Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@leilinkaa Měř až po menstruaci. Důležité je měřit po probuzení, ještě v posteli, čůrání až pak (pokud nevydržíš, tak rychle zpátky do postele, příp. pokud jdeš pro dítě). Pokud míváš noční, tak až po vyspání. Pokud budeš denně měřit v jeden čas, klidně si používej appku. Pokud budeš měřit v různé časy, tak je lepší do papírové tabulky (viz. Google), kam každý den zapíšeš čas. Pomůže to zkušeným poradcům s vyhodnocením. Můžeš měřit obyč. digitálním teploměrem, ale v hodnější je bazální digitální, který ukazuje dvě desetinná místa. Důležité je vyměnit baterii ihned po zakoupení teploměru (nevíš, jak dlouho ležel skladem) a pak vždy po roce. Baterie se může zdát silná, ale jde tu o přesnost... U lékařského teploměru se nic nemění 🙂 Místa měření - pochva (teploty jsou stabilnější), ústa (pod jazykem, pevně sevřít), konečník. zvol jedno místo a neměň v průběhu jednoho cyklu. Měří se min. 2 minuty. Zkontroluj si,, zda digitál měří i po zapípání. Pokud ne, tak 2min nechej zahřát a až pak ho zapni. Pípají často po 30-40 sekundách 😒 Hodně zdaru ❤
@levinstonka teploty ukazují ovulaci zpětně, takže je možné, že proběhla a teď se teploty zvednou 😉 MS dorazí do dvou týdnů po ovulaci. Anebo nedorazí 😎
@janickazabicka Jani, prosimtě, kdyby "TO" opravdu klaplo 😍, tak nezapomeň na gyndě nahlásit korigované měsíčky. 33.den cyklu - 14 = 19. den cyklu (mrkni, jaké bylo datum a to datum nahlásíš jako první den poslední MS). Příp. můžete vypočítat termín porodu podle ovulace. Riziko je, že pan doktor si řekne, ale vy jste přece měla MS tehdy a tehdy, tak to byste dneska měla být v 7. týdnu, ale já tu na ultrazvuku nic nevidím, to je neprosperující těhotenství, půjdete na revizi... zkratkovité, narychlo psané, ale rozhodně ne nereálné 😢 Bohužel je to v mnoha ordinacích realita i dnes. S Tvým cyklem budeš teprve 4. týden a na UZ nic nemusí být vidět 😔 Není to lhaní, je to korekce podle ovulace 😉 Kéž máš znalého dr., který tohle ví...❤
@hermij moc děkuji, já si myslím, že už byla nekde v tom zmateném měření a v podstatě syn to vyřešil, tělo teploměru rozlomil takže mám nový a i novou baterii tak snad to půjde teď mě čeká cyklus z kterého před 3 lety vznikl náš syn tak, že by znamení 😀 uvidíme, menstruaci posledních 6 měsíců mám 28-32 dní tak už se to celkem srovnalo s tím už se dá pracovat 🙂 díky a hezký večer
@hermij a já ještě přidám, že i ohledně termínu porodu, aby tě nehnali na vyvolávání, když vlastně ještě člověk nepřenáší 🙂 @janickazabicka
@hermij jj dekuju za radu. Já mu řeknu vše na první návštěvě kdy byl 1. Den ms a kdy byla ovulace ukážu mu i graf. Minule mě pochválil před nějakým časem že to krásně vedu. Ted to bude dobré. A podle té ovu si myslím že to spočítá. Tenhle doktor je hodně profi. Věřím mu. 🍀🙏
Dobrý ráno,
hlásím už silnější špinění a teplota dole :( dnes to vyšetření tak snad aspoň tam se na něco přijde...
https://www.fertilityfriend.com/home/72058f
@petula.bir peti to vypada dobre, ze by svatebni ,,uzivani,, doneslo ovoce 😀😊
Ahojky, jdu si pro radu jsem 19dc a dnes ráno jsem měla na papíru naruzovely hlen. Bz jsem měla dnes 36,8. Menstruace to být asi ještě nemůže tu mám 27-28dc. Trochu mě poboliva podbrisek ale prsa a další příznaky žádné. Ovu testy vypadají takhle. Poslední je teď udělaný-vím že se má dělat až po 10hodine ale musela jsem vyzkoušet.
@petula.bir teda moc hezky 😙😙😙
@janickazabicka
Tak u tebe je to jasné 😂 už bych nemeřila 😂 jako zatím vypadá no 🙈 minuly mesic touto dobou jsme měla 36.6 myslím a další den přišla ms. Jinak mě pobolívaji prsa, jsem unavená jako kdybych behala maraton - odpoledne chodím normálně na 2-3h spát a vecer si lehneme a hned usnu jen dám dobrou noc 😔❤️ Plus mi je nějak divně od žaludku. Ale třeba je to jen vsugerovaný klasická PMS 🙈😂
@leilinkaa
Hihiiii 😂 vyšlo by to na den před svatbou 😂 taková rychlovka před odjezdem na velký nákup na svatbu 😂😂😂🙈
@kudelkabudouci jelikoz nemas dostatecny pocet mereni,graf ti nevyznacil ovulaci,kterou tipuji kolem 1.10.(priste mer ihned po skonceni MS, abys mela alespon 6-8 zaznamu pred ovu).Co se tyce ruzoveho spineni, "muze" se jednat o zavrtavani embrya, mer dal a kolem 12.10. si udelej test a uvidis jak mesic dopadl (ovulacni test ukaze tehotenstvi,ale nyni je jeste brzo,ten bych zkousela nejdriv 10DPO)..drzim palce👍
@janickazabicka no krasny zaznam, je tady krasne videt,ze tehotenstvi nemusi mit teploty pres 37C..co digi test?
@petula.bir ten tvuj zaznam je taky moc hezky,nechces prubmout test?
@petula.bir 😂😂😂😂😂 no to bývá nejlepší 😂😂
Jinak doufám no 😍🍀🙏👶
@kocila no o tom mi ani nemluv 😂😂😂
Teď vám holky napíšu něco pro zasmání
Představte si stala se mi taková celkem zábavná věc 😂
Šla jsem dělat si test, nacurala jsem si do nádobky a sahám pro něj a nádobka mi celá sjela do wc mísy 😂😂😂
No kdyby jste mě v tu chvíli viděli 😂😂😂
@kocila dekuju za radu, příště budu měřit od od začátku 😊 taky myslim že ovu byla 1.10 protože ovu test ukázal nejsilnější čárku 29.9 a 30.9 sice to nebyly úplně dálnice ale podle te bt to tak vychází. No uvidíme jak to dopadne, snažíme se asi 3 měsíc 🙏😊
@kocila
Dělala jsem včera a úplně bílo právě 😢 já když čekala syna tak jsem měla 36.8-36.9 😂 ještě ho mám uložený 🥰
@janickazabicka
😂😂😂😂
Já včera dělala dýňovou polévku - 4x jsme se řizla a 2x spálila - usoudila jsem, že asi nebude dobré abych teď v dohledné době vařila 😂
@janickazabicka haha haha tak to jsi mě fakt pobavila 😀 😀 to se jen tak nevidí 😀 😀 takže testík sis teda neudělala co? 😀 😀
@petula.bir a u tebe bych spíše fakt tu ovu typovala až 18DC
@juliemichal
Taky si myslím, přijde mi, ze ovu test je taky pozitivní 😂 nechám to na 18.DC
Me vždy před ms vyskáčou jebáci a vypadám jak 15.ka a teď prostě nic, ani jeden 😂🤣😇
@petula.bir to je známka toho že se žádná nechystá 😍🍀🙏👶a prosím tě v nejbližších dnech moc do kuchyně nechoď jo 😁😁
@juliemichal nn neudělala bohužel nebylo z čeho a to co se mi podařilo jestli vytlačit byla tak kávová lžička a z toho nic nevykoumam 😁😂😂
Tak hlavně že jsme se pobavili takhle po ránu to je zdravé 😍😂
@petula.bir třebas se fakt zadařilo ♥ moc bych ti to přála ♥ ♥
@janickazabicka to máš pravdu takto pobavit se hned po ránu je zdravé hah 😀 😀 no a nenapínej běž na wc,chci vidět dnešní testík 😀 😀
tak holky 16.10 což budu 11DC a můj manžílek bude mít 30 (dostal by krásný opožděný dárek na narozeniny,kdyby to klaplo 😀) jdu na folikumetrii tak mi prosím držte palce 😀 doufám,že to vyjde a bude tento cyklus brzo ovulka 😀 😀 jinak mi trefí pokud to bude další promarněný cyklus ☹
@juliemichal držíme vše co máme 😍🍀
@juliemichal počkám do zítra ať je to fakt ranní a teď se mi ani nechce 😂

@hermij jj bazálním 😀 zapomněla jsem specifikovat je to digitální s přesnosti 0.01 C, baterku jsem měnila tři měsíce zpět, ležel cca 3 roky co se podařilo otěhotnět, teploty zapisují hned po měření, hrudník mě stále nic bolí ale už i břicho takže ovulace už pravděpodobně byla 🙂 děkuji za odezvu, ono si člověk myslí, že své tělo zná a ono ne, teď jen aby se už rozjela mrška a jedeme na novo 🙂