám PMS - každý mesic a pak test negativní 😔
@juliemichal ale pořád máš vysokou teplotu
@juliemichal
Přesně tak, teplota je pořad hodně vysoká 🤔
@janickazabicka
@petula.bir holky to sice ano,ale spadla takže předpokládám,že zítra dojde ms.
jak to vidíš ty @hermij,děkuji ♥
@juliemichal pokles neznaci nic dobreho..teplota po nidaci spis stoupa nooo...🤔
@kocila že?taky si to říkám,podle mě fakt zítra dojde ms,ale už měla načase,konečně 🙂
@juliemichal zitra uvidis dle teploty,ale pokles je velky, nebudu lhat...
...kdyby se naplnily predtuchy,tak se muzes zas najednu stranu radovat,ze jsi cyklus projela bez injekce na vyvolavacku a muzes se objednat na IUI..je to na palici.. snazeni a snazeni...ale vzdy je zapotrebi si davat male cile...rano by test uz mel byt pozitivni,pokud to vyslo...
Tak dej vedet👍
@kocila tt udělám jedině pokud se mi BT zvedne,ale je fakt,že když mi tak pěkně padne tak je jasná ms,buď v ten den anebo na druhý den ráno.a máš pravdu,je to úplně na palici to snažení,ale,už se fakt na ms těším,strašně moc 🙂 konečně se budu moct objednat na to IUI a to třebas klapne 🙂
Tak jsem nakoupila testy 😂 a asi ráno zkusím - 11DPO
@petula.bir
@juliemichal juchůůůů budu se holky těšit 😍
@petula.bir super,moc se těším na testík ♥ ♥ a já doufám,že zítra dojde ms 😀 😀
@petula.bir jupiii🍀🙂🙂, tak prosim o ranni info🍀, uz se tesim🙂
Holky určitě dam vědět - testovat budu pokud teplota zůstane stejná 😂@juliemichal a @saji
Určitě hned napíšu ❤️😘🥰
Jsem úplně ko, dobrou a zítra ráno 😂
Dobre ranko holky, jdu k vam s dovolenim s jednim dotazem: muzou dva prasky na bolest (apo-ibuporfen a dorsiflex) brane vcera v deset hodin vecer ovlivnit bt merenou dnes v sest rano? Moc dekuji za odpoved 😊
@petula.bir no ja tam neco vidim, maleho pidi dusicka🙂🙂🙂
@saji
Tak to máš lepší oko než já 😂 já nevidím nic 😂
@petula.bir 😂😂tak uvidime, ja takto🤷♀️
@saji
Máš ho tam tak možná jako já 😂😂😂😂
@petula.bir 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@petula.bir tak uvidime zitra nebo pozitri a taky se ti tepkota sroubuje nahoru🙂
@saji
Jako tady mám ovulační testy a kdybych dala i ten poslední do grafu jako pozitivní tak jsem dnes taky 9DPO 😂 ale všichni tady, že jen toho 24.9. a 25. už ne 🙈
Když jsem čekala syna tak jsem měla 36.8-36.9 nikdy jsem neměla přes 37 😂
@petula.bir co vim o ovulacnich testech, tak povazuje se za pozitivni posledni pozitivni test, pokud ma nekdo pozitivni vice jak jednoho🙂
@saji
Já bych řekla, že právě podle toho jak je moc zbarvená a nejvíc je toho 24.9. => 16.DC