icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dasa.77
8. únor 2016

@werumka to ani Tvá upravená věta nevyvrací 😀

že Tě pošlu spát?

juliemichal
9. únor 2016

@werumka prosím prosím pěkně koukám,můžeš mi prosím říct k tomuto grafu,co to má znamenat,že 4 dny po sobě mám BT 37?dělám něco špatně? ☹ měřila jsem hodněkrát a nikdy se nestalo,že bych měla 4 dny po sobě stejnou teplotu ☹ děkuji

dasa.77
9. únor 2016

@juliemichal nic není špatně,prostě se teplota drží 😉

juliemichal
9. únor 2016

@dasa.77 děkuji zlatíčko,jsem ráda 🙂 měla jsem s toho fakt obavy 😀 😀 a jak jsi na tom ty? 🙂 no a dnešní tt negativní 😀 nevadí,jsem moc ráda,že po tom potratu mám ovulaci 🙂

crazynaa
9. únor 2016

Tak dnes takhle 🙂 řekněte, že je to pravda 🙂

valeri10
9. únor 2016

@crazynaa superrrrrrrrrrr 🙂. Tak konečně 🙂

mikejla_a
9. únor 2016

@crazynaa jupiiii, moc držím palce!

crazynaa
9. únor 2016

@valeri10 já Ti nevím, bez příznaků, pořád nevěřím :D já vím, mamka mi včera řekla, že 3x nevěděla, že je těhu a utěšovala mě 🙂 ale....

myjusiatko
9. únor 2016

@crazynaa drzim palce. 🙂

crazynaa
9. únor 2016

Moc vám holky děkuji, po první iui až neuvěřitelné 🙂

valeri10
9. únor 2016

@crazynaa já ti říkala, že to cítím v kostech. Bude to dobré. Žádné stresy a věř tomu 🙂

juliemichal
9. únor 2016

@crazynaa nádhera,super moc gratuluji 🙂 a moc držím palce aby bylo všechno v pořádku 🙂

mikejla_a
9. únor 2016

@crazynaa ti říkam, že já nemám příznaky dodnes.... a ony ti taky krásně můžou teprve začít 😀 až budeš objimat záchodovou misu, tak budeš vzpomínat 😀 nee přeji ti ať se ti to vyhne, mě nic nebylo s prvním ani teď a věřím, že už to nepřijde.

werumka
9. únor 2016

@juliemichal Přesně, jak píše @dasa.77 - prostě máš jen stejný teploty 🙂 žádnej stres.

werumka
9. únor 2016

@crazynaa Ty si o ty nevolnosti vysloveně říkáš 😀

juliemichal
9. únor 2016

@werumka děkuji 🙂 no čekám zda se vyšplhá nahoru anebo klesne,to by mě zajímalo kdy 😀 😀 fakt mě ta teplota už nebaví,když se ani nehne 😀 😀

juliemichal
9. únor 2016

@crazynaa neboj já jsem byla 3x těhu,jednou to nedopadlo,ale ani u jednoho těhu jsem neměla žádné nevolnosti 😀 jen co bylo u kluků zvláštní tak to,že jsem u nich v těhu jedla zubní pastu :D

myjusiatko
9. únor 2016

@juliemichal ty jo, tak z toho sa mi solidne zdvihol kufor. :D

juliemichal
9. únor 2016

@myjusiatko no to věřím 😀 ani já to nechápu jak mi to mohlo chutnat 😀 😀 jinak jiné chutě jsem vůbec neměla 😀 a to jsem u prvního přibrala 33kg a u druhého 17kg 😀

pavlinpaj
9. únor 2016

@crazynaa krása, držím pesticky 🙂 já u dcery měla jen jeden jedinej příznak hned od zacatku- bylo mi zlé v autě kdyz manžel brzdil. Jinak vůbec nic. Bylo mi dobře, prsa nebolela,...prostě vůbec nic až do 8tt to jsem začala zvracet a trvalo to až do porodu 😀 ale to té nebudu strasit. Hodně štěstí

dasa.77
9. únor 2016

@crazynaa takže jsem Ti to správně naordinovala 😀

crazynaa
9. únor 2016

Ja Vam vsem moc dekuju snad bude vse jak byt ma 😊 ted budu stejne testovat denne. 😊 Akorat minuly tyd jsem si rano 2 dny jentak zmerila BT jinak tento nic a mela jsem 36.8 tak jsem si rikala, ze zase nic. V sobotu jsem obrecela negativni test,v nedeli taky.😊 vyplati se pockat

dasa.77
9. únor 2016

@crazynaa ty lumpe 😀 schválně si zkus změřit teplotu třeba zítra ráno,vím,že bude asi trošku ovlivněná,ale 37 by tam být mohlo 😉

crazynaa
9. únor 2016

@dasa.77 ted jsem delala ovu a je uplne pozitivni. No ja doufam, ze to s moji panickou poruchou vse zvladnu i za cenu leku na tlak.

dasa.77
9. únor 2016

@crazynaa kočko,snaž se uvolnit,těšit se a prostě si připustit,že se povedlo a je vše v naprostém pořádku
máš teď spoustu času na omalovánky 🙂)))

jankadvor
9. únor 2016

Takto vypadá můj graf po OPU a transferu 🙂

crazynaa
9. únor 2016

@dasa.77 srdce mi busi od vcera jak jsem to zjistila. Porad totiz neverim 😊 nj, omalovanky. Muj uz chce predelavat cely byt 😄😄 takze odpocinek asi jen z ridka kdy.

myjusiatko
9. únor 2016

@jankadvor to vypada taky moc dobre, udelala bych si test. 🙂

werumka
9. únor 2016

@jankadvor Tak určitě v tom hraje roli i Utrogestan - od chvíle, kdy ho bereš se ty teploty dost výrazně zvedly. Kolik ho máš? Graf jinak vypadá dobře.

jankadvor
9. únor 2016

@myjusiatko Na test je ještě brzy, musím počkat ještě 11dní 🙂

Strana