icon

Hledám další maminky - snažilky. Podělíte se?

lalle93
14. srp 2019

Ahoj jsem tu nová, 🌹 sleduji dost částo modrykonik.cz
Tak jsem si řekla ze se přidám ☺️ Rada bych se svami podelila o mem snažení těhotenství 🌹🍀

Strana
z6
lucynka721
Autor odpověď smazal
lalle93
autor
15. srp 2019

@lucynka721 jo takhle jinak dekuju ne nezkousela jelikož žádný doma nemám musím zajít do lékárny tak já doufám ze budeš mít tt pozitivní ✊ držím pěsti ať ti to vyjde dáme si vědět ju ?🍀🌹

lucynka721
Autor odpověď smazal
mimisef
15. srp 2019

Tak holky dejte vědět jak vám tt testování dopadlo ❤️🙏

rosetatto
15. srp 2019

8 dní do MS 🙏🙏🙏

mimisef
15. srp 2019

@rosetatto před ms bych netestovala ať nejsi smutná mám doma XXX tt test dělaných před ms a mám tam víc než ducha co se hledá..ms samozřejmě vždy dorazila,ale někdo to má už mu test ukáže brzy tak držím palce 🙏❤️

simanov
15. srp 2019

Ahoj devcata tez se pridam...Doma mamr 3,5letou dracici..O druhe dite se pokousime dobre 9 mesicu,dr mi rekl,ze pokud do 3 mesicu neotehotnim..pisle manzela na spermiogram a potom bychom videli.....a nasledovalo by asu umele oplodneni...(do toho ale nepujdeme...nejsem tzv. BIO matka jo,ale myslim,ze by to melo byt prirozene noo).Muj problem je asi psychika..furt jsem ve stresu......Vsude tehotne...i na prvni pokus..No zamrzi to kazdy mesic

mimisef
15. srp 2019

@simanov ahojky také mám dvě děti na první pokud a třetí zkoušíme 8 měsíců pokud to nepůjde normálně,tak bohužel na uměle já nemůžu....tak doufám 🙏jak dlouho se snažíte? Psychika je mocná čarodějka

rosetatto
15. srp 2019

@mimisef normálně nedělám, ale tento měsíc je mi proste jinak, tak jsem to zkusila (snažíme se téměř dva roky)

mimisef
15. srp 2019

@rosetatto prý ženy některé vycítí už po sexu že Mimi bude a třeba i vy teď máte tušení zkousejte testik obden pokud sílí je to taaaam❣️

nastys
15. srp 2019

@mimisef to je paradox s tím třetím viď? My už máme také dvě děti... třetí se nám sice po 10ti měsících zadařilo, ale bylo to těhotenství se špatným koncem ☹

mimisef
15. srp 2019

@nastys to teda a kort když vidím ty fetky jak rodí rok co rok a my slušný milující máminy tady lovíme duchy na testu když to tak řeknu

mval
15. srp 2019

Ahoj, my se snažili od května a vyšlo to hned napoprvé, bohužel ve 13tt se přestalo vyvíjet, tak mám za sebou revizi, teď čekám za 2-3 týdny ms a pak se asi začneme snažit znovu 🙂. Jinak já piju kontryhel na znovuobnovení cyklu a už od prvního snažení zobu GSmamavit.

mimisef
15. srp 2019

@mval ahojky to mě moc mrzí,držím palečky 🙏❤️

mval
15. srp 2019

@mimisef děkuji ❤ a také držím palečky, aby se další miminko povedlo 🍀

mimisef
15. srp 2019

@mval děkuji už se toho dne nemůžu dočkat 🙏❤️snad se nám tu všem co nejdřív poštěstí

lucynka721
Autor odpověď smazal
rosetatto
15. srp 2019

@lucynka721 něco málo vidím 🙂

nastys
15. srp 2019

@mval ahoj, to je taky hrůza ☹ Jak dlouho jsi po revizi? Doporučili ti nějaký odstup od dalšího snažení? Já mám v papírech půl roku a to mě teda dost děsí...

nastys
15. srp 2019

@lucynka721 na zeleném vidím.. na modrém.. jsem asi slepec..

nastys
15. srp 2019

@mimisef přesně tak, je to smutný ...

lucynka721
Autor odpověď smazal
lucynka721
Autor odpověď smazal
mval
15. srp 2019

@nastys dneska je to dva týdny, řekli mi že mám dodržet šestinedělí a tři cykly, ale taky mi to příjde dlouho. V půlce září jdu na kontrolu a když bude vše v pořádku, tak se začneme snažit 🙂

nastys
15. srp 2019

@mval tak to ještě jde.. já jsem zvědavá, co mi řekne dr. na kontrole.. jsem tedy přesně týden po upt...

mimisef
15. srp 2019

Ženy zajímá mě jaký máte ms cyklus já po 26 dnech a četla jsem že na otěhotnění to není dobrý nestačí se vajíčko zahnízdit .....

lalle93
autor
15. srp 2019

@lucynka721 i já vidím 🍀

lucynka721
15. srp 2019

@lalle93 děkuji moooc , snad bude sílit ❤

nastys
15. srp 2019

@mimisef tak já teď před posledním těhotenstvím měla 24 - 25 cyklus... první se mi to střídalo po měsíci a pak to zůstalo jen u 24 dnů ...

lalle93
autor
15. srp 2019

Tak před 3 dny jsem měla slabého ducha na testu a dnes nic 😕

Strana
z6