Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
tak mě to nedalo a včera jsem zkusila testnout jestli mám ještě ovitrelle v těle.a dnes jestli čárka sílí nebo ne.
jak jsou 2 testy na fotce tak ten spodní je dnešní a ten vrchní je včerejší a jak je sám na fotce tak je ten z dneška.je to comfort test a ten má tu druhou čárku skoro stejně jako pepino.dnes 11 dnů od ovitrelle a asi 9DPO 🙂
@juliemichal tezko rict,porovnavame mokry a suchy test🤔...vydrz 3dny,to budes vedet jiste (a treba prileti opozdeny vanocni darek 25.12.🤫)
@kocila no to je taky fakt,ale on byl suchý,ukázal se tam dušík v limitu a já jsem fotila asi po 20 minutách 🙂 🙂 ale uvidíme za ty 3 dny to máš pravdu 🙂
@juliemichal tak se pak pochlub,zda tehu klaplo...
@kocila ahojky, v minulosti jsem slíbila, že dám vědět, jak mudr.s tou posunutou ovulací.Jsem nadšená, protože na utz samozřejmě mimi neodpovídalo a on se hned zeptal, zda nevím, že bych měla později ovu a já že ano, že jsem si měřila bt a on že super, že to vím.vystavil mi už průkazku a do ní vůbec nevyplnil měsíčky, ale jen termín porodu podle utz a sám říkal, to aby vám pak v porodnici neplasili🙂 tak jsem moc ráda za jeho přístup, protože u prvního syna právě plašili...tak jsem jen chtěla napsat zpětnou vazbu a přece jen se přístup lékařů lepší...bála jsem se, že bude ignorovat pozdější ovulaci a pojede striktně podle ms, tak jsem moc ráda🙂
@janickazabicka tak to budem cekat spolu, mame ovulaci plus minus stejne. Snad si nadelime darecek 🥰😍
@leilinkaa je tak to je super. A musím říci že tentokrát je to nějaké silnější. Jelikož mi ted 2 dny i bylo celkem špatně od žaludku a na vodě. A včera večer jsme byly s kamarádkou v Kauflandu a udělalo se mi tak špatně že jsem musela snít kousek veky jinak bych se snad 😷 vůbec nevím co to je.
Holky zažili jste někdy tak silnou ovu že by vám z toho bylo až na zvracení? Myslíte že to může být tím?
@janickazabicka teoreticky by to mohlo být tím, pokud třeba jsou nějak rozbouřené hormony, ale může to být i střevní viróza, prý teď jsou hodně, měli jsme taky s manželem.
@kocila kočko koukej,kolik jsem DPO prosím tě? ☹ 10 či 11DPO anebo 6DPO? :-O
když jsem si píchala ovi 13DC tak by mi nemohla dojít ovu zase až za týden nebo ano? :-O
9.12 jsem měla folikul 13,7mm,ale zase ten OT jsem mohla mít pozitivní z ovitrelle,takže teď jsem z toho jelen :-O
@juliemichal ještě se může stát, že zítra teplota půjde zase nahoru. Jinak já jsem taky dnes 10DPO. LT mám cca 13 dnů. 😊
@meliname no to je taky fakt,že se stát může,že půjde zase nahoru,kdo ví 😀 😀
a co na testíku? 🙂 🙂 dělala sis? 🙂 já mám LF 14-15 dnů 🙂
@juliemichal nn, nedělala. Vlastně ani žádný koupený nemám 😁 pro mě je zatím úspěch, že před MS nešpiním. Většinou to bylo někdy i 5 dní před MS. No snad to nezakřiknu 😵
@meliname no tak to je super,třebas budeš mít Vánoční zázrak na tt,moc držím palečky ♥ ♥
@juliemichal moc děkuji, no kéž by se stal zázrak 🙏 tobě taky přeji, ať teplota zase povyskočí a taky se dočkáš //💙
@meliname moc děkuji ♥ tomu už nevěřím,ale třebas se povede v lednu ♥ ♥ včera jsem zkoumala mojí zeď tady na MK,kdy jsem si poprvé dělala testy a všimla jsem si,že v listopadu 2017 takže místo roku a půl co jsem si myslela,že se tak nějak snažíme i s těmi nehody od Michala jsou to už 2 roky a 1 měsíc i s těmi nehody od manžílka,protože já jsem začala chtít mimi až v prosinci min rok :-O takže to je rok,ale s těmi nehody to jsou 2 roky a měsíc :-O no masakr,o třetího jsme se snažili 4 roky.
@juliemichal My se snažíme sice rok, ale přijde mi to jako by to bylo nekonečné. Někomu se zadari, kdy se jim zachce a druhý se může stavět na hlavu a nic 😞 ale pokud se ti to podařilo i dříve, máš pořád šanci, že i teď se podaří. To já žádné děti ještě nemám 😞 a to už mi je 32! Nejhorší je, že se začíná ptát i hodně okolí. Hlavně mé kámošky, co děti dávno mají..
@juliemichal no uprimne se moc nevyznam v tvem grafu 🤔
Dale pichat Ovitrelle na velikosti 13,7 mm mi pripada spatne (melo by se davat tak na 17-19mm z me zkusenosti v Caru,ale nemam zkusenost s IUI,pouze nativ IVF)...
Vim,ze jakekoliv leky na podporu poceti ovlivnuji teplotu,takze fakt nevim co rici na graf (ani jaky jsi DPO)..pro mne zahada... kdy mas teoreticky termin MS?
@janickazabicka nejdi tehu holka?
* nejsi
@meliname tak to jsme na tom stejně. Také mi jo 32 a žádné mimčo ještě nemáme.
@kocila bohužel ne. Taky mě zarazilo tak se přiznám že jsem zkusila😁 ale bílo.
Nicméně dnes toto
A přijde mi zvláštní že mám vyšší bt než mívám normálně.
@janickazabicka no tak super,Ze ovu test je pozitivni a muzes se pres Vanoce snazit,i BT se umirnuje a neskace a netvori Alpy👍
@kocila no to by mě taky zajímalo kolik jsem DPO hah,no já jsem byla v pondělí v tom caru 9.12 a 13.12 jsem si měla píchnout ovitrelle.a kdy to mám dostat vůbec netuším,řídím se podle ovulky,protože LF mám 14-15 dnů.dnes graf vypadá takto.

@hermij prosím tě nevím jestli si ode mne dostala ty zprávy ale kdyztak název teploměru posílám zde 😁