Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@kudelkabudouci
Pošli originál 🥰
@kudelkabudouci ja vudim, ale oeigos bude lepsi😊
Ale když se zadivam tak tam jsou // sice slaboucky ale myslím že je co? 😯
@kudelkabudouci na fotce bohužel nevidím,možná ve skutečnosti tam je ♥
@kudelkabudouci tak jak se divam na mobilu a hodne si to priblizim, tak tam neco vidim, ale musim hodne pozorne se divat. Zkus i zitra, jestli sili😊
@petula.bir děkuji za reakci, dnes jsem źačala krvácet sice slaběji než obvykle, ale je to jasná červená 🙂 tak ted na chvili odkladam teplomer at mi z toho nepreskoci
@kudelkabudouci já bohužel nic nevidím, ale zkus zítra z ranní😉
Mě šla teplota dnes níž, ale uvidíme, zítra si udělám poslední test, co mám doma, to už by měla být skoro dálnice pokud jde vše jak má...
@kudelkabudouci na upravenem testu neco vidim👍
@ebak teplota 36,8 je stale krasna👍, mas hranicni teplotu 36,4,takze bud v klidecku..zaznam je moc hezky....rekla bych, ze se ti teplota bude pohybovat +/-36,8...
Doporucuje se merit do 18DPO, kdy byva na testech dalnice a zaroven se uz MS nespusti...uz bych pak nemerila at se nestresujes (tehotensky test mas super)...😉
Ahojky kočky 💐😘
Dnes 7DPO a teplota 36.8 jsem zvědavá na další dny 😂🤔 prsa už neboli - klasika PMS 😂 a spodek mi říká, že ms přijde každou chvilku 😂🤔
@levinstonka
Ach jo, to mě mrzí 😔
@kudelkabudouci
Na tom upraveném taky pidi midi, udělej za 2.dny a uvidíš, držím pěstičky, aby to vyšlo.
@ebak
Já bych už neměrila, test máš krásný a je jasný, že těhulka jsi 🥰 já nikdy neměla 37.0 vždy max 36.8-36.9
@peeetisek v tomhle co posíláš mi nejsilnější opravdu přijde 15 dc ráno. Takže by to tak nějak odpovídalo. Ale s tou rotou snažení bych se u tebe vůbec nebála že by jste ji prosvihli třeba 😂😂😂 držím palce 🍀
@janickazabicka a ja si prave rikam, co kdyz to chtělo třeba vcera vecer a jeste dnes 😅😅
@juliemichal tak jaky je dnes ovu test?...uz se ti blizi novy car,tak at vse probiha dle tvych představ👍
@kudelkabudouci a dnes jsi testovala?, vcera pidi carka byla,tak snad sili...
@kocila ahojky, nene nechám to až n zítřejší ráno. Ale teplota mě dnes spadla na 36,8 tak uvidíme zítra no ☹️😯🤔

@kocila děkuji kočko moje ♥ ♥ no uvidíme hah 😀 😀 jen mě zarazila ta síla toho ovuláku 😀 😀 no já si myslím,že tento cyklus IUI nestihneme 11.11 bude první konzultace a kdo ví jestli mi budou dělat i UTZ nebo ne,takže bude asi snažení doma.