icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

crazynaa
4. lis 2015

@pincola ja mam obchodku a par let vysky 🙂 ale klidne pujdu nekam do fabriky 🙂

werumka
4. lis 2015

@crazynaa Já četla domek na koupání 😀 😀

crazynaa
4. lis 2015

@werumka 😀 😀 😀 😀 tak se uvidí, pár firem jsem obepsala, a uvidíme , zítra se jdeme dívat na domek, tak jsem taky zvědavá 🙂

valeri10
4. lis 2015

@crazynaa jeee vy hledate domek? Takova krasna činnost. My bydlime cerstve v domku tri mesice.tak budu držet palce at brzy najdete

crazynaa
4. lis 2015

@valeri10 no my už měli podepsanou i smlouvu a pak to padlo, paní co to prodávala se nemohla vystěhovat, protože nedostala hypotéku na nový :( tak pořád od znova 🙂 tady na zlínsku je malá nabídka :(

valeri10
4. lis 2015

@crazynaa my hledali rok az jsem nakonec museli postavit

crazynaa
4. lis 2015

@valeri10 my hledáme asi 9 měsíců a stavit nechceme tady ve Zlíně je pozemek od 1700 000 a výš, tak nepřichází v úvahu. Brala bych něco k rekonstrukci a udělat podle sebe 😉 😉

valeri10
4. lis 2015

@crazynaa pozemky jsou u nas v okoli prahy taky silene drahe tak mame jen maly 600 metru ale zase je rohovy tak to je super. Tak snad brzy najdete a zamestnas hlavu zarizovanim.to je totiz uplne super zabava

crazynaa
4. lis 2015

@valeri10 moc se těším a už se těším na Vánoce a pojmu to příští měsíc jinak 🙂 myslím totiž, že ten včerejšek s tímto hodně souvisel.... a nenechám se 🙂

valeri10
4. lis 2015

@crazynaa no to je aspon slovo do pranice

crazynaa
4. lis 2015

@valeri10 nejvic to odnesl pritel, vola mi jestli se ma odpo stavit nakoupit, tak mu ubulena rikam ne, ze mi je zle, ze mam tlak 180*, tak chudak spechal driv a spadla mu paleta na palec na nohu a nemuze ani chodit,jak jej ma cerny 🙂 chudinka ani nespal a kontroloval jak mi je a rano me vzal na gyndu 🙂 je stesti mit takovou oporu v nem. 🙂

valeri10
5. lis 2015

@crazynaa mam taky v manzelovi oporu.po utrogestanu hrozne jim tak mu rikam ze budu hrozne tlusta a on ze je mu to jedno hlavne at jsem tehotna a at jsou to rovnou dvojčata kdyz jsou s tim takove štrachy😀

ladalav
5. lis 2015

ahoj holky, tak já nic...ráno spadla BT hodně dolů, očekávám MS

valeri10
5. lis 2015

@ladalav Tak to je škoda. Tak hlavu vzhůru a načerpat síly do dalšího cyklu. Já budu mít jasno buď zítra nebo po víkendu

ladalav
5. lis 2015

@valeri10 jo jasně....já už takto bojuju po dvou ZT 2 a půl roku ☹
jinak mám dva kluky a tam to šlo hned

valeri10
5. lis 2015

@ladalav Tak to je dost 2 a půl roku. A jste oba zdraví?

ladalav
5. lis 2015

ano, 😵 asi už to tak má být, každopádně nechci umělé, když už mám dvě děti, kdybych neměla, tak samozřejmě beru všechno, i adopci 🙂

andik.cz
5. lis 2015

@ladalav Taky mi BT hodně spadla už včera, ale zatím nic...

ladalav
5. lis 2015

@andik.cz no me bolí dost břicho, ale tak nic..
tak uvidíme ne?? 😉

ladalav
5. lis 2015

já si koupila ty globule, dala večer před spaním a v noci myslela, že rozkoušu bolestí polštář...v podbřišku se něco dělo...do rána BT dolůůů tak jestli tam byl zánět? nechápu

andik.cz
5. lis 2015

@ladalav mě právě nebolí ani břicho nic... divný

ladalav
5. lis 2015

@andik.cz no jo, tak uvidíme

dapaed
5. lis 2015

Holky, nemám tu teplotu nějak moc vysokou??? Tetka má přijet za týden. :-/////

dasa.77
5. lis 2015

@dapaed důležité je,aby se tak vysoko udržela 😎

dapaed
5. lis 2015

@dasa.77 Opravdu? 🙂))) No nevydržela jsem to a test jsem si udělala v úterý a nic. 😒 I když se to na něm ještě nemusí ukázat, že?

dasa.77
5. lis 2015

@dapaed tak 7. den po ovulaci bude jak jinak než negativní 😀
vyčkej ještě pár dní
Já ani tentokrát nevím,zda už u mě ovulace proběhla,nebo teprve bude. Jsem 20DC a ten předešlý byl hodně divný.Ovulace byla dost pozdě podle ukázkového cyklu,ale podle mého tak nějak normálně.
Sex tento měsíc nic moc,spíš nic než moc 🙂 , takže s ničím ani nepočítám a jsem relativně v klidu.
BT,neměřím..... nikdy mě to nebavilo,navíc každý den vstávám jinak,někdy mám neklidnou noc,takže vím,že by to skákalo a já bych byla zbytečně na trní.
Můj názor je takový,že čím méně se sleduji,tím lépe se cítím

dapaed
5. lis 2015

@dasa.77 Jo jo, člověk je tak netrpělivýýýý! 🙂))) Děkuju! 🙂

dapaed
5. lis 2015

@dasa.77 Důležité je být v klidu! 🙂 Já s tím začala až teď, předtím jsem taky nic neřešila a nechávala to náhodě. Ale dva roky nic, pak jsem měla nějaké zdravotní problémy, tak dr. říkal, ať se snažíme od září pořádně, tak jsem to vzala ze všech stran a začala se měřit (ale až teď 🙂 🙂 Ale právě mi přišlo, že ji mám nějak moc vysokou, tak jsem potřebovala radu zkušenějších. 🙂

valeri10
5. lis 2015

@dapaed já taky měřila poprvé a můj graf byl hrozně divoký a hrozně mě to stresovalo tak přemýšlím, že už měřit nebudu

dapaed
5. lis 2015

@valeri10 A jak dlouho se měříš?

Strana