Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal v realu je to prave ruzove, nechce mi to vyfotit🤔
@saji znám to mi taky právě ty testy moc nejdou fotit haha 😀 😀 ale když v reálu to je růžové,tak to je na dobré cestě ♥ ♥
@juliemichal zkusila jsem jeste s bleskem
@saji tak tady jde vidět,že je růžový ♥ přeji ať sílí ♥
Hezké dopoledne, jdu si pro radu FF mi vyznačil ovulací na 10 dc, to ale včera zmizelo pravděpodobně kvůli tomu, že si myslí že má luteální fáze je už moc dlouhá, teplotu jsem měřit přestala, jakž takž plodný hlen několik dní spíš vodnatý, jediný styk který by se dal počítat je toho 12 DC večer takže o těhotenství nepůjde, byla vůbec tento měsíc ovulace nebo je anovulační, měřila jsem ve dva časy synovi rostou pětky, takže vstávám dle něho, díky předem za reakce
@janickazabicka úžasné 🥰 už bude jen sílit 🤗🍀 u mě teplota stále 36,8 ale tt dnes ráno bílý jako sníh, ale nevadí...jen aby už mrcha došla at jsem aspoň zase 1DC 🤨🙂
@juliemichal dekuji🙏, no ja prave myslim, ze to odejde s MS. O syna jsem mela carku o dost silnejsi.
@leontynkaa dekuju moc nic jiného si nepřeju 😍🍀🙏👶
@saji no já 12DPO měla u Matea strašně slabou čárku,která vůbec nešla vyfotit 😀 a v ten den jsem měla i pozitivní digi test ♥ snad bude u tebe sílit a neodejde to s ms,držím palečky ♥
@juliemichal ja jsem zkusila i digi, ale ted dopoledne a ukazalo se "-", bud je brzy nebo je neco spatne🤔
@levinstonka Ahoj. Zatím v cyklu vůbec ovulace není vidět, ale nemusí se jednat o anovulační cyklus, jen bude ovulace trochu později, než 14.DC jako u žen robotek. Možná proběhla kolem 18.DC, ale potřebovala bych objasnit, proč jsou následující teploty označené jako neplatné. Kde měříš, čím, v kolik hodin, co nejpodrobněji prosím, ať se nemusím ptát v 10 dotazech 😅
@hermij tak měřím jen v pochvě síla zvyku ty body označené jako kolečka jsou měřený mezi 7.00-7.30 ty trojúhelníky pak okolo 6.00, měr ovulační teploměrem .. a proč jsou poslední teploty označeny jako neplatné to vůbec nemám zdání to udělala aplikace
Už pár dní mám hustý bílý výtok a prsa mě brní jak když se mi při laktaci nalévaly takže možná hormonální nerovnováha
@janickazabicka je to tam! Testovala jsi mamatestem,takze zadny falesnak,ale regulérní pozitivni test..vim,ze se snazite ukrutne dlouho, takze super👍👍👍👍👍...mame druhou vítězku,to byl ale plodny mesic☺☺☺
@kocila dekuju si zlaticko. 😘😘 začínám si pomalu připouště že jsme těhotný 😍 🍀💖🙏👶 jen mám mírné pobolívani v podbřišku. A směrem jako nahoru k pupíku. Tak snad je to v pořádku 🍀🙏
Holky myslíte že kdybych zkusila digitální tak že by se tam už něco ukázalo? Že by to zachytilo takhle na začátku
@janickazabicka pri takhle silnych carkach, rekla bych ze na 99% tam neco bude 🙂
@saji díky jestli se dostanu do lékárny tak koupím 😍
@janickazabicka urcie jiz digi zachyti...
@janickazabicka juuuuu! No Jani, já myslím, že to je tam!! Teď budu držet palečky, ať je vše v pořádku, to je nejdůležitější! 💕
@hlasimse dekuju zlati 😍 musí být. 🍀🙏👶
@levinstonka Jakože bazálním teploměrem? 😂 Digitálním? Kdy se naposledy měnila baterie? Mění se ihned po zakoupení (nevíš, jak dlouho ležel skladem) a pak vždy po roce. Sleduj se, prosím, dál. Řekla bych, že se tělo k ovulaci startuje. FF vyhodnotil to dřívější měření jako neplatné. Příp. někdy vyhodnocuje jako neplatné i teploty, kdy zadáváš do systému teplotu až později v průběhu dne.
Holky, tak já začínám špinit, vidím to zítra má 36.6-36.7 max. 😕
Holky, jdem do 4 cyklu a asi se zacnu trochu sledovat. Chci se zeptat na nejakou aplikaci, kam si bt zapisujete a je jedno v kolik hodin rano ji merit? Je nutne ji merit primo od 1 dc nebo az po ukonceni ms?
@leilinkaa no měla by sis dát jeden čas a v ten měřit. Třeba jestli vstavas do práce v 6 ráno tak to dát na 6 a už neměnit min ten samý cyklus. A vždy než prvně vstanes z postele alespoň po 3 hod spánku. Já měříla od konce ms do potvrzení ovu. Tento měsíc výjimečně déle. A používat Fertilityfriend. Super App.
@janickazabicka vidim,ze se zadarilo, super. Gratuluji! Zkusím, hlavne mi jde taky o tu ovu, abych vedela, kdy je a treba tomu taky trochu pomohli .
@leilinkaa jeee dekuju moc. Já teď doufám a věřím že už to teď dotáhneme do šťastného konce 😍🍀🙏👶
Kdy je ovu je super vědět.

@petula.bir no já jsem právě byla spokojená z Fertimedem,a tady jak jsem chodila do Polanky tak ten Fertimed zrušili a už je jen v Olomouci 😀 😀 tak proto jezdíme tak daleko.
já se ti nedivím,mě už to taky nebaví jak se pořád snažíme a nic.ale teď docela věřím tomu,že se nám miminko pomocí IUI povede,teda pokud budu mít normálně ovulaci,ne jak min cyklus...
@saji nechci zklamat ☹ na fotce mi to přijde šedé ☹ není to spíše ryska? ☹ jinak tam jde vidět krásně.