Hledám další maminky - snažilky. Podělíte se?
Ahoj jsem tu nová, 🌹 sleduji dost částo modrykonik.cz
Tak jsem si řekla ze se přidám ☺️ Rada bych se svami podelila o mem snažení těhotenství 🌹🍀
@lucynka721 jo takhle jinak dekuju ne nezkousela jelikož žádný doma nemám musím zajít do lékárny tak já doufám ze budeš mít tt pozitivní ✊ držím pěsti ať ti to vyjde dáme si vědět ju ?🍀🌹
Tak holky dejte vědět jak vám tt testování dopadlo ❤️🙏
Ahoj devcata tez se pridam...Doma mamr 3,5letou dracici..O druhe dite se pokousime dobre 9 mesicu,dr mi rekl,ze pokud do 3 mesicu neotehotnim..pisle manzela na spermiogram a potom bychom videli.....a nasledovalo by asu umele oplodneni...(do toho ale nepujdeme...nejsem tzv. BIO matka jo,ale myslim,ze by to melo byt prirozene noo).Muj problem je asi psychika..furt jsem ve stresu......Vsude tehotne...i na prvni pokus..No zamrzi to kazdy mesic
Ahoj, my se snažili od května a vyšlo to hned napoprvé, bohužel ve 13tt se přestalo vyvíjet, tak mám za sebou revizi, teď čekám za 2-3 týdny ms a pak se asi začneme snažit znovu 🙂. Jinak já piju kontryhel na znovuobnovení cyklu a už od prvního snažení zobu GSmamavit.
@lucynka721 něco málo vidím 🙂
@lucynka721 na zeleném vidím.. na modrém.. jsem asi slepec..
Ženy zajímá mě jaký máte ms cyklus já po 26 dnech a četla jsem že na otěhotnění to není dobrý nestačí se vajíčko zahnízdit .....
@lucynka721 i já vidím 🍀
@lalle93 děkuji moooc , snad bude sílit ❤
Tak před 3 dny jsem měla slabého ducha na testu a dnes nic 😕