Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@vendelinka08 kolik ma vlasku, princezna krásná ☺️
@hermij no rozhodně riskovat nebudu 🤣
@janickazabicka muzes 🙂
@janickazabicka Já bych dala až 3. den vyšší teploty, ale tohle bude jasná ovulace ♥
@janickazabicka tak super 🙂 teď jen čekat a těšit se na tvůj pozitivní testík ♥ ♥
@juliemichal přesně tak a ten za 14 dní uvidím 🤰❤️🍀🥰🙏
@janickazabicka přesně,taky tomu věřím a teď bude vše v naprostém pořádku ♥ taky jsem brala utroš myslím do 11tt 😀 😀
@juliemichal klid e ho budu brát celé tehu když bude potřeba 😁
@janickazabicka moc moc ti držím palce...tfuj tfuj tfuj..ať je tam miminko
@vendelinka08 díky jsi zlatíčko 😘😘
@janickazabicka To je normalni. Porad je teplota nad ovulacni linii. Ten vykyv muze byt dany klidne i vnejsimi faktory. Delka/kvalita spanku, vyssi/nizsi teplita v loznici, fyziologicke procesy... Neres a mer dal 🙂
@sudylichozrout Oki Oki dobře dobre. Uvidíme zítra teda. Dekuju
@janickazabicka ja mela 7 den pokles a byl to nidacni ktery byva 6-9den po ovulaci
@janickazabicka koukej já měla 4DPO pokles a byl to nidační 😀 😀 tak třebas to je tak i u tebe,tfuj tfuj tfuj ♥
@juliemichal a koukám že i 9 DPO byl pokles ale to už tam máš 👻
@packa17 fakt no tak uvidíme.
Jinak teda mě už od o i strašně bolí prsa a fakt kriticky. Měla jsem i 2 dny kdy jsem se.jich nemohla ani dotknout. V podprde to ještě šlo ale jakmile jsem ji večer sundala myslela js že mi upadnou. 😱😱 A hlavně jsou stále těžká a nateklá 🤔🤔
Holky můžu něco úplně mimo téma?
Už nějakou dobu dělám Euronu a tak jsem si řekla že je na času zkusit založit nějakou stranku pro širší veřejnost. Ale nějak pořád nemůžu vymyslet nějaký chytlavý, vtipný název skupiny.
Nějaký tip od vás? 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🥰🥰🥰
@janickazabicka ja se spis priklanim u juliemichal 9dpo nidacni pokles ne 4 dpo to je brzo
@janickazabicka protoze kdyby bylo zahnizdeni 4dpo tak pozitivni test by mel uz 8dpo mela jsi tak juliemichal?ja se priklanim k 9dpo zahnizdeni
Holky, ja dnes nejspis 7 dpo a vlece se to tedy neuveritelne 😱😡 @packa17 moc moc gratuluji a at je vse v poradku 🍀❤️A @janickazabicka mame skoro podobny grafik 🤩
@janickazabicka ano ano to už jsem měla dušíka ten 9DPO,takže si myslím,že u mě hnízdění bylo fakt 4 DPO 😀 😀
@packa17 to se mi zdá divné,že by 9DPO bylo hnízdění,když ten den jsem měla dušíka 😀 😀 a pak jen sílil hah 😀 😀 a krása moc gratuluji ♥ ♥ ♥
@juliemichal tak to jsi mela drive no,ja mela 7dpo pokles a 10dpo myslim dusik
@packa17 tak to je taky pěkné 🙂 🙂 já právě měla 9DPO dušíka,takže podle mě muselo být hnízdění fakt 4DPO? 😀 😀 pak mi ty další teploty přijdou,že by z nich nešlo poznat to hnízdění 😀 buď fakt 4DPO anebo 9DPO,ale 9DPO to je blbost,protože jsem měla fakt krásného dušíka 🙂 a 10DPO mi to dr potvrdila přes UTZ,že jsem těhulka 😀 😀

@janickazabicka No, pokud je žena po ovulaci, tak to samozřejmě neuškodí :D Ale pokud nasadíš progesteron před ovulací, tak ta ovulace už nemusí proběhnout, leda by bylo za 5 min 12, to by snad ještě proběhla.