Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka no super,krása na 10DPO ♥ potichounku gratuluji ♥
@juliemichal děkuju zlatí, věřím že tentokrát je to to pravé. Nějak to prostě tuším. 🍀🙏🤰🤱
@janickazabicka určitě je zlatíčko,taky tomu věřím ♥ moc se těším na další testíček ♥
@janickazabicka to vypada nadejne 🍀 drzim vse co mam 🍀🍀🍀
@juliemichal
@peeetisek díky holky jste skvělý 🍀🙏😘
@janickazabicka super krasny testik ! Budu drze palecky at se tam zavrta a udrzi !! Treba se za par dni pridam 🤣😃
@leilinkaa já myslela že už zítra, ať jsme v tom spolu 🍀🙏🤰
@janickazabicka něco je vidět 🙂 A co teplota? 🙂
@hlasimse no úplně nevím, byla jsem ráno rozespalá blbě jsem na to viděla, musím kouknout až přijdu večer z práce. 😁
@janickazabicka ahoj no dopadla jsem jako včera večer slabá čárka pak pošlu foto a drzim palce
Nejde my to poslat nevím proč
Sláva jinak jsem trochu odpoledne špinila a trochu mne pichalo v podbřišku ale už to je dobrý
@simulinek882 ty jo něco tam vidím 🍀 tak držím palce 🙏🍀🤰
@janickazabicka děkuji tobě taky
@janickazabicka mam 6 dni po ovulaci, tak se uvidi 😃 musim si jeste par dni pockat... Potom se ozvu 🥰😍
@simulinek882 díky a zítra tu chci vidět ten pozitivní test jasný 😁😁
@leilinkaa jo tak no tak za pár dní no🥰🥰😁
@janickazabicka já si ho udělám za týden ale přemýšlím že půjdu na gyndu
@janickazabicka ale bazální teplota je vysoká takže to vypadá dobře
@simulinek882 no a já nevím bazální teplota nahoře a dnešní test úplně bílej. Tak mi to fakt někdo vysvětlené. Já to y už prostě nerozumím. 🥺😥
@janickazabicka aha tak uvidíš držím palečky
@janickazabicka a hlavně máš mamatest ty sou na prd
@simulinek882 bohužel vím že i třeba dr.max mi ukázal blbě. Takže žádný test asi nebude 100% spolehlivý max clear Blue digital. Ale to je drahá sranda.
Ale jen to ne hapu, přijde mi to jako docela hezká carka, žádný duch nebo ryska. Je tam i růžová barva v tom. Nevím no. Zkusím se případně o tom pobavit i v centru, jestli mi to nějak vysvětlí. A tohle jim ukážu.
@janickazabicka to je pravda ale ještě se my nestalo že by my test ukázal špatně jinak nevím

@simulinek882 ahojky a dobré ráno tak jak jsi dopadla?
Já dnes takto. Vždyť 10dpo dělám test kvůli utrogestanu abych věděla zda brát dál či ne 🥰🍀🙏🤰🥳