icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

hermij
2. dub 2020

@janickazabicka No, pokud je žena po ovulaci, tak to samozřejmě neuškodí :D Ale pokud nasadíš progesteron před ovulací, tak ta ovulace už nemusí proběhnout, leda by bylo za 5 min 12, to by snad ještě proběhla.

mikejla_a
2. dub 2020

@vendelinka08 kolik ma vlasku, princezna krásná ☺️

janickazabicka
2. dub 2020

@hermij no rozhodně riskovat nebudu 🤣

janickazabicka
3. dub 2020

Tak a je to tu, testik klesl teplota stoupá 😁🤰❤️🙏🍀

janickazabicka
5. dub 2020

Ahoj holky s grafikem jedeme vzhůru. Myslíte že večer už můžu vzít první utros? 🍀😁🙏🤰

terka80
5. dub 2020

@janickazabicka muzes 🙂

hermij
5. dub 2020

@janickazabicka Já bych dala až 3. den vyšší teploty, ale tohle bude jasná ovulace ♥

janickazabicka
5. dub 2020

@terka80
@hermij jsem si říkala že po kam do rána ať udělám správně celý den. Tak ráno hned vezmu ať už se mrnousek pěkně noří 🥰❤️🤰🙏🍀

janickazabicka
6. dub 2020

2 odlišné appky a naprosto se shodli 🍀🙏🤰❤️ krásně vyznačená. A teď už jen čekat, ale věřím že s Karasem utrošem to dáme 🍀🙏🙏🙏

juliemichal
6. dub 2020

@janickazabicka tak super 🙂 teď jen čekat a těšit se na tvůj pozitivní testík ♥ ♥

janickazabicka
6. dub 2020

@juliemichal přesně tak a ten za 14 dní uvidím 🤰❤️🍀🥰🙏

juliemichal
6. dub 2020

@janickazabicka přesně,taky tomu věřím a teď bude vše v naprostém pořádku ♥ taky jsem brala utroš myslím do 11tt 😀 😀

janickazabicka
6. dub 2020

@juliemichal klid e ho budu brát celé tehu když bude potřeba 😁

vendelinka08
6. dub 2020

@janickazabicka moc moc ti držím palce...tfuj tfuj tfuj..ať je tam miminko

janickazabicka
6. dub 2020

@vendelinka08 díky jsi zlatíčko 😘😘

janickazabicka
7. dub 2020

Tak holky moje první housticky, myslím že dobry a ani špatně nevypadají

janickazabicka
8. dub 2020

Ahoj holky tak vám nevím dneska pokles o 0,2 stupně. Snad nemůže přijít .s takhle brzy ne? Já normálně teplotu po ovu nemeeim takže nevím proč mi to tak hupslo dolů 🤔🤔

sudylichozrout
8. dub 2020

@janickazabicka To je normalni. Porad je teplota nad ovulacni linii. Ten vykyv muze byt dany klidne i vnejsimi faktory. Delka/kvalita spanku, vyssi/nizsi teplita v loznici, fyziologicke procesy... Neres a mer dal 🙂

janickazabicka
8. dub 2020

@sudylichozrout Oki Oki dobře dobre. Uvidíme zítra teda. Dekuju

packa17
8. dub 2020

@janickazabicka ja mela 7 den pokles a byl to nidacni ktery byva 6-9den po ovulaci

juliemichal
8. dub 2020

@janickazabicka koukej já měla 4DPO pokles a byl to nidační 😀 😀 tak třebas to je tak i u tebe,tfuj tfuj tfuj ♥

janickazabicka
8. dub 2020

@juliemichal a koukám že i 9 DPO byl pokles ale to už tam máš 👻
@packa17 fakt no tak uvidíme.
Jinak teda mě už od o i strašně bolí prsa a fakt kriticky. Měla jsem i 2 dny kdy jsem se.jich nemohla ani dotknout. V podprde to ještě šlo ale jakmile jsem ji večer sundala myslela js že mi upadnou. 😱😱 A hlavně jsou stále těžká a nateklá 🤔🤔

janickazabicka
8. dub 2020

Holky můžu něco úplně mimo téma?
Už nějakou dobu dělám Euronu a tak jsem si řekla že je na času zkusit založit nějakou stranku pro širší veřejnost. Ale nějak pořád nemůžu vymyslet nějaký chytlavý, vtipný název skupiny.
Nějaký tip od vás? 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🥰🥰🥰

packa17
9. dub 2020

@janickazabicka ja se spis priklanim u juliemichal 9dpo nidacni pokles ne 4 dpo to je brzo

packa17
9. dub 2020

@janickazabicka protoze kdyby bylo zahnizdeni 4dpo tak pozitivni test by mel uz 8dpo mela jsi tak juliemichal?ja se priklanim k 9dpo zahnizdeni

packa17
9. dub 2020

Ahoj holky tak uz mam fotecku miminka je 7+6 cca natahla i na 8+0 coz by sedelo dle aplikace jsem 8+1 jinak me boli prsa,a je mi spatne ale nezvracim hlavne odpoledne a vecer.

peeetisek
9. dub 2020

Holky, ja dnes nejspis 7 dpo a vlece se to tedy neuveritelne 😱😡 @packa17 moc moc gratuluji a at je vse v poradku 🍀❤️A @janickazabicka mame skoro podobny grafik 🤩

juliemichal
9. dub 2020

@janickazabicka ano ano to už jsem měla dušíka ten 9DPO,takže si myslím,že u mě hnízdění bylo fakt 4 DPO 😀 😀

@packa17 to se mi zdá divné,že by 9DPO bylo hnízdění,když ten den jsem měla dušíka 😀 😀 a pak jen sílil hah 😀 😀 a krása moc gratuluji ♥ ♥ ♥

packa17
9. dub 2020

@juliemichal tak to jsi mela drive no,ja mela 7dpo pokles a 10dpo myslim dusik

juliemichal
9. dub 2020

@packa17 tak to je taky pěkné 🙂 🙂 já právě měla 9DPO dušíka,takže podle mě muselo být hnízdění fakt 4DPO? 😀 😀 pak mi ty další teploty přijdou,že by z nich nešlo poznat to hnízdění 😀 buď fakt 4DPO anebo 9DPO,ale 9DPO to je blbost,protože jsem měla fakt krásného dušíka 🙂 a 10DPO mi to dr potvrdila přes UTZ,že jsem těhulka 😀 😀

Strana