icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

valeri10
25. lis 2015

@werumka no to už si říkám teď po kousku čokolády proč tak blbnu 😀

crazynaa
25. lis 2015

Já čekám tak na půl 1 a půjdu si udělat ovu test doufám, že už pozitivní 😀 nebo mojeho trefí, jednou jo, pak ne 😀 pak mu řeknu dnes ne, ještě je čas 😀 to je dobré 🙂 podbřišek mě pobolívá, a teplota 36,3 🙂

werumka
25. lis 2015

@valeri10 Endorfiny by se někdy měly aplikovat injekčně 😀 Ale zase ta chuť čokolády... 😀

valeri10
25. lis 2015

@werumka no včera jsem tu depku zahnala nákupem vánočních dekorací a dnes budu vařit ať nemyslím na kraviny furt 😀

valeri10
25. lis 2015

@crazynaa koukám, že to je asi všude - jednou jo jednou ne ještě je čas 😀

werumka
25. lis 2015

@valeri10 Ježkovy voči, já bych taky chtěla z depky vařit 😀 😀

crazynaa
25. lis 2015

@valeri10 je to tam 🙂 🙂 🙂 takže dneska 🙂 a zítra 🙂 taky vařím koprovku, přítel ji nesnáší, ale máme denně maso a už mi to leze krkem, tak on k ní má maso já vejce 🙂

valeri10
25. lis 2015

@crazynaa tak super 🙂

crazynaa
25. lis 2015

@valeri10 tak nakonec až 17 DC, njn 🙂 jsi mě o mooooc předběhla 😀

dapaed
25. lis 2015

@crazynaa Copak používáš za test prosím? Já od GS Mamatest a nikdy nemám tak jasné dvě čárky.

dapaed
25. lis 2015

@crazynaa A držím palce!!! S chutí do toho 🙂

crazynaa
25. lis 2015

@dapaed mam dr maxe 🙂 spokojenost i s tehu testy. Moc diky 🙂

valeri10
26. lis 2015

Tak uffff po třech dnech bolest ustoupila. Už jsem chtěla letět dnes k mudr, ale je to pryč a doufám, že se to nevrátí!!!!!

valeri10
26. lis 2015

@werumka ahoj tak jsem psala mail mudr. a hyperstimulační syndrom to být nemohl. Ani jeho lehká forma. Dnes už je to dobrý. Tak asi stáří nebo co 😀

crazynaa
26. lis 2015

@valeri10 no me boli bricho a jak ☹ teplota stale nizka, udelam si pak test. Snad to dnes praskne a budu mit klid

valeri10
26. lis 2015

@crazynaa mě právě bolelo jinak. Vystřelovalo mi to až k pupíku a první den jako bych byla po pořádném posilování. A teď mě napadá, že jsem o víkendu tahala kamarádčiného syna dvouletého a je to pořádný cvalík tak jsem si to určitě nějak namohla. No to je stopro ono. Nemám žádné svaly na břichu tak při námaze stačí jeden špatný pohyb a je. že mě to nenapadlo dřív. Tak tohle si musím pamatovat do příště ať zase nejančním 😀

werumka
26. lis 2015

@valeri10 Uf, tak to je super 🙂 Asi to vyléčila čokoláda 😀 😀

werumka
26. lis 2015

@valeri10 Hele já si teď před dny natáhla svaly na pravý straně břicha - od podbřišku až nad pupík. Samozřejmě jsem taky jančila, jestli nemám zánět slepýho střeva nebo něco podobnýho 😀 No a pak mi došlo, že jsem tahala den před tím dcérečku venku bez nosítka a ještě jsem jí jen tak na volno držela v autobusu. Ale na první dobrou je člověk vždycky hysterickej 😀

valeri10
26. lis 2015

@werumka měla jsem to určitě namožené z tahání dítěte viz výše 🙂

werumka
26. lis 2015

@valeri10 Takže pro příště víme, že děti se tahat nemají 😀

valeri10
26. lis 2015

@werumka já spíš přemýšlím, že začnu posilovat břicho 😀

werumka
26. lis 2015

@valeri10 Já nevim, proč jdeš vždycky tou složitější cestou 😀

valeri10
26. lis 2015

@werumka spousta lidí mi prorokuje, že se dítěte jednou dočkám tak, že bych se připravila na to tahání dítěte 😀

werumka
26. lis 2015

@valeri10 To jo, ale pak půjdeš na císaře jak já, měsíc se nenarovnáš a bude po fyzičce 😀 Já bych to neriskovala 😀

crazynaa
26. lis 2015

@werumka prosím, proč mám i dnes pozitivní ovu test? Stejně jako včera?

valeri10
26. lis 2015

@werumka to je fakt. Tak kašlu na to 😀

valeri10
26. lis 2015

@crazynaa holka ty musíš mít furt něco 😀 😀 . Budu s tebou čekat na odpověď

werumka
26. lis 2015

@crazynaa To je ok - pozitivní test může být klidně i dva dny. Záleží na hladině LH a taky citlivosti proužků. Já kdybych měla třeba testy od Dr.Maxe, tak je mám pozitivní skoro týden v kuse 😀 Musím si kupovat nižší citlivost. Ale dva dny pozitivní test je úplně ok. Obyčejně dojde ovulace do 2 hodin po tom druhém pozitivním testu.

crazynaa
26. lis 2015

@werumka dekuju, vcera jsme se snazili uz. Bricho je lepsi 🙂 Tak asi v pohode. Jsi hodna. Tento mesic jsem nebyla na utz 😊

werumka
26. lis 2015

@crazynaa Né do 2 hodin, ale do 24 hodin, omlouvám se 😀 Pokud bolest polevila, je možné, že už k ovulaci došlo. Měříš tenhle cyklus teplotu?

Strana