Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Já čekám tak na půl 1 a půjdu si udělat ovu test doufám, že už pozitivní 😀 nebo mojeho trefí, jednou jo, pak ne 😀 pak mu řeknu dnes ne, ještě je čas 😀 to je dobré 🙂 podbřišek mě pobolívá, a teplota 36,3 🙂
Tak uffff po třech dnech bolest ustoupila. Už jsem chtěla letět dnes k mudr, ale je to pryč a doufám, že se to nevrátí!!!!!
@crazynaa mě právě bolelo jinak. Vystřelovalo mi to až k pupíku a první den jako bych byla po pořádném posilování. A teď mě napadá, že jsem o víkendu tahala kamarádčiného syna dvouletého a je to pořádný cvalík tak jsem si to určitě nějak namohla. No to je stopro ono. Nemám žádné svaly na břichu tak při námaze stačí jeden špatný pohyb a je. že mě to nenapadlo dřív. Tak tohle si musím pamatovat do příště ať zase nejančním 😀
@valeri10 Hele já si teď před dny natáhla svaly na pravý straně břicha - od podbřišku až nad pupík. Samozřejmě jsem taky jančila, jestli nemám zánět slepýho střeva nebo něco podobnýho 😀 No a pak mi došlo, že jsem tahala den před tím dcérečku venku bez nosítka a ještě jsem jí jen tak na volno držela v autobusu. Ale na první dobrou je člověk vždycky hysterickej 😀
@crazynaa To je ok - pozitivní test může být klidně i dva dny. Záleží na hladině LH a taky citlivosti proužků. Já kdybych měla třeba testy od Dr.Maxe, tak je mám pozitivní skoro týden v kuse 😀 Musím si kupovat nižší citlivost. Ale dva dny pozitivní test je úplně ok. Obyčejně dojde ovulace do 2 hodin po tom druhém pozitivním testu.

@werumka no to už si říkám teď po kousku čokolády proč tak blbnu 😀