Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir je mi to lito,teplota spadla dost..ale zas se zda,ze ovulujes kazdy mesic👍 (takze jeden uspech v tom muzes videt).uvidite po testech, kde je zakopany pes...je to tezke, ja v tom jedu uz skoro 2 roky, takze chapu kazdy neuspech...ale jedeme dal👍👍👍
Holky drzim vsem palce a komu se nepovedlo tento mesic,tak hura do dalsiho...💕
@hlasimse
@kocila
Zkusím do zítra vydržet. Jen je to prostě divný.
Dnes jsem se doma rozbrečela a rekla járovi že před 2 dny byl pozitivní a ukázala mu to a on podle svého úsudku říkal že je to slabý. Ze bych tomu měla věřit až když jsou dálnice jinak nic není spolehlivý.
A pak se mě ptal byly to stejné testy? Který je spolehlivější a ať zkusím ten co jsem dělala předtím.
Pro třeba tenhle musí dozrát na ty 2 čárky to mě pobavil 😁
@janickazabicka je ale od nej hezke,ze s tebou o tom mluvi a proziva s tebou..digi ma citlivost 25,takze mel pravdu, ze musi dozrat,ale ne test,ale ty ☺...
Zitra testni a uvidis..✊✊
Já předtím měla pozitivní papírový a na digi minus...dost mě to zdrblo protože jsem čekala +1-2 A ono nic...Ale papírový test sílil. Další digi jsem dělala po první kontrole kdy hcg bylo 2000 a ukázalo se +2-3. Já bych neztracela naději, dělej papirkove a pokud budou sílit, je to ok a na digi je prostě brzy. Přikládám foto srovnání jak silný byl papirkovy dr max a na digi +2-3...
@janickazabicka
@leontynkaa fakt? Takže to může být skoro můj případ. Začínám zase mít naději 😁
@janickazabicka zitra otestuj a uvidis...hlavne ver, mela jsi fakt pozitivni test, to musi klapnout...dokud nekrvacis nic neni ztraceno!👍
@kocila dekuju zlati, a jsem ráda že jara o tom takhle přemýšlí vůbec. Nikdy by mě to nenapadlo 🤗
@janickazabicka no já co tak mám zkušenost z fór, tak když už je to tak jak jsi posílala tu fotku, tak to už je normálně pozitivní test, žádný dušík...
@hlasimse řekla bych že ten můj test byl trochu silnější než ten co ty máš tady 😊🍀🙏
@hermij porad mi prosim prirodni progesteron na druhou fázi cyklu,ceka me nativni IVF a doktorka mi napsala utrogestan,ktery ve mne v srpnu rozbouril astma na kocku a nechci si to zhorsovat ..jedna holcina mi poradila drmek, ale vim,ze mas velky prehled...dekuji za radu😉
Jinak jak vypada BT?
@janickazabicka a co jsou ty jednotlivé papírky? Vždycky ho tam máš vyfocený 2x a jeden je hodně rozpitý...
@hlasimse ten vrchní to je jak se postupně Barvil a pak v podstatě nic.
A ty papírky dole takhle byly nad sebou v digi testu.
@kocila Drmek je bylinka na podporu progesteronu, ale nedokážu posoudit, jak silná, aby splnila očekávání. Denní dávka by měla být aspoň 1000mg, což Ti dají jen kapsle nebo tinktura. Ale sama bych neexperimentovala ve smyslu překračování doporučeného dávkování. Hledej tedy (pokud zvolíš drmek) přípravek, kde bude vyšší gramáž účinné látky.
S krémy je to v ČR horší. Kvalitní progesteronový krém Feminine Balance se dal dříve běžně sehnat v ČR. Nyní ho distribuují jenom Jablonecké lázně > https://www.relaxace.com/progesteron-prirodni-k.... Průšvih je, že výrobek nemá potřebné certifikace pro distribuci v ČR a letos na jaře SUKL jeho prodej na území ČR zakázal. Zkus jim napsat, zda ho ještě zasílají... Pokud ne, tak by se dal koupit pouze online/v zahraničí ☹ Hledala jsem Googlem a jiný jsem nenašla. Hledej progesteron USP vysoko ve složení (na prvních místech), jak tam je na prvním místě voda, tak je to šizené.
V přírodních progesteronových krémech hledáme přímo přírodní progesteron. Ten se vyrábí z rostlinné látky zvané diosgenin. Lektorky hormonální jógy v ČR distribuují olej z diosgeninu + s yamem, kteří by měli produkci PROG podpořit, ale účinnost jsem nezkoušela 😕 > https://martinamangova.cz/doporucujeme/. Nikde neuvádí přesné složení, tak nemohu ověřit, zda jde opravdu o přírodní složení. Výrobci jsou z Německa, pokud to má být záruka kvality? Můžeš zkusit s dotazem kontaktovat přímo paní Mangovou. Pomohla jsem trochu, Anebo to ještě víc zamotala? 😀😝
Já jsem poslední dva dny neměřila. Po ovu je to už zbytečné. Kolikrát jsem i jako netěhu mívala trifázické křivky, naopak mnoho těhulek mělo poslední záznamy jen bifázické (jakože křivka dál nerostla). Takže neměřím. Popletla jsem to a dnes jsem 10.DPO (podle luteální fáze dle křivky), takže testovat budu zítra nebo pozítří, anebo si ještě počkám 😎
@janickazabicka tak ten horní mi přijde negativní, ale v tom dolní se mi zdá něco je, akorát netuším, jestli už to tam bylo před testnutím, nebo ten slabší proužek se objevil až pak, to by mi přišlo téměř pozitivní...
@janickazabicka bohuzel mamatest je negativni, mrzi me to 😦
@janickazabicka na mamatestu vidim uz jen nepatrneho dusika😔😔😔. Moc me to mrzi😔😔😔😔
@kudelkabudouci jeden pokles vubec nic neznamena obzvlast par dni po ovulaci... zitra zase vystoupa (muj tip)
@kocila ahojky, co bych za to dala kdybys měla pravdu 🙏
@kudelkabudouci tak jak dnes? Vyskocila teplota?
Holky, nejak se nam to tady nevede😦...jeste mame nadejnou hermij 👍

@janickazabicka a jak vypada teplota?jestli se drzi,tak nadeje je..hlavne kup mamatest...drzim vsechny palce co mam a verim,ze to klaplo(i pres negativni digi,ktery je citlivost 25), pred dvema dny jsi davala pozitivni test tak jen aby stejny test silit...👍