icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kocila
2. led 2020

@janickazabicka myslim,ze kdo ma prelitou sklenicku...(tva nebo manzela sklenicka😋)...ale mozna to mam v hlave ulozene spatne...kazdopadne at je to tak ci jinak,preji ti miminko👍

janickazabicka
2. led 2020

@kocila dekuju moc
Protože o silvestru jsem nalevala Bohemku A uprostřed toho, tak děti jak běhali tak zatukali vedle v místnosti a já se lekla myslela jsem že někdo klepe 😁 No a přelila jsem si sklenku 😂 Tak mi to hned říkali okolo, že prý budou křtiny. Ale nemohli se dohodnout jestli naše nebo někoho jiného 😂😂

janickazabicka
3. led 2020

Ahoj holky tak co jak jste na tom? Komu se blíží testování a komu ovu? Či nějaké nové tehulky? 😁🙏🍀👶💖

nikita987
4. led 2020

Ahojte holky, psala jsem sem před Vanoci, a tak teď posílám snad svůj na několik měsíců poslední graf 😊
A vám všem přeji, ať co nejdříve najdete ty vysněné //

petula.bir
4. led 2020

@janickazabicka
Ahojky, říká se ten komu se přelije 😂😂😂 mě se to na Silvestra stalo 2x - před rokem - to jsem přelila sobě a v lednu jsem otěhotněla 🙈 akorát to nedopadlo a letos to samé 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Spis si tak říkám zda nejsem lempl 😂😂😂😂
Ale tobě se určitě letos zadaří ❤️❤️❤️❤️

hlasimse
4. led 2020

@nikita987 gratuluju!

kocila
4. led 2020

@nikita987 gratuluji👍

janickazabicka
4. led 2020

@nikita987 gratuluju
@petula.bir fakt? Takže když jsem to lila sobě, tak by to mělo být na mě že? 😁😁

janickazabicka
4. led 2020

Hezký večer Holky vím že to sem nepatří ale zeptám se i vás. Nemáte některá zkušenosti s takzvaným SOS tlačítkem pro seniory?
Potřebujeme nějaký akutně koupit pro tchyni. Tak nějaké recenze atd... Diky moc
Dneska byl hrozný večer s desem jsem zjistila že tchyně spadla a 2 dny ležela na zemi bez jídla a pití no hrozný. Prý šla s kafem a najednou černo před očima a byla na zemi,( osobně si myslím jestli neměla malou mrtvicku) Měla u sebe v daný moment jen cukroví a nutri drinky jinak nic. A po chemo je strašně oslabená a vůbec neměla sílu se někam byť doplazit. Telefon vybitý a nikde nikdo, žije sama.
Já ji zkoušela volat ale měla to vypnuté. Tak to ve mě začalo hlodat a místo až zítra ráno jsem rekla ze pojedu se kouknout hned. Ještě že jsem jela. Byla tam bez tv, po tmě hrůza. Už jsem viděla to nejhorší.
Neumím si představit kdyby se to stalo mě. Ten pocit bezmoci a čekat jestli vás někdo najde nebo ne, strašný, bylo mi úplně blbě.
Pardon za ten příběh ale jsem z toho pořád nějaká v šoku, nemůžu to nějak překousnout. Proto bych ráda nějaké to tlačítko co by měla na ruce a mohla s tím kamkoliv.

fafetka
5. led 2020

Ahoj holky😉muzu se k vám přidat? BT začínám měřit úplně prvně teď od nového roku( od 31.1.teda) a rada si nechám poradit a mít s kým zkonzultovat co a jak😊

hlasimse
5. led 2020

@janickazabicka existujou firmy, jako služby pro seniory, kde právě ti dají tlačítko, co máš furt u sebe a když zmáčkneš, tak se nějak připojí dispečer nebo rovnou někoho pošlou, mají klíče od bytu apod. Akorát teď nevím, jak se to jmenuje nebo jak vyhledat. Můžu se zeptat mamky, chtěla to pro dědu. Jinak u nás v baráku zas byla sebevražda, mladá holka co byla na vozíku skočila z okna... Pádem promáčkla okap a dopadla přes zábradlí před domem, hned u dveří. Naštěstí už jsme nic neviděli, ale ještě jsem to dost cítila, musela jsem si dát přes nos šálu, i když už to bylo umyté. Chudák holka...

vojlena
5. led 2020

@janickazabicka Ahoj, ohledně SOS tlačítek existuje určitě více možností, záleží co by zrovna pro vás bylo to nejlepší. Jednak existují různé placené služby,vím že např. Andel na drátě,chytrá péče.... myslím že fungují celorepublikově, je to to služba předplacená měsíčním paušálem, v nouzi člověk stiskne tlačítko, které má na ruce nebo na krku(zapůjčení je také za poplatek) spojí ho to s asistentem, který pak situaci nějak vyhodnotí a dál řeší. Pokud nebydlíte daleko a jste ochotní tyto sutuace řešit svépomocí, pak úplně stačí jakykoliv mobil s nastavenou zrychlenou volbou na někoho z rodiny. U toho je ale nutná důslednost a kázeň seniora , aby měl telefon pořád u sebe (osvědčené je nosit mobil na krku např v háčkovaném nebo pleteném obalu). A je třeba na to trochu, alespoň ze začátku, dohlížet a připomínat - aby si mobil dobíjela a nosila, než si to zautomatizuje. Pak u nás např funguje spolupráce s Mě policií a s Mě úřadem -zapůjčuji bezplatně senior telefony se sos tlačítkem, v nouzi to seniora spojí právě s policií, která dojede a situaci řeší. To by melo fungovat i jako prevence kriminality,nejen pro případ pádu. Třeba je nějaký takový program i u vás? Dají se pořídit i sos tlačítka s detektorem pádu, spojí se s přednastavenými čísly např. sos tlačítko helpík, lokatech... ) myslím že vysílají i sms s gps polohou člověka.
Přeji hodně štěstí při výběru ❤️

fafetka
5. led 2020

@janickazabicka já kupovala zrovna teď k Vánocům mame telefon s SOS tlačítkem. Zadá se tam jakékoliv číslo. Muže být na vás, na záchranku, 112... nebo doporucuju nainstalovat aplikaci Záchranka která není závislá na signálu a rovnou lokalizuje gpskou polohu a vyšle pomoc když je potřeba. Jinak telefon co jsem kupovala byl od Aligatoru seniorsky😉

janickazabicka
5. led 2020

Holky díky za tipy. Já bych právě brala spíše něco co by měla na zápěstí. Protoze při pádu se bohužel telefon může rozdělit vypadne baterie a tchyně není z těch co to umí dát zpět. Neumí napsat ani sms, bohužel.

janickazabicka
5. led 2020

Jo jinak to vypadá že začínám špinit. Takže během pár dnů je to jasný 😥 už na vánoční zázrak nevěřím 😥

kocila
6. led 2020

@janickazabicka tak to me mrzi😔

janickazabicka
6. led 2020

@kocila no a je to tady. 1 dc. 😢😢😢

petula.bir
6. led 2020

@janickazabicka
Mrzí mě to ...
Ale věř na povánoční zázrak ❤️😘

janickazabicka
6. led 2020

@petula.bir 😘😘😘 dekuju zlaticko

nikita987
7. led 2020

Ahojte, jdu si pro radu. Před pár dny jsem sem dávala téměř jasný graf BT, dnes bych měla být dle ms 6+2, a včera jsem začala špinit, z tmavě hnědé je to dnes světle hnědá, jak když konec menstruace. Měla jste to tak některa?
Jsem objednaná dnes na 12:40 k doktorovi, ale do té doby se asi zblázním 😪🙏

petula.bir
7. led 2020

@nikita987
Ahojky, ano měla jsem to cca 2.dny hnědá krev - začala jsem špinit po styku. Naštěstí pak vše v pořádku a dnes jsem 11tt+4 ❤️
Určitě to bude dobré 😁

@janickazabicka
Nemáš vůbec zač, už si to taky zasloužíš ale vždy to přijde když to nejméně cekas, já začala hubnout a pak tadá // 😂🤷🏼‍♀️

nikita987
7. led 2020

@petula.bir jee, moc děkuji za uklidnění 😊 my tedy měli sex v sobotu a tohle začalo v pondělí dopoledne..tak snad to dopadne stejně dobře 😊

janickazabicka
7. led 2020

@petula.bir fakt? Já se teď zrovna taky objednala do Natur Hause tak uvidím co mi tam řeknou 😁
Taky bych ráda kdyby se na mě už konečně usmálo štěstí tedy na nás 😊😗😉

nikita987
7. led 2020

@petula.bir tak všechno je v pořádku 😊 dostala jsem utrogestan a Ascorutin. A konečně jsem viděla tu malou fazolku se srdíčkem 🙂

leilinkaa
7. led 2020

@janickazabicka vidim, ze smulu mame stejnou. Věřím, ze ji brzo prolomime!!! Dnes taky ruzovy vytok, na to ze ma dojit brzo ms.... Takze se pridam do dalsiho kola. Nastoupila jsem do prace, tak treba v tom shonu ,,zapomenu,,🤣🤣

juliemichal
9. led 2020

ahoj holky dotaz za kamarádku,řeší kdy asi dojde ms?tt má negativní a zajímalo by jí kdy asi cca byla ovulace?já dnes 14DC,ale co z toho můj graf vypadá takto takže u mě asi anovulační cyklus,měřím jen abych věděla jak mi tělo funguje 😀 😀 ten druhý graf je můj

lilian2111
9. led 2020

@juliemichal kamarádka je podle mě buď 11 a nebo 9dpo. A tobě to pěkně lítá, ale počítám ze snažení asi neprobíhá což? Jak je?

juliemichal
9. led 2020

@lilian2111 no přesně tak u mě snažení neprobíhá 🙂 🙂 jen měřím ať vím kdy mám ovu aj 🙂 🙂
a děkuji napíšu jí to,že je buď 9 nebo 11DPO 🙂 🙂

juliemichal
9. led 2020

@lilian2111 a dá se to stěhujeme se v sobotu do baráčku 🙂 🙂 14 dnů je už klid,ale uvidíme jak dlouho bude a jestli od něj odejdu nebo ne,má úplně poslední šanci,ale mimi minimálně za 3 roky 🙂

meliname
9. led 2020

@juliemichal taky bych řekla, že kamarádka je tak 12DPO. Tobě se to může třeba ještě nějak ustálit, pokud máš delší cykly. Já zase chytám ovulaci pomocí testů. Měření teď nejak flinkám 😁 ale jsem nějak motivována tím novým rokem, tak ať mi to dlouho vydrží 😂

Strana