icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dendasubaristka
27. kvě 2020

@sudylichozrout ne ne. Tím že jsem to dostala a čekala že se mi to rozjede tak nedělala a teď večer už nechci. No zkusím teplotu zítra a pak i kdyžtak test.

sudylichozrout
27. kvě 2020

@dendasubaristka Urcite testni, drzim palce. Jestli mas doma test, muzes i ted vecer.

dendasubaristka
27. kvě 2020

@sudylichozrout děkuji 🙂 nechám to na ráno 🙂

hlasimse
27. kvě 2020

@dendasubaristka Taky jsem párkrát měla takhle slabou ms...

dendasubaristka
28. kvě 2020

@hlasimse no jen asi doznívání nějakého starého stresu. Teplota 36,7. Takže nízká,predovulacni. Takže jedem dal a neřeším. 🙂 Dík

dendasubaristka
31. kvě 2020

Holky a ted babo rad. Dnes bych mela byt 7dc,ms byla ani ne den,jak jsem psala a teplota mi vyskocila na 37,4. pritom den pred ms jsem mela 36,7. a predevcirem taky. tak co si o tom mam myslet. 37,4 je hodne hodne vysoke.

sudylichozrout
31. kvě 2020

@dendasubaristka a proc si neudelas test?

dendasubaristka
31. kvě 2020

@sudylichozrout tak ja si zmerila zjistila tu vysokou teplotu a nejak nevim nenapadlo me to,prijde mi to divne ze bych mohla byt tehotna,kdyz jsem mela tu teplotu nizkou a ted najednou bych byla tehotna,ale asi na tom neco bude no. mam si ho udelat i ted nebo pockat do rana? za tu dobu tomu asi ani moc neverim no.

sudylichozrout
31. kvě 2020

@dendasubaristka Udelej ted. Budes mit dalnici, pokud jsi tehotna.

hlasimse
31. kvě 2020

@dendasubaristka jj pokud jsi celou dobu těhotná,tak bys už měla pruhy jak dálnice. Jinak to může být třeba covid? 😉 haha vtípek... Ale třeba nějaká viróza?

pavlinka65
31. kvě 2020

@dendasubaristka Tak 36.7 není úplně nízká, pro někoho je naopak vysoká, záleží na teplotách před ovulací.. co jsem tak zběžně koukla na tvůj graf - 36,7 by v tomhle měsíci taky nebyla předovulační a pokles teplot s lehkým krvácením či špiněním může značit nidaci... Testnout můžeš i klidně teď večer, pokud jsi těhotná - // by byly krásně vidět 😉

petula.bir
31. kvě 2020

@dendasubaristka
Udělej test 😍😍😍😍
Šup šup 🥰
Pokud něco tak tam budou dálnice, to je jasné 🤣🥰

dendasubaristka
31. kvě 2020

@petula.bir
@pavlinka65 holky test negativní. to je fakt nejake divne. hlavne mam posledni dny i nejake navaly horka,ja zimomrivka. zitra rano jsem teda zvedava na teplotu no 🙂

lulu3066
4. čer 2020

Ahojte holky, jsem tu nova a chtela bych se zapojit, tak snad nevadi 😊 o miminko se snazime 7 mesicu, ale stale nic bohuzel 😢
1. Mesic merim BT, myslela jsem ze ovulace snad neprijde, ale dorazila. Ovu testy jsem nedelala a podle ruznych gragu je to ruzne 😀 ale v rozmezi 27DC, 28DC nebo 30DC, prikladam grafy. K cemu byste se priklonily vy holky? Ja verim stejne asi FertilityFriend😊
Kazdopadne vcera a predevcirem jsem byala uplne KO, bolest spodnich zad, tupa bolest v podbrisku, obcas pochani, bolest hlavy, a mega citlive bradavky...Tak smad neprijde mrcha 😀 Jinak cykly mam 37-45dni, jak kdy.

janickazabicka
4. čer 2020

@lulu3066 jj asi bych se také přiklonila FF. Mě ještě nikdy nezklamal. 🍀✊🙂🙃

lulu3066
4. čer 2020

@janickazabicka dekuji za odpoved..testuji poprve, tak prave nevim. Ale asi bych taky verila FF.
S jeste se chci zeptat, bavili jsme se s kamaradkou a ta mi rekla, ze na tehotenstvi prisla diky ovulacnimu testu..mela je 3 dmy pozitivni, TT byl az o 5 dni pozdeji pozitivni. Co si o tom myslite?

hermij
4. čer 2020

@lulu3066 Nevím, co je to německé (napiš, prosím), ale jako jediné se jakž takž trefilo.
Dnes jsi 7.DPO. V tomto čase se embrya uhnizďují v děloze... tak držím pěsti 🙏

lulu3066
5. čer 2020

@hermij ahoj a dekuji za odpoved..je to wunschkinder.net
Procitala jsem ruzne diskuze a holky pouzivaji bud FF nebo prave wunschkinder.net, takze myslis ze FF ukazuje spatne? To teda uplne meni situaci 😀
Dneska vypadaji grafy takto. U FF davam dve desetinna mista, u wunschkinder musim zaokrouhlovat. Tak snad to dopadne dobre a i ja se konecne dockam //❤️

lulu3066
5. čer 2020

@hermij a muzu te poprosit...vypadas, ze grafum rozumis 🙂 mohla bys mi to aspon trochu vysvetlit, podle ceho si to urcila?
Ja si myslela uplne puvodne, ze ovulace je v dobe nejnizsich teplot. Ale pak jsem cetla nejake pravidlo 3po6 a uz se v tom stracim 😂

janickazabicka
5. čer 2020

Holky já jsem temhle mesic úplně v pytli. Ovu asi nepřijde a můj nastupuje za chvíli do nemocnice. Takže si d oddych tento měsíc a pak se uvidí
😏😏😏

janickazabicka
5. čer 2020

@lulu3066 je pravda že hodně holek mělo pozitivní ovu test a byly těhotné. Tak.neco na tom bude. Ale.spolehala bych spíše.na klasiku 😁

hermij
7. čer 2020

@janickazabicka Ale hlen se ukázal kvalitní, tak snad ♥

dendasubaristka
16. čer 2020

Holky,tak já tento cyklus takto. Uvidíme. Mám za sebou i druhou mobilizaci,byla mnohem lepší než posledně 🙂 teploty extrémně nízké tak jsem zvědavá 🙂 v neděli čekám ms.

karamela18
10. črc 2020

Ahoj, zda se, ze spousta z vas ma s grafy BT bohatou zkusenost, tak bych se vas rada na neco zeptala (zejmena budu rada, kdyz odpovi @hermij )
Co si myslite o mem grafu? Nejdriv mi ovuview vyznacil ovulaci 13DC, zvysila se teplota, ale ne o moc ( u me bezne). Hlenovy priznak v te dobe byl, ale slabsi. Potom 17 Dc pozitivni ovulacni test (ne uplne 100% pozitivni, nebyl + snad nikdy) bilek byl jeden den. Nooo... a tak si merim dal a ovuview prepsla ovulaci az na 21DC. Normalne mivam cykly 26, 27 dni max, mam podezreni na kratkou lutealku. Co me ale zarazilo je, ze DNES, cili 28 DC mam opet plodny hlen, ukazkovy. Jsem z toho zmatena. Jsem po revizi 05/20, takze muze byt cyklus jeste rozhozeny, nicmene teplotni vzestupy v grafu znacici ovulaci mam. Co myslite? (Merim pravidelne v 6 hodin rano, v ustech, merim dlouhodobe, zasady myslim dodrzuji🙂

terka80
10. črc 2020

@karamela18 nekde sem cetla ze bilkovy takzvany plodny hlen ke konci cyklu muze znamenat tehu

karamela18
10. črc 2020

@terka80 diky moc za odpoved🙂 myslim, ze to (bohuzel) nebude muj pripad. Spinim, takze menstruace uz se chysta. Spis je to teda pro me fakt zahada, kdy a pokud vubec byla ovulace...

sudylichozrout
10. črc 2020

@terka80 To jsi asi cetla blbe 🙂 Bilkovy hlen je jen ten ovulacni. Po ovulaci houstne a bela vlivem gestagenu.
@karamela18 Graf ti ovulaci vyznacil spravne. Je to videt i na teplote, i ta lehce zvysena je predovulacni. Az druhy narust ukazuje typicky poovulacni teplotu, ktera byva v rozmezi 36,7-37,1

terka80
11. črc 2020

@sudylichozrout hodne tehotnych mi reklo ze melo na zacatku tehu hlen skoro stejny jako je ten ovulacni takze sem to nejen cetla.

hlasimse
11. črc 2020

Měla jsem taky "ovulační" hlen během luteální fáze a byla jsem těhotná, ale stalo se mi to i jindy a přišla ms. Asi bych se na to moc neupínala jako na příznak. Ale může to být jakkoliv...

lilian2111
11. črc 2020

@terka80 Jj souhlasím. Já opravdu taky měla úplně přesný ovulacni hlen a mokro před ms a do cca 7-8 týdne. Nevím jak je to možné, ale je to tak. A ve všech těhotenství. 🙂

Strana