icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

myjusiatko
1. únor 2016

@luca16 gratulujem. 🙂)))

luca16
1. únor 2016

@myjusiatko Tobě též velká gratulace🙂

kata91
1. únor 2016

@luca16 gratuluju 😉

juliemichal
1. únor 2016

holky myslíte si,že byla fakt před 2 dny ovu nebo byla dřív?právě se mi to od včerejška motá hlavou,jak mi psala @dasa.77,že si myslí,že ovu byla dřív 😀 kdyby mi tam nehrapovaly tak ty teploty s 7-8DC
děkuji

mikejla_a
1. únor 2016

@juliemichal a dyt je to jedno, pojištěné to máte dokonale 😀

mikejla_a
1. únor 2016

@luca16 moc gratuluji! 😉

juliemichal
1. únor 2016

@mikejla_a no tak to máš taky pravdu,je to fakt jedno kdy byla ovulka 😀 😀 a máš pravdu pojištěné to máme fakt dokonale 🙂 a ještě jsem v 6ti nedělí podle dr,tak by to vyjít mohlo 😀 😀 a dr mi tvrdil,že v 6ti nedělí není ovulka 😀 😀 a má kamarádka v 6ti nedělí neplánovaně otěhotněla a má zdravého chlapečka 🙂

mikejla_a
1. únor 2016

@juliemichal no víš, jak se tak dívám na ty vaše křížky 😀

juliemichal
1. únor 2016

@mikejla_a no to manžel je takový chtivý 😀 😀 mě by stačilo ob den,ale manžel chce denně 😀 😀 je to s ním děs 😀 a to jsme spolu skoro 9 let 😀

mikejla_a
1. únor 2016

@juliemichal ale však to je dobře 😉 my letos 12 let, šílené

juliemichal
1. únor 2016

@mikejla_a jé tak to jste spolu taky pěkně dlouho to je krásné 🙂

dasa.77
1. únor 2016

@luca16 ty jsi nás napínala schválně🙂 27.1. máš v grafu zaznačen pozitivní test,ale přitom večer jsi tu psala,jak to vzdáváš atd 😀

luca16
2. únor 2016

@dasa.77 ten test byl dělán až hluboko v noci, skoro celou noc jsem nespala, byla jsem s nervama pryč...tam jsem se, až všichni spali, zvedla a šla si ho udělat 😝 a pak jsem nespala tím tuplem a do rána ho sledovala 😀

valeri10
2. únor 2016

Tak ja to poprvé nevydržela a udelala si test a nic.tak můžu vysadit utrogestan. Asi se mimca nikdy nedočkáme☹

juliemichal
3. únor 2016

@valeri10 zlatíčko určitě se jednou miminka dočkáš 🙂 možná je ještě čas na dušíka 🙂 držím palečky,kolik jsi DPO?

valeri10
3. únor 2016

@juliemichal Jsem 13 nebo 14 DPO. Měla jsem pregnyl a graf i po pregnylu nějakej divnej. No docela se mi ulevilo. Vím, že nemusím na nic čekat. Takže jsem zahájila hubnutí do plavek, protože je letos asi budu zase potřebovat 😀. Kupodivu to tento cyklus beru sportovně. A to doslova 😀

juliemichal
3. únor 2016

@valeri10 jé já si myslím,že hubnout do plavek vůbec nemusíš 🙂 a je moc dobře,že tento cyklus bereš sportovně 🙂

werumka
3. únor 2016

@juliemichal My se s @valeri10 sejdem ve fitku 😀

juliemichal
3. únor 2016

@werumka no tak to bude krásné 😀 já asi taky navštívím fitko 😀 😀

juliemichal
3. únor 2016

tak holky ovulaci potvrzenou mám 😀 😀 a ty teploty po ovu jsou fakt divné 😀 😀 😀

myjusiatko
3. únor 2016

@juliemichal ak nemas teplomer na 2 desatinne miesta, tak su normalne. 🙂

juliemichal
3. únor 2016

@myjusiatko nene nemám a ani jsem nikdy neměla 🙂 ale poprvé co si měřím BT a takto se mi střídají teploty 😀 😀 nikdy se mi tak nestřídaly 🙂 a už od včerejška mám nějaký hustý bílý výtok což nechápu co to je 😀

myjusiatko
3. únor 2016

@juliemichal ber to tak, že mas tu teplotu pravdepodobne okolo 36,97-37,04 a preto ti to tak "skace". 🙂

myjusiatko
3. únor 2016

@juliemichal v kazdom pripade to mas poistene dostatocne. ;)

juliemichal
3. únor 2016

@myjusiatko děkuji jsi hodná 🙂 tak asi fakt proto 🙂 jak vypadal prosím tvůj vítězný graf? 🙂 a máš pravdu pojištěné to máme krásně 🙂 snad to bude stačit a pokud ne tak od dalšího cyklus do toho hupsnem na plno 🙂 zase si objednám inofolic (ten mi pomohl k těhu) akorát bohužel jak rychle to přišlo tak to rychle odešlo ☹

juliemichal
3. únor 2016

@myjusiatko krásný graf 🙂 tak u tebe eventuálně mohlo být 3DPO hnízdění?jak tam máš takový menší pád?

myjusiatko
3. únor 2016

@juliemichal ja myslim ze az 10dpo. Ale zase na druhu stranu som 13DPO mala uz celkom jasnu ciarku. Tak neviem. 🙂 Mozno ovu bola aj o den skor. K dr. sa este len chystam.

pekkaa
3. únor 2016

@juliemichal 3dpo hnizdeni asi mozne neni (to byva tak 6-10dpo). Spis ho tam vubec videt neni... Ale nemusi ho byt videt😉

valeri10
3. únor 2016

@werumka ja už valím druhý den jak fretka. To budu stihlounka🙂🙂.je to to prave na deprese

Strana