Jak počít holku/kluka?
Holky, rádi bychom počali holku. Podle babských rad se říká, že holka se počne tak 3-4 dny před ovulací. Když bychom měli sex tedy 3-4 dny před a pak ještě třeba v den ovulace, jak to pak je, aneb "co se počítá"? Díky 🙂
2x jsme měli se 2-3 dny před ovulaci- jedno holku už máme, druhá je na ceste🙂 ale osobně bych řekla že je to o náhodě. Kdyby to bylo tak jednoduchý naplánovat, dělal by to každý. 🙂
@astyna
@aviho
@bluekobylka Holky, vypadá to, že vy to umíte a já jsem matematický antitalent 😀 Prosím, jaký je můj lunární věk, když jsem narozena 15.4.1985 😀 (nevím, zda už mám počítat 20. únor 1985 a pak ještě přičíst jedničku, což by bylo 34 a nebo zda mám počítat jako první datum po mém narození až 9. únor 1986 a pak přičíst jedničku, což by vycházelo jako 33). Chci si to ze srandy zpětně dopočíst, nedávno jsme to řešili s kamarádkou a té to vyšlo a i prý dalším jejím známým, tak jsem zvědavá 😀 Děkuji.
a nezkoušela jsi i jiný metody nebo "metody" ? :D třeba jonášovu metodu početí (ta hodně blízkejm z okolí mýho vyšla) a určitě jsou i jiný?
@normalnimatka když se na to dívám, tak mi vychází 1x holka a 2x kluk 😝 a mám 3 kluky 😉
jako já na to koukala, ale je to na mě děsně složitý, při týhle hodině:D
ale ta Jonášova metoda vycházela docela dost lidem, včetně mě. akorátže není stoprocentní, a je tam vlastně i zaznačený, když tam je víc zásadních problémů, který to můžou z astro hlediska narušovat. (to jsou ty vykřičníky) takže často se na to vůbec nedá spolehnout, no. ale tak pro srandu a zajímavost🙂
@aviho Mně to pro zajímavost vychází v obou případech obráceně 😀
Holky diky🙂 podle lunarniho mi vysla prvni dcera (aniz bychom neco planovali;) ale jsem narozena 15.2.1985, takze ted mam pocitat 32 nebo 33? Tak ci tak listopad holka, prosimec kluk;) talze jdu na to!!!
Jen bych chtěla upozornit, že jaksi záleží na chromozomech 😂 Teď ale vážně. To o rychlosti/pomalosti spermií je pravda. Pak je ale taky pravda, že sice na chlapovi záleží, co do vás vykopne (XX/XY), ale záleží taky na přirozeném ph prostředí v ženě -
čím zásaditější, tím přežívá více spermií s chromozomem Y, než v kyselém prostředí. A naopak. Takže je to tak, že třeba jeden muž může mít s jednou ženou tři chlapce a s jinou ženou dvě dívky (případ z mého okolí) a záleží čistě na tom, co žena svým ph vyseparuje :D Takže si čtěte kalendáře a souložte zavěšené na levém uchu... Stejně to příroda udělá podle sebe :D I když, ph se prý dá ovlivnit dietou. Tak googlete 😉
Říká se, že když je dole teplo, tak bude holčička a naopak :D
Ahojky tak mně vychází podle toho lunárního kalendáře první holka a opravdu holku máme a te kluk moc bysmee si kluka přáli, tak jsem zvedavá zkoušela jsem i to stáří krve a upně stejně první holka druhý kluk tak kéž by se to trefilo 🙂 ikdyž ted uplně nejvíc je pro mě důležité zdraví miminka. 🙂
Prní kluk, teď to vychází na holku
1. počítám první datum po tvém narození, tj. 15. únor 1991, do září/října 2014 je to 24, pak přičteš jedničku, vychází 25, hledám ve sloupci 25 září/říjen = kluk
2. počítám první datum po tvém narození, tj. 15. únor 1991, do června 2017 je to 27, pak přičteš jedničku, vychází 28, hledám ve sloupci 28 červen = holka
@bluecate85 počítám ve sloupci 34, teď a v prosinci vychází kluk 😉
No a tady je vidět, že je to jen a jen teorie 😀
příroda si to zařídí sama a my jsme na ni krátcí
Můžete mi prosím taky někdo spočítat jsem z toho jelen. Datum nar. 8.2 1985, početí leden 2011, unor/březen 2014 a unor/březen 2017. Díky
Necetla jsem ostatni prispevky jen jsem si vzpomela na to co jsem kdysy cetla,ze holka je z misionare. 😉
Ja mam holky dve,teda druhou cekam a misionare mam nejradeji 😀😎
Me to taky nevychazi ale co je 100% je dle stari krve. Krev se meni 1x za 7 let. Kdo ji ma v dobe poceti starsi takove pohlavi to bude. Tak pocitejte a uvidite🙂
@podaji prý mladší..ne starší
Vsechno jsou to blbosti, kdyby to slo ovlivnit tak si kazdy naplanuje co chce...hlavne ze je mimco zdrave a je uplne fuk jestli holka nebo kluk....😉
@aviho 34? Ja myslela spis 33, ted je mi 32:D

@majkylove jj ale podle toho kalendare to vysli vic lidem co znam tak dej vedet