Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petula.bir anoo😂 s chuti do toho😂
@petula.bir ale byla to bolest hah 😀 😀 ale už 10 let jsem si chtěla to rameno nechat opravit 😀 😀 měla jsem tam srdíčko z bravíčka 😀 😀 a tetování jsem od ségry dostala k Vánocům
@saji Ta luteální fáze se mi nezdá. Sice není krátká, ale ani ne extra dlouhá. Viděla jsem počít ženy i s desetidenní, ale těch 12 dní je hraničních, resp. doporučovaných pro zdravé udržení miminka. Chtělo by to podpořit progesteron. Mrkni, jestli máš v doplňcích, co užíváš, krom kys. listové (ve formě nějakého folátu) i další B vitaminy - B6 a B12. Chce to doplňovat i hořčík v dobré formě. Dobře dostupný v ČR je chlorid hořečnatý, hexahydrát ve farmaceutické kvalitě (na eshopech, ale i v lékárnách), nabereš trochu na čajovou lžičku, kápneš pár kapek vody a vytvoří se olejíček, kterým namažeš paže nebo lýtka a/nebo podbřišek. Může štípat, proto se za cca. 20 min smývá z kůže. Hořčík se výborně vstřebává kůží. Takhle klidně denně. Zkus sehnat lahůdkové droždí a dávej po lžičce do polévky na talíř., tam jsou B vitaminy. V doplňcích je dobré mít i selen, zinek a vit. E.
@kocila Ha, ha 😀😝 Dneska (11.DPO) jsem testovala mamatestem. Foto nemám, ale byl tam jakýsi náznak ducha, na duchy já ale nevěřím 🙈 Teplota za stejných podmínek jako obvykle 37,05°C. 2 dny teď budu mimo domov, ale do konce týdne se uvidí 😉
@petula.bir Díky ❤ Peti, pokud špiníš hnědě, tak je to ještě starý cyklus. Až červená krev je 1.DC.
@hermij jé tak to moc přeji,aby ti ten dušík sílil ♥ ♥ držím moc palečky ♥ ♥
@hermij
Jjj vlastně 🤔 no ukázalo se, ze mám LF 10-11dnů ...
@kocila ahoj, nene je pořád 36.6 😣
@kudelkabudouci i presti bych si z toho nedelala hlavu,predovulacni teploty jsi mela i 36,2 co jsem koukala,takze se drzis porad na teplotach po ovulaci👍
Ahoj holky tak teplota 36,4 a test úplně bílý čekala jsem to. A tak vzhůru do nového měsíce 😍🤗
@janickazabicka asi mas za sebou biochemicke tehotenstvi 🤔...stalo se ti to uz?
@kocila tajné doufám,ale přestávám to řešit 🤔 nebo bych se z toho zbláznila 😄 uvidíme další dny co přinesou 😊
@janickazabicka taky mě napadlo to biochemické... Prý se to často stává, ale žena to ani neví, protože normálně přijde ms. Takže já se proto testovala až 15dpo, to už byla zvláštně dlouhá lf...
@janickazabicka
@hlasimse taky me napada biochemicke🙂
Holky, berete nekdo inofolic? Me to poradil vcera doktor, ze k tomu Femibionu jeste tohle. Zaznamenaly jste zlepseni nejake? Napr.ovulace, srovnani cyklu nebo tak? Ja si ho dneska koupila, ale teda ta cena🤦♀️
@hermij Jsem zcela zdrava a s LF 10 dnu jsem behem 3 a pul let 4x otehotnela, na ceste je treti ditko 🙂 10 dnu staci, ale je to asi minimum.
Holky, jak jste na tom? 🥰
@petula.bir dnes 5DC,docela to i utíká a už zase měřím 😀 😀 a co ty?
Ahojky kočky 💐
@juliemichal
Já dnes 4DC zatím krvácim tak neměřím 🙂
@hermij
Myslím na tebe, jak jsi na tom? Možná jsem to přehlédla 🤔
@petula.bir ja 3dc, taky nemerim a cekam🙂
@petula.bir
@saji tak to jsme zase chvíli od sebe,mno super a tento cyklus bude teda náš ♥ ♥
@juliemichal
Dobře, věřím ti 😂🥰💐
@juliemichal
@saji
Tak holky, 3,4,5DC za chvilku budme dělat ovulační testy 😂😂😂😂🤰
@petula.bir a @saji no přesně tak to uteče a budeme je dělat hah 😀 jsem fakt zvědavá jak nám tento cyklus,dopadne ♥
@juliemichal
@petula.bir holky taky jsem hrozne zvedava😉 a doufam, ze budeme vsechny spolu v jedne skupince a budeme se delit o fotecky z utz😉. Takze mysleme vsechny pozitivne😉. Jak dlouhe mate cykly devcatka? Ja 36-38 dni, takze mi bude ovu vychazet cca na konci rijna a vam?
@saji ajaj dlouhý cyklus ☹ já mám 28-30 dnů,ale min cyklus jsem ho měla 39 dnů 😀 😀
takže abych pravdu řekla tak by mi měla vycházet ovu nějak příští týden o víkendu?anebo v pátek? 😀 😀 a taky doufám,že se všechny 3 sejdeme v jedné místnosti a budeme společně sdílet fotečky UTZ aj ♥
@juliemichal no mam, u prvniho jsem mela 34 dni a po porodu to mam 38 dni, ale MS chodi jako hodinky, az teda na tenhle mesic, kdy prisla o 3 dny drive a to poprve za cely rok a pul😂
@petula.bir Mi jsme cca 6dc, tak se uvidi 😀 uz jdem 4mesic, no hold druhatko nam prano neni. Ale verim, ze v prosinci nastoupim do prace a v lednu najdu // 😄😂
@juliemichal no snad se vam zadari a setkame se, pripadne se pridam..... Pamatuji si te z Lednatek 2017 😃
@leilinkaa jé fakt? 😀 tak to je krásné,tak se taky snažíte o další miminko?no bylo by to úžasné,kdyby jsme zase byli spolu v červencovkách 2020 😀 😀
@juliemichal jj Anezka, 23.1 2017.... No snad se zadari. Uz to zkousime delsi dobu. I kdyz ne, tak jako vy ostatni.... Ale jak se blizi nastup do prace, tak se ,,modlim,, at nemusim 😄😂

Ahojky tak dnes 2DC :-/ včera špinění a dnes už hnědá krev 🤔 všem ostatním přeji ať se ukáží poradně // 🥰
@saji
Tak my jedeme další mesic 😂🤔
@juliemichal
Juuuu 🥰
@hermij
Kocko, držím pesticky - jsem zvědavá 🥰🥰🥰🥰