icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

to2014
7. únor 2016

@werumka :( nic mi není když budu chtít najdu na sobě jako každý měsíc tisíc příznaků tehu , v prosinci jsem byla na komplet prohlídce u doktorky to by cystu přece viděla. No tenhle měsíc je poslední kdy se mužem snažit , v březnu říkala ze nám pomůže jinak , ano standart preodovulacni teplota i z předchozích grafu 36.5-36.6 , dělala mi i cytologiii a ta i pres tu ošklivou konizaci před par lety vyšla úplně v pořádku .... Zkusim zítra,obvodaka at me pošle na tu štítnou zlazu... Když vidím grafy ostatních jsou teploty o dost nižší po ovulaci ...

werumka
7. únor 2016

@to2014 cysta mohla vzniknout az v poslednim cyklu, tj. v prubehu ledna. Je jeste mozny, ze byla ovulace hned z kraje cyklu. Testy ovulacni sis nedelala?

juliemichal
7. únor 2016

@to2014 takže ovulka u tebe mohla být 18.1 teda.ale fakt ten tvůj graf je záhadný ☹

@werumka a pro zajímavost jde prosím něco vyčíst s mého grafu? 😀 asi ne,že? 😀

werumka
7. únor 2016

@to2014 V tom minulém grafu byla ovulace 15. den. To je tak nějak normální. Teď by to vychází na 6. den - nemožné to není, ale je to dost velký nepoměr.

werumka
7. únor 2016

@juliemichal Graf pěknej. Linie nižších teplot by měla být na 36,8. Uvidíš, jak to bude dál.

juliemichal
7. únor 2016

@werumka děkuji jak myslíš tu linii nižších teplot,tak pokud mi padne na těch 36,8 tak by mi došla ms,že? 😀 se v tom vůbec nevyznám 😀 a jinak já se obávám,že je něco špatně,pobolívá mě v podbříšku a taky mám ten divný výtok ☹ s těhu nepočítám,ale jsem moc ráda,že ovulínu po tom potratu mám 🙂 teď si počkat ještě na 1 ms a na kontrolu k dr a uvidíme co mi řekne 🙂

werumka
7. únor 2016

@juliemichal To je u každého jiné, někomu klesne teplota pod linii až když menstruace začne. A příští cyklus zase ta linie může být jiná. Určuje se každý měsíc podle posledních šesti naměřených hodnot před ovulací.

to2014
7. únor 2016

@werumka
@juliemichal nene ted vůbec , sice jsme si o nich psaly,ale už jsem to vzdala, tím ze dorazila MS tak jsem myslela ze teplota klesne, během MS pořad vysoko az na dva dny kdy klesla a pak zase nahoru. Takže nevím

juliemichal
7. únor 2016

@werumka děkuji moc jsi zlatíčko 🙂 no mi většinou spadne na BT co jsem měla o ovulaci a dojde ms,ale už dlouho jsem si BT neměřila tak vůbec netuším jak to bude teď 😀 jsem sama zvědavá 😀

dasa.77
7. únor 2016

@to2014 oprav si ty teploty,neopsala jsi to stej ne jako v te mobilni aplikaci. ja pokud dobre vidim,tak teploty od 5.2. byly jine

dasa.77
7. únor 2016

@to2014 *...stejne 😀 .... vlastne i tech 36,6 po menstruaci vidim jako 36,5 a pak tam je 2 dny skok,ktery v grafu na womenzone nemas 😉

to2014
7. únor 2016

@dasa.77 já našla jednu chybu jinak vše stejně 😕

dasa.77
7. únor 2016

@to2014 já jich našla v rozmezí od 30.1. do 8.2. hned 7 chyb...dál jsem to nesledovala koukala jsem na teploty před "uvedenou ovulací" původní teploty v aplikaci.Tady jsou vypsané,jak to vidím já :
1.1.- 36,9
2.,3.,4.1.- 36,5
5.1.- 37,1
6.1.- 36,9
7.1:- 37,1 a až 8.1. to souhlasí - 36,6 😀

mikejla_a
8. únor 2016

@dasa.77 podle mě v tom děláš guláš ty 😀 pleteš 1.1. a 1.2....má to rozdělené do dvou grafu, tak mrkni znovu 😉

to2014
8. únor 2016

@mikejla_a
@dasa.77 ano je to ve dvou grafech

crazynaa
8. únor 2016

Tak já dnes 10 dpo, včera bylo bílo dnes náznak něčeho růžového. Nevím jestli vidíte, my jo a nehledáme 🙂 Pregnyl to není , byl by tam i včera i jsem zkoušela i předevčírem. Nevydržela jsem to. BT neměřím 🙂

pekkaa
8. únor 2016

@crazynaa taky vidim🙂. Drzim palce at sili a at se drzi!

crazynaa
8. únor 2016

@pekkaa no ještě se neraduju :( ale jako ta čárka vyražená to nevypadá :( uvidíme 🙂

pekkaa
8. únor 2016

@crazynaa tak tak.. Uvidime. Drzim palce😉

dasa.77
8. únor 2016

@to2014 tak teď už tomu rozumím,druhou část přepsanou na womenzone jsem neviděla. Každopádně taky mi připadá ten graf tady přehlednější a omlouvám se,že jsem to tak domotala. 😉

mikejla_a už mám jasno,koukla jsem znovu

dasa.77
8. únor 2016

@crazynaa ahoj kočko,když se oddálím od monitoru asi na 1/2 metru,tak to vidím docela jasně. Tlustá narůžovělá čárka. Tak snad to bude sílit, MUSÍ

crazynaa
8. únor 2016

@dasa.77 i ovu test vypadá dobře, tak o 2 odstíny slabší než horní čárka. Ale nic mi není, ani jsem nešpinila :( a tak jsem na to čekala :( já vím, že je někdo bez příznaků, ale plno lidí šílí, že je už 8dpo píchá všude, je jim na blití, mají výrazný čich a já nic....

werumka
8. únor 2016

@crazynaa joo, vidim taky 🙂 tak zitra ji uvidim i bez brejli 😀

myjusiatko
8. únor 2016

@crazynaa mne nic nebolo, ani ziadne spinenie.

crazynaa
8. únor 2016

@werumka no jsem rozpačitá :( bojím se toho biochem nebo jak když beru tolik léků :(
@myjusiatko taky nic necítím, ale vůbec nic. Ani výtok nic.... a to jsem jak debil pořád kontrolovala toaleták 🙂 tak jsem to pak vzdala.

mikejla_a
8. únor 2016

@crazynaa jj cosi tam je 😉 a těma priznakama se nenech rozhodit, mě dodnes není nic a to končím 8tt. držím pěsti!

valeri10
8. únor 2016

@crazynaa Neboj se bude to dobrý. Cítím to v kostech 🙂

werumka
8. únor 2016

@crazynaa Mám pro Tebe jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že Ti vůbec nic být nemusí 😀 Když jsem otěhotněla, tak to byl první cyklus, kdy mě vůbec nebolelo břicho ani prsa 😀
Ta špatná je, že jestli jsi těhotná, tak od teď se už budeš bát vždycky až do konce svých dnů 😀

dasa.77
8. únor 2016

@werumka já bych to malinko poupravila

@crazynaa " Ta špatná je, že jako těhotná se od teď budeš bát vždycky až do konce svých dnů 😀

werumka
8. únor 2016

@dasa.77 To taky 😀 Ale já předpokládala, že bude těhotná jen těch devět měsíců a ne celej život 😀 😀

Strana