icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ebak
29. říj 2019
ebak
29. říj 2019

Tak jsem si ručně přesunula ovulaci na 24dc, když jste se na tom tak hezky shodly🙂

sudylichozrout
29. říj 2019

@juliemichal Diky moc 🙂 Nevime 🙂 Uz potreti se chceme nechat prekvapit 🙂 Byly 2 prekvapka holky, tak uvidime tentokrat 😀

juliemichal
29. říj 2019

@sudylichozrout jé tak to já bych určitě nevydržela hah,to tě fakt obdivuji u kluků jsem musela vědět hned co to je 😀 😀 a teď když se nám časem podaří čtvrté tak to taky budu chtít hned vědět 😀 😀

leontynkaa
29. říj 2019

@juliemichal já nevím ale přijde mi strašně divné, že by byl test z moci silne pozitivní a krev negativní...první co by mě napadlo, že se v laborce sekli nebo vyměnili vzorky... Nebo já nevím, ale fakt je to pro nejmenším hodně divné.

sudylichozrout
29. říj 2019

@leontynkaa Neni to divne. Moc ma oproti krvi zpozdeni. Test zachyti 10 jednotek v moci, jestli byl dnes test silnejsi, mohlo byt v moci klidne az 20 jednotek, ale v krvi uz to zacalo klesat, protoze tehotenstvi neprosperovalo. U techto nizkych hodnot je pokles rychly. Takze krev uz negativi, moc jeste pozitivni.
A nebo se sekli, ale oni se tase az tak moc nesekaji...
Mrzi me to, no. Drzela jsem palce.

juliemichal
29. říj 2019

@leontynkaa no máš pravdu je to hodně moc divné,taky to jako nechápu ty jo :-O :-O jak může být teda test pozitivní když v krvi vůbec nic? :-O :-O
ovitrelle by podle mě mělo být taky v krvi ne? :-O :-O já jsem s toho jelen ty jo :-O :-O

ebak
29. říj 2019

@juliemichal obávám se, že to bude jak píše @sudylichozrout ... navíc byli to dle fotek spíše duchové, takže ani v moči to moc jednotek být nemohlo ☹

ebak
29. říj 2019

Jinak dcerka mi dnes řekla, že vypadám, že čekám miminko 😮 nevím, zda je dobrý prorok, ale všímavá je- mám nafouklé břicho tak, že mě džíny škrtí, ale to mám i před a při ms- běžně mám 2kg navíc -o

juliemichal
29. říj 2019

@sudylichozrout děkuji já vím,že jsi mi držela palečky,jsi zlatíčko ♥ ♥ no,ale zase na druhou stranu máme pohnojeno na další cyklus hah 😀 😀 je to škoda,ale ono to jednou vyjde jen se z toho teď střepat 😀 ale za chvíli se snad stěhujeme tak budu mít myšlenky jinde a bude klid 🙂 🙂 a snad na to rychle zapomenu 🙂 🙂

@ebak to je fakt mno,ale ve skutečnosti to už byly silnější čárky,ale ne dálnice mno,ale třebas to fakt bylo to neprosperující těhu tak je zase lepší,že to odešlo teď než až v nějakém 10tt,teď aspoň bude pohnojeno

hermij
29. říj 2019

@ebak malé děti prej na tohle mají čuch 😍

ebak
29. říj 2019

@hermij no uvidíme🙂 ale špek je nepřehlédnutelný 🙂 nic si nechci vsugerovavat, ale už jsem několik dní nějaká unavená a včera mě pichalo v podbřišku... prostě takové PMS, ale jiné, tak jsem zvědavá na vývoj...

janickazabicka
29. říj 2019

@juliemichal no snad máš pravdu a něco tam bylo. A krásně jsem si připravila prostředí. 😁 natož jsem se v pondělí mazlila s 3 týdenním miminkem tak věřím že jsem! A sebe dostala nějaké mimi hormony 😍🍀👶🙏

janickazabicka
30. říj 2019

@sudylichozrout to ti závidím.. Já bych to teda taky nevydržela stejně jako @juliemichal.
Kamarádka se chce taky nechat překvapit. Ale já to určitě budu chtít vědět 😍🙏👶💖🍀

leontynkaa
30. říj 2019

@sudylichozrout tak jsem zase o něco chytřejší... to, že je hcg zjistitelné z krve a až později z moci jsem věděla ale ve snu by mě nenapadlo, že je to i naopak...Ale v podstate to dává smysl 🤔 Ale chyba v laborce by byla lepší 😀

petula.bir
30. říj 2019

Ahojky kočky 💐
Kamarádka dneska rodí a taky si nenechala říct co to je 😂 já jak mám kluka i holku tak je mi jedno co to bude a je mi jedno zda to budu nebo nebudu vědět 😂 hlavně ať je mimi zdravé 🥰 a manžel no já to potřebuji vědět co to bude ať můžu nakupovat 😂🙈
Jinak teplota já nevím ... ať to tedy už dostanu. Ovulace nebyla - nemám PMS 😂

juliemichal
30. říj 2019

ach jo holky,natož,že zítra mám dostat ms a vysadila jsem teda ten utrogestan tak nechápu dnešní BT,dnes mi měla už klesnout a místo klesnutí šup nahoru ☹ ☹ fakt to nechápu ☹ ☹ tak vysokou BT jsem ještě za ty 4 cykly co měřím ani neměla ☹ ☹

petula.bir
30. říj 2019

@juliemichal
Ahojky, neleze na tebe nějaká nemoc? 🤷🏼‍♀️ Teď je toho dost kvůli počasí. Ty jsi mluvila s centrem, že můžeš vysadit? Na krev jsi šla asi jako samoplátce 😘

juliemichal
30. říj 2019

@petula.bir no nic na mě neleze hah 😀 😀 nemocná jsem nebyla ani nepamatuji 😀 😀
nene mi říkala předtím sestra,že když budu mít negativní test což dneska tam je už fakt jen pidi midi duch tak,že ho mám vysadit aby mi došla ms,mno

peeetisek
30. říj 2019

Holky, a jak poznám anovulacni cyklus, mne se drzi porad teplota nějak při zemi 😒😱

saji
30. říj 2019

Tak holky, ja dnes takto. A ted 14 dni cekat. Test nebudu delat driv, pockam, jestli se zpozdi MS nebo ne🙂.
@juliemichal ted to ctu😔, to me mrzi 😔, ale hura do dalsiho snazeni. Mate super pohnojeno🥰

kocila
30. říj 2019

@petula.bir to jsou schody..ovulace prijde jinak by nemohla dorazit pote MS...tento cyklus budeš mit zase dlouhy...beres nejake jine doplnky, nez v minulych cyklech?

kocila
30. říj 2019

@peeetisek jsi jeste na zacatku cyklu, z toho nic nepoznas, mer dal...pri cyklech 28dni byva ovulace 14 DC...

saji
30. říj 2019

@petula.bir ja si myslim, ze ovu taky jeste prijde. Mozna se ti to posunulo tou virozou, ted vypada, ze se teplota jakstaks ustali, takze bych zkusila merit dal🙂

kocila
30. říj 2019

@saji to jsou vzestupy 😁👍...drzim palce...

peeetisek
30. říj 2019

@kocila dekuji 😊😊

petula.bir
30. říj 2019

@kocila @saji
Nene, vše stejné jako v minulých cyklech, akorát ta viróza. Ale ovu test byl 17.DC spíš pozitivní. No zkusím dnes nebo zítra a uvidíme co mi ukáže 🤔 určitě budu měřit dál. Toto jsou moje ovulační testy tento mesic. Myslela jsem, ze 18. DC bude normálně když už byla takhle silná.

juliemichal
30. říj 2019

@saji to je fakt máme super pohnojeno a snad se to povede ♥ 11.11 jdu do nového caru a uvidíme co a jak bude 😀 😀 teď by už mohla konečně dojít ms 😀 😀

kocila
30. říj 2019

@petula.bir no prave ze 17DC je test negativni, takze ovulace jeste dorazi...😉

janickazabicka
30. říj 2019

Jdu se holky pochlubit 😍🙏👶🍀

Strana