Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal krása!
@kocila
Právě 😔 tak tento měsíc taky nic 🤔 tak snad další.
@juliemichal
Já bych už neměrila 🥰 u tebe je to jasné 🤰❤️😘
@ebak děkuji ♥ ♥
@juliemichal Koukala jsem na test, vidim tam ducha, tak drzim palce. Ale pokud beres Utrogestan, tak nema cenu merit BT, ne? Vzdyt je to gestagen...
@sudylichozrout moc děkuji kočko,no máš pravdu to asi nemá cenu měřit BT 😀 😀 ten utroš jí zkresluje hah 😀 ale zase na druhou stranu možná u mě jí nezkresluje,protože skoro vždy po ovulce mívám BT 37-37,1 😀 😀
a co ty těhulko jak se cítíš? 🙂
@saji ahojky teda koukám že jsme na tom dosti podobně 😁
@janickazabicka fakt?🙂🙂🙂 hod grafik 🙂
@janickazabicka ty jo, z toho tveho grafu se jeste moc nejde zorientovat, ja bych pockala, co teploty dalsi dva dny🙂. Jako je divne, ze ti to vyznacilo ovu a nebere to ohled na ovulacni testy.
@saji právě to jsem se taky divila
@janickazabicka apka vyznacila ovu spatne,treba preznaci s dalsimi dny...
@kocila doufám teda 😁
holky tak u mě konec a konec i ze snažením,mamatest dnes krásně silný,silnější než včera,ale bohužel hcg v krvi 0,70 tj negativní ☹ ☹ nechápu to mno ☹
@juliemichal tak to me mrzi...
@kocila mě taky,nějak to fakt nechápu ☹
@juliemichal
A nemělo tam byt 70? 🤷🏼♀️ Ukaž test
@petula.bir no to nevím dr mi taky říkala,že je to negativní,že to tak přišlo z laborky 0,70
test nemám jak ukázat hah mám ho od mamky v kabelce 😀 kabelky nenosím a dělala jsem si ho v obchoďáku 😀 😀 než jsem šla na krev.a myslíš si,že by to spletli?to podle mě ne,ne? 😀
@juliemichal je pravda že v krvi to bývá dřív než v moci. Já po minulém cyklu jsem si řekla že snad tehu testům už přestanu věřit. To co předvedli u mě v minulém měsíci mě dostalo.
@juliemichal
Tak já nevím stát se můžu vše 😂 a co si udělat zítra normální digitální ten ti ukáže co a jak si myslím 🤔
@janickazabicka no to ano,ale u tebe to mohlo být biochemko,bohužel ☹ ☹ já už mám fakt reguální čárky a stejně nic mno... a jsme po IUI,tak mě to docela dost dostalo ☹
@petula.bir no to je fakt to by ukázal,ale při tom HCG to neukáže vůbec nic ☹ ☹ jsem dnes uvažovala zda půjdu do toho digitálu anebo na krev a vyhrála krev,ta je vždy přesnější ♥ vysazuji utroš a doufám,že brzo dojde ms.
@juliemichal HCG by tak 11 dní od početí už měl být v krvi i v moči...
@hermij to je fakt to by mělo dnes jsem 12DPO a 13 dnů od IUI,z moči to je pozitivní,ale z krve negativní.u Matea jsem měla 12 dnů od IUI a 11DPO v krvi 29 jednotek
@juliemichal A to máš vysazovat? Pokud je při braní Utrogestanu 12.DPO pozitivní gravitest, tak se s užíváním pokračuje. Konzultovala jsi s dr?
@hermij no bavila jsem se s dr,ale ne z caru a ten mi řekl,že ho mám vysadit,takže nevím,jestli ještě dnes nechat a zítra zavolat do caru a říct jim,že mám pozitivní těhu test,ale negativní hcg v krvi tak zda mám vysadit utroš nebo ne,ale podle mě to už je zbytečné ne?když v krvi nic není?
@juliemichal tak to je mi lito... ☹
Jinak ja se mam dobre, jedu uz 20. tyden a ceka me druhy screening. Tak snad bude vse ok.
@sudylichozrout jé tak to fakt krásně utíká ty jo 😀 😀 a neboj určitě bude vše v naprostém pořádku ♥ ♥ moc držím palečky a bude to holčička nebo chlapeček? 🙂 🙂

@petula.bir co to je?🤔🤔...ta nemoc pekne zamotala teploty...