Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahojte holky, tak ja dnes delala test, je tam ruzovy dusik, ale uz tak hrozne slabounky, ze nejde ani vyfotit, takze z toho nic nebude🤷♀️. Teplota nahore, ale cekam MS az v patek. Ale shodou okolnosti, mi dnes volala sestricka z gyn.,ze mam prijit dneska na prevenci, jestli mam cas, tak se poptam doktora co a jak🙂. Takze u me huraa do dalsiho snazeni a snad teda uspesneho.
Holky, dneska 9.DPO, tak zvažuju, jestli zítra testovat nebo radši počkat až na 12.DPO, kdy už je vyšší spolehlivost výsledku... Nicméně, už třetí den mě pálí žáha po každém větším jídle. NIKDY jsem to neměla, takže teprve zjišťuju, co to to pálení žáhy je 😂 Nic jiného nepociťuji, tak se uvidí 😉
@hermij tak to moc držím palečky a pokud vydržíš do 12DPO tak bych počkala 😀 😀 a těším se na fotečku tt ♥
Ahojky holky, na úvod všem drziiim palečky ✊✊✊🍀🍀🍀 a já dnes začínám 1DC, včera bolest břicha, a dnes teplota klesla na 36,5 a ms udeřila v plné síle...na jednu stranu je to škoda a zamrzí to ale na druhou mám díky tomu celkem fajn náladu, že byl cyklus v celkem normální délce i po potratu a hlavně, že se mi povedlo zachytit ovulaci 😁🤗 Dnes jsem nakoupila ovulaky, vyměnila baterky v teploměru a jdem do toho 🤗✊🍀❤ a to by bylo aby nebylo 😁🤗
@hermij
Ahojky, mě žáha napálí ale je mi nějak nevolno od žaludku. Test chci udělat až tak za 2-3.dny mám to dostat 10.10. 😂 dělala jsem včera a úplně bílo 😔 tak nechci byt zklamaná.
@janickazabicka
Dneska nevařím, uvařil manžel - husu, knedlík, zelí 😂🥰 a zítra bude digitální test? 😂 už to určitě vyjde ale ten je od 25 jednotek a papirkové od 10 :D asi bych udělala nejdřív papirokový a pak až ten digitální 😂 bylo by mi líto zbytečně vyhodit peníze, aby mi to ukázalo minus 😂
@juliemichal
To by bylo super 🥰 já taky chtěla na svatební hostině jako, že // a nic. U nás jsou nejbližší Vánoce a pokud to vyšlo tak to nevydržím nerict 😂😂😂😂
@petula.bir to se ti nedivím,taky bych to nevydržela říct,mno moc držím palečky ♥ ♥ a těším se na tvůj testík ♥
@hermij tyjo držím palce, ale zkusila bych vydržet do 12dpo 😁
Já byla dnes u toho MUDr. tak příští měsíc snažení asi neproběhne, protože 18.11. nástup do nemocnice na laparoskopii... Snad to tam nachystají a už se pak zadari ❤️
BT budu měřit dal, protože aspoň pak tuším co kdy bude 😁 a budu držet pesticky vám všem ❤️
Tak holky, jsem po prevenci, doktor rikal, ze sliznice je vysoka, prosakla🤷♀️, to nwvim, co znamena a ze by to jeste nevzdaval. Doporucil mi, at si koupim Mamatest, ze to je jediny test, kteremu veri a udelam si ho. Tak jsem si ho udelala a je tam ruzovy dusik, ten tam predevcirem, nebo vcera vubec nebyl. Zkousela jssm ho vyfotit, tak vam ho tady dam. Normalne je videt, na te fotce tak tak, ale po zvetseni je🤷♀️. Takze vlastne nic nevim. Ale hlavni je, ze jizva po CS je krasne zahojena a vse je v naprostem poradku🙂
@petula.bir jasný no. Ale právě hodně jsem viděla že třeba mamatest byl v podstatě bílý a digi ukázal třeba 1,2
Tak uvidíme. 🤗😍🍀🙏👶
@hlasimse přesně taky nemám nad 37 a znám i holky co taky neměli nad 37. 😉
@janickazabicka jani.ze by???? Mela bych silene obrovskou radost... 😙😙😙
@janickazabicka moc a moc a moc ti to preji..ty si to zaslouzis tady nejvic....za tu dobu cekani!!!
@saji no vidím,přeji aby ti sílil ♥
@vendelinka08 dekuju kocicko nic jiného si nepřeju 😘🍀🙏👶 máš pravdu doba to byla ale já věřím že ten vymodlený prtouse si nás teď našel. V září to byly 3 roky co od nás odešlo v začátku. Věřím že teď zůstane až do Června. To je náš Mega měsíc 😍😍💖
A jinak všichni si tu zaslouží // na tehu testu. Nejraději bych všem přála aby hned na první pokus otěhotněli a nemuseli prožívat několik měsíců zklamání, 🙂🙂
@janickazabicka Jani...ano vsechny zeny co si preji mimco si to zaslouzi...ale ty si ho prejes uz take dlouho a nikdy jsem od tebe neslysela zadne narky...pouze pozitivni mysleni i kdyz to nevydlo. Jsi silna zena a miminko je take silne a ty si ho v cervnu pochovas. Pred rokem jsem byla na zacatku tehu a mala uz ma pul roku. Strasne to utika. Vloni jsem resila odber plodovky a ted resim nevyspani😆😆😆. Tesim se na prozivani tehotenstvi s tebou. Posilam foto cacorky. Jinak kdyz spi..tak je nejhodnejsi. Ale tomu spanku moc neda.
@janickazabicka Clearblue ma pry vyssi citlivost - co klasicke testy? Jsou pozitivni?🙂 zkousela jsi dnes normalni papirkovy? Neztracej nadeji🙏🙏🙏🙏
@janickazabicka ještě nezoufej.. ☹ treba je jen brzy.. taky jsem mela ovu 26., takze 12DPO a ještě jsem se testovat neodvážila.. zkus jeste vydrzet, a zas za 2 dny testnout.. ale jinak te uplne chapu ☹ uz vas tu vsechny cca 2 tydny procitam a doufam s vami.. posilam dobrou naladu a 🍀
@janickazabicka může to být všelijak, ale na Clearblue je podle mě ještě brzo... Já měla pozitivní až po 15dpo (dřív než to jsem ani testy nezkoušela, ani teploty nějak extra nic neříkaly, dokonce jsem měla pokles teploty v den kdy jsem čekala ms a bolesti jako na ms - takže sice nějaké tušení jsem měla, ale fakt jsem si toho 14dpo myslela, že ms je tu). Teď na to nemysli (já vím, to nejde) dej si pár dní pohov, klídek, zabal se do příjemné deky u televize a prostě odpočívej. Když přijde strašná nevysvětlitelná únava, tak si udělej další test...

@janickazabicka děkuji a ach jo ty nás teda budeš napínat jo haha 😀 😀 ale je fakt,že se tt má dělat ob den aby šel vidět rozdíl 😀 😀