icon

Jak počít holku/kluka?

bluecate85
1. lis 2017

Holky, rádi bychom počali holku. Podle babských rad se říká, že holka se počne tak 3-4 dny před ovulací. Když bychom měli sex tedy 3-4 dny před a pak ještě třeba v den ovulace, jak to pak je, aneb "co se počítá"? Díky 🙂

Strana
z3
petrasipkova1
1. lis 2017

Po me současné situaci si myslím,že je to tak že pak už je to ó tom kdo je rychlejší a i o náhodě. Poprvé jsme nikam nespěchali,byli jedno kdy se poštěstí, takže jsem to nechala tak ty 2-3 dny před ovulaci, pak už ne,napoprvé se povedla holčička. Teď jsem chtěla aby mi navazovala mateřská,tak se člověk víc boji, aby to rychle klaplo, snažili jsme se před i v den ovulace a povedl se napoprvé chlapeček.b😊

ejmate
1. lis 2017

@bluecate85 až se vám to párkrát nepovede, bude ti úplně jedno, jestli čekáš holku nebo kluka.... 😀
Nicméně říká se, že když holku, tak opravdu dřív jak v den ovulace, protože "holčičí" spermie jsou prý pomalejší, ale déle přežijí, takže když budete mít sex 2-3 dny před ovulací, přežije víc "holčičích" spermií. Naopak "klučičí" jsou rychlejší, takže pokud kluka, tak v den ovulace - kluci budou u vajíčka dřív než kolky. Jinak nevím 😀 Stejně si myslím, že to je hodně o náhodě 😀

astyna
1. lis 2017

No a pak jsme my - chyba ve všech statistikách 😀 Jeden syn počat pár dní před menzesem ve spolehlivě "neplodných dnech" a další v den ovulace 😀

aviho
1. lis 2017

http://www.pohlaviditete.cz/docs/cinsky-kalenda...
Mě to vyšlo 3x na kluka a mám 3 kluky 🙂
To zas rozpoutám diskusi 😎

aviho
1. lis 2017

Jinak se říká, že spermie na chlapečky jsou rychlé, tudíž doběhnou při ovulaci rychleji. Kdežto spermie na holčičky déle vydrží, tudíž je lepší mít sex cca 3 dny před ovulací, spermie si počkají 😉

astyna
1. lis 2017

@aviho

na nás to taky sedí 🙂

aviho
1. lis 2017

@astyna Kamarádka má taky takhle syna - prý to byla nějaká nepravidelná ovulace před menses, taky nepočítala s tím, že otěhotní, rozdíl mezi dětmi má 1,5 roku 🙂

kaaaciii
1. lis 2017

@aviho
@astyna
Holky, já se omlouvám. Jsem trouba, ale absolutně to nechápu, už do toho koukám asi 15 min 😂 Když jsem se narodila 12/12 a tento rok mi bude 26, ráda bych počala holčičku příští rok, tak kdy?😂

athinai
1. lis 2017

Tak u nás před ovulací podruhé a čekáme druhého kluka. Myslím, že žádné návody neexistují je to pouze náhoda pokud to někomu vyjde. A není to uplně jedno vlastně ?

sabcav
1. lis 2017

my máme 3 holčičky a 4. na cestě ... 1. bylo nám to jedno , navíc je z ivf/icsi , takže tam nic ovlivnit nešlo, co v laboratoři vzali, to vzali , 2. počata 2 dny před ovulací, měla jsem pravidelné cykly, takže jsem věděla, že bude ovulace (chtěla jsem pro 1. parťačku) , starší holky jsou 22 měsíců od sebe ... 3. neplánované, ovulace měla být ve čtvrtek, tak jsme si říkali, že v neděli už to bude ok, nechráněný sex do konce , ovulace byla nejspíš za 3-4 dny po sexu (ani jsem si jí nevšimla), za pár dní jsem jen zírala na // na testu ... teď jsem chtěla pro tu 3. holčičku parťačku, jako jsou ty starší 2 (starším bylo 7+5, když se ta 3. narodila a byla by defaco jedináček) , takže jsem si hlídala ovulaci testy, do pátku byly testy jen s kontrolní čárkou, v sobotu se tam něco málo objevilo, byl sex (a pak už až do další menstruace žádný jiný sex nebyl, nebyla chuť a čas), testy jsem si dělala dál, ty tmavly, až byly v po+út jasně pozitivní, tzn. sex byl 3-4 dny před ovu - výsledek - v bříšku kope naše poslední princezna ♥

mavanka
1. lis 2017

@kaaaciii únor, duben, květen, červenec a od září do konce roku.... no ale třeba já jsem jedna z mála, komu nevyšlo ani jednu dítě, dcera měla být kluk (modrá mi vychází i v několika měsících před i za) a syn holka (ten vychází zase přesně doprostřed růžového pole - 8 růžových za sebou)... no já bych na to určitě nesázela, pravděpodobnost je prostě 50/50....🙂

aviho
1. lis 2017

@kaaaciii musíš si spočítat datumy v levém sloupečku (to jsou začátky čínského roku). U tebe bych to viděla takto: hledej ve sloupečku 27 růžová políčka a počněte v lednu, březnu, květnu, červnu ... 😂 ale nesmí ti vadit, když to nevyjde 😎

kaaaciii
1. lis 2017

@mavanka
@aviho
Holky, dík za odpovědi. Já tomu nevěřím na 100% 🙂 Já jen pevně věřím, že mě vesmír vyslyší, že už snad od mých 15 let si přeji HOLČIČKU 🐭

ellias
1. lis 2017

Ahoj, tak my jsme se zaručeně snažili "na kluka" pouze v den ovulace a čekáme holčičku 😉 😅, zřejmě na mě nějak ani "zaručený babský rady" ani Čínský kalendář (kde mi taky vychází kluk) neplatí 😝

majkylove
1. lis 2017

@aviho já vůbec nevím jak to mám spočítat ,to už je asi ta těhotenská demence 😂 já jsem narozená 19.2 1986 ,prvního syna jsme počali v září 2014 a teď srpen 2017 ,poradíte? 😁

aviho
1. lis 2017

@kaaaciii A ještě - po 18.2.2018 už hledáš ve sloupečku 28. Snad to vyjde 🙂

uzivatelkapetra
1. lis 2017

No mě se zdá, že být ty rady pravda, tak z ivf a inseminací jsou jen kluci, což asi není pravda

majkylove
1. lis 2017

Tak už jsem se asi dopocitala 😂 a vychází mi dva kluci tak jsem zvědavá :-/ 😊

aviho
1. lis 2017

@majkylove Žeby holčička?
Počítáš pouze datumy po svém narození a pak připočteš jedničku 🙂

bluekobylka
1. lis 2017

@majkylove vysla tii ted holcicka... sedi to?

majkylove
1. lis 2017

@aviho jee tak jsem to i tak spočítala blbě? 😁 Faaakt?jee tak to jste mi udělala radost,kéž by 😉😊

aviho
1. lis 2017

@majkylove A na UZ nic neviděli? Nebo to má být překvapení?

bluekobylka
1. lis 2017

@majkylove ale houby dva kluci... me u tebe vyslo zari 14 kluk a ted holcicka

majkylove
1. lis 2017

@bluekobylka na prvním utz řekli kluka,prstýnek a můj pocit říká holka tak uvidíme na dalším utz 😍 a syn mi vychází?početí zari 2014

majkylove
1. lis 2017

@bluekobylka vidíš,ani počítat už neumím 🙈🙊😁

bluekobylka
1. lis 2017

@uzivatelkapetra
no jenze zase teorie... klucici spermie jsou citivejsi na techniky iui ivf... promyvani atd co s tim vsim delaji...takze i tam je to pul na pul... pry je prvni pohlavi ditete dano zene v den narozeni a nic s tim neudela...

bluekobylka
1. lis 2017

@majkylove no ja podle toho ted mela posledni mesic sanci mit holku a ted tam mam az do unora chlapecka... dva raubire 😂 ale doufam ze to do unora vyjde jinak se zcvoknu 😂😁

majkylove
1. lis 2017

@bluekobylka ále,stejně je to náhoda 😉 já dám vědět po utz jestli to sedí 😁

monik111
1. lis 2017

Dva dny pred ovu a cekame holku😍

luj89
1. lis 2017

@aviho me to nevyslo

Strana
z3