icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ebak
4. lis 2019

@petula.bir tak třeba už to bude příznak úspěchu😉

petula.bir
Autor odpověď smazal
janickazabicka
4. lis 2019

@petula.bir jo to máme docela podobné. Já dnes přišla z prace a sundala podprdu tak jsem myslela že mi upadnou. Když jsem to zkusila tak byly skoro jako kámen snad. Uplně těžké nalite hrůza. Tak jsem na. To zvědavá 😁
Krom toho se mi dělá obří akné na bradě a aft v puse super kombinace🙈

petula.bir
5. lis 2019

Krásné ráno kočky 💐😘
@ebak
Uvidíme ale myslím, ze je docela brzy na nějaké příznaky 😂🤣 ale už asi 4-5.dnů mi teče z nosu krev - z ničeho nic a dneska teplota 🥰🥰🥰 5DPO - musím se podívat na tvůj graf 🤣
@janickazabicka
Já byla vždy v těhotenství s ex bez akné bez ničeho a jak jsem byla s manželem tak jako hnusná puberťačka 15.letá 🤣 samý akné, hrozná pleť, nafouklá, nateklá 😂

peeetisek
5. lis 2019

Ahoj holky, jsem 14 DC, mela by ted ovulace proběhnout,ze? 🙏😊🤩

petula.bir
5. lis 2019

@peeetisek
Ano, od pozitivního testu myslím do 24-48h to poznáš podle teploty která se pak bude držet cca 4.dny nahoře 😁

peeetisek
5. lis 2019

@petula.bir takze ovulace zitra nebo pozítří, skoda, ze v grafu to jde poznat az zpětné 😊

petula.bir
5. lis 2019

@peeetisek
Taky si říkám ale jak taky dělám ovu testy tak pak si to jen tou teplotou ověřím 🙂
Jak dlouho se snažíte? 🙂

janickazabicka
5. lis 2019

@ebak ahojky tak co jak si na tom? 😀

janickazabicka
5. lis 2019

@petula.bir nejhorší je že je to takový ten ošklivý tvrdý bolavy 😑 a aft taky nechce zmizet. 😕

peeetisek
5. lis 2019

@petula.bir uz dva roky a ted v kvetnu jsem po revizi :(

petula.bir
5. lis 2019

@peeetisek
To mě mrzí, já byla na revizi v únoru a pak znovu v březnu od té doby nic. Jako byl duch ale odešlo to s opozdenou ms 😔
Od té doby se snažíme do té doby jsem nebrala žádnou antikoncepci.
@janickazabicka
Jeee to znám, ty jsou strasny 🤬 já jedem měla skoro 2.tydny 🤔

levinstonka
5. lis 2019

Hezké odpoledne, tento cyklus jsou to 3 roky, co jsem poprvé otěhotněla a tak nějak se začínáme znovu snažit, jak jsem psala výše ovulaci jsme zřejmě nestihli a nedělám si iluze, že by spermie vydržely 4-5 dní, no ale můj dotaz se týká něčeho jiného, těhotná nebudu, ale v den kdy mi teplota klesla na hranici červené čáry, jsem začala trochu špinit, ale další dva dny teplota zase vzrostla, první den jsem též špinila a dnes ráno trochu růžového hlenu jen na utření, od té doby zase nic ani nešpiním, nestalo se to někomu, nemůže jit o nějakou hormonální nerovnováhu? myslela jsem, že když nic tak přijde ms, teoreticky jsem 12 dpo, ale test negativní takže pes je zakopaný jinde

kudelkabudouci
5. lis 2019

@petula.bir uvidíme, dneska zase stoupla na 37. Jsem nervózní šíleně 😥

petula.bir
5. lis 2019

@kudelkabudouci
Já taky ale zvládneme to 😂 možná bych testovala v nedeli (10DPO z 11) - nebo podle teploty jak to bude 😂 mě strašně začala pálit žáha 😡 a je mi nějak divně od žaludku, snad na mě zas nic neleze 😢
@levinstonka
Počkala bych ještě 2dny do ms. Jako teplota vypadá dobře 🥰

peeetisek
5. lis 2019

@petula.bir ja jsem mela taky minuly cyklus duch a odešel :( no, uvidime, jestli se zadari ted 😇

petula.bir
5. lis 2019

@peeetisek
Já duchy červenec, srpen 😢 ale řekla bych, že u mě je problém ta LF jen 9-11.dnů 🤷🏼‍♀️😢 ale otěhotněla jsem už 4x a z toho mám 2.děti - tak vím, že to půjde 🥰

juliemichal
5. lis 2019

tak kočky dnes 5DC a za chvíli zase budu začínat testovat ovulku 😀 BT jak jsem nedávno psala tak měřit nebudu 😀 no a v pondělí v 17hodin do toho nového caru,nebojte pozoruji vás ♥

ebak
5. lis 2019
ebak
5. lis 2019

@janickazabicka děkuji moc za optání 😘 čárka sílí 😵 jinak se cítím bídně, klouby mě bolí, v krku škrábe, jsem unavená a v práci delam desítky i víc...tak musím jít spát se slepicemi, abych nabrala sílu na sileni čárky 😘

juliemichal
5. lis 2019

@ebak krása,krása gratuluji ♥

janickazabicka
5. lis 2019

@ebak to je jasný to musí být 😁 gratuluju k čárce a hlavně ať sílí 😘

kudelkabudouci
6. lis 2019

Tak můj graf pokračuje dneska takhle 🤔

kocila
6. lis 2019

@kudelkabudouci to bys zitra mohla testovat..drzim palce✊

petula.bir
6. lis 2019

Ahojky kočky 😘💐
@kudelkabudouci
Souhlasím s @kocila by jsi mohla udělat test 🥰 Já to mám dostat pondělí, úterý tak pokud teplota neklesne v nedeli tak udělám test v neděli 🥰 ale u mě pořád stejné, dnes o 0,1 klesla na 36.8 tak uvdime, ale dnes už mi nic není, ani prsa nebolí tak si myslím, že to bylo po tý ovulaci 😔

janickazabicka
6. lis 2019

@kudelkabudouci no krásný graf. Souhlasím s holkáma 😁

janickazabicka
6. lis 2019

@petula.bir to se máš mě ty prsa bolí pořád a nejhorší je to večer. Ale to může být klidně pms.

petula.bir
6. lis 2019

@janickazabicka
Jjj taky si myslím, že PMS, po revizi ji mám skoro každý měsíc. Prsa sem tam lepší ale vadí mi podprsenka. Tak jsem poznala skoro všechny těhotenství. Ale jak se říká, počkáme do neděle na teplotu a v pondělí - úterý ms 😂

juliemichal
6. lis 2019

ach jo holky moje ☹ tak já asi to IUI tento cyklus nestihnu vůbec ☹ ☹
můj dnešní ovulák,jsem 6DC a dr max na mě úplně nefungoval.takže o trochu silnější čárku než mám teď když jsem měla tak u mě znamenalo,že je pozitivní a na druhý den byla ovulka ☹

kocila
6. lis 2019

@juliemichal to je jeste pohoda..takovou carku muzes mit i tyden (test je negativni),ale testuj kazdy den,jelikoz muze byt pozitivni z dne na den,ale tobe radit nemusim,jsi znala...drzim palce at IUI stihnes👍

Strana