Jak zvládáte opakované neúspěchy po IVF?
Ahoj holky, doufám, že tu podobné téma není.
Spadl na mě dnes nějaký splín. Mám za sebou 7xKET a 2 inseminace a to všechno s dárcem. No a ani jednou se mi zatím nepodařilo otěhotnět. Nejvíce mě štve, že jsem si myslela, že to s dárcem půjde hladce a prostě to nejde, i když jsem zdravá a neměl by být problém otěhotnět. Do centra chodím už od listopadu 2005 a je toho na mě už hodně. Sice jsem si našla hodně aktivit, skoro nejsem doma, ale prostě dítě to nenahradí.
Nyní čekám na MS a mám rozepsán stimulační protokol na 2. IVF. A najednou mě přepadají myšlenky, jestli to má vůbec cenu, jestli se to někdy povede. Vím, že bych měla myslet pozitivně, ale nějak to nejde. Možná to způsobuje i to, že začíná ztrácet nervy manžel. Zrovna ve středu jsme se nepohodli, protože má pocit, že to stojí akorát spoustu peněz a efekt žádný. Prostě začal řešit, že jsem ještě ani jednou nebyla těhotná a jak je možné, že se to někomu podaří na první nebo druhý pokus.
Máte některá podobné pocity a jak to zvládáte?
no právě. 😖
Zuzi zítra na tebe budu myslet, z práce budu zase koukat aspoň přes mobil na net, tak doufám, že nám potom napíšeš vzkaz
Zuzi,držím palečky..hezkou doboru noc..budeme na tebe myslet,dej vědět..dobrou
¨Dobre ranicko holky!!Doufam,ze dnes budu mit den trosku klidnejsi!Vcera jsem behala po uradech,jsem z toho byla uplne unavena!Odpoledne jsem byla na masazi-super!!!Krasny relax!Kdo si tu bude delat Tehu test??Nevim zadne novinky-nejak to jde mimo me!!!
Jinak vsem prijemny den
Se zpbanim,celou dobu pri antikoncepci spinim a MS ted zase nikde....
Ivuš: a jak jsi dopadla s těma dotacema? Je to na dobré cestě?
Já budu asi zítra ráno testovat, protože jsem po IUI v tomto cyklu.
Ty teď čekáš na MS, aby jsi pak mohla hned na tu lapárku?
Jo presne tak!!!Budu ti drzet palecky pri testovani!!!No na dobre ceste jak se to vezme... 😀
Ja nevim,prijde mi to mozna trosku i jako podvod!!!Tatka ty smlouvy dnes bere jednomu pravnikovi si to procist!!!I muj ¨bratranec si to chteji vyridit,ale i oni si kolem toho zjistuji inormace!!!Tak uvidime co z toho bude!Vypadalo to hodne jednoduse-ale tak jednodüche to zase neni....
Holky, strašně moc díky za podporu, psát, že mám strach, je asi zbytečné, víte to všechny......
Asmee - já tě nechci přemlouvat na test, vůbec ne, jenom zrovna ta REFEXNÍ masáž mi nepřijde úplně bezpečná, buď bych ji změnila na jinou - lávové kameny, aroma....nebo jí řekni, že jsi možná těhu ať určité body vynechá.......
Peti - co tě to čeká dneska? Zase plný den, viď????Strašně se mi líbí, jak v rodině držíte při sobě..........
Tak já se pomalu loučím, jdu se oblíkat a vyrazím.......
ahoj dobré ráno všem..já si přivstala,musím na nákup..moje oblíbená činnost 😒 a odpo čekáme návštěvu.. 😉
Ahojky hnedoocko!Tak ja taky prijdu na navstevu 😀 Ale priprav mi slane tycinky,ty jim u kazdeho na navsteve 😀
Dobré ránko 🙂
Zuzi,myslím na tebe. 🙂
Dnes mám odpolední a ráno jsem byla v 6,45 plavat 😉
Včera na hematologii mi Mudr řekl,že mám nějaké trombofilní ¨mutace,ale jde to potlačit vitamínem B,vzali mi krev a za měsíc budou výsledky 😒 Prý mě otestují i na nějaké neobvyklé věci,atd...Tak uvidíme.
Holky,mysím na vás všechny,musím ale končit. ☹
Papa
ahoj monajs a Ivi,klidně přijd,ale abys už vyjela..a mám jen kešu ořechy a uzené mandle,jestli neva..tyčinky nevedeme 😀
Ja jsem ted prijela z navstevy u sestrenky,jela jsem se podivat na malou,ted uz ma 4 mesice je z ni uz velka hooolka a je uplne zlata!Jserm krmila,prebalovala a strasne se porad smala a neco me porad prdolila!!!Nejradeji bych si ji vzala domu....ale je to princezna....
jo to znám..od setřenky malá je taky zlatá..a taky bych si ji hned přivlastnila 😉
Ahoj holky! Tak sotva jsem sundala kabat, uz jsem zapinala comp......tak Gyrosek- pracovní název roste a už má srdíčko!!!!!Takže dnesak zprávy dobré.......
Mony - trombofilní mutece má každý 2, nedělej si toho hlavu, já jím taky anopyrin!!!!Je to fakt prkotina a da se lehce vyresit!!!!!
Peťo - nějak mi uniklo, kdo přijde na návštěvu??? Dneska jsem taky koupila oříšky, tak si dáme do nosu🙂)))
As - moc moc díky za podporu. Jak ses rozhodla s tou masáží????A jak dneska v práci????
Holky, všem vám strašně moc díky, že jste na mě myslely........
Haló!!!!!Já se tu sama bojím!!!! 😒
Kde všechny jste v tomhle hnusném počasí?
Peťa návštěvuje ale co vy ostatní????As, Moni, Ivuš, Miky?????
ahooooooj Zuziíku,,to je super..až mi vyhrkly slzičky.. 😢 😀 přeji ti,aby jste byli oba dva zdraví a mimísek,at poslouchá 😵 koukám,už máš 8tt...jééééé,já chci taky 😀 to musí být krásný pocit..
Ale i tak fajn, ne??? já jsem 7, Kůň přidává.........teda podle UZ 7tt........Co plánuješ na večer??? Já žehlení, tak doufám, že tu bude rušno a já se k tomu nedostanu 😀
Tak koukám, že se opravdu zázraky dějí. Z umělého nic a přirozeně šup a je to tady. Zuzi, jsem z té zprávy úplně na měkko. Moc ti to přeju. Je to nádhera.
Já jsem dnes z práce přišla po 16:00hodiny, hned jsem vytřela a dala prát prádlo a teď si konečně sedla ke koníkovi. Dnes tu ale moc dlouho nebudu, protože jsem příšerně unavená.
Na masáž jdu a řeknu jí, že kdybych byla náhodou těhu, tak ať něco vynechá - ale stejně nebudu, nedělám si velké naděje. i když tak koukám na Zuzi, člověk nikdy neví. 😀
Právě, aspoň budeš klidnější. jak to žes došla až tak strašně pozdě???máte toho teď hodně???
Holky - zeptám se zkušených kuchařek - jaké suroviny jsou třeba na palačinky? teda spíš poměr? mouka, voda, vajíčko???Díky, mám strašnou chuť a nevím, jak na to 😒

kolikátý si den??neříkalas,že počkáš do ms? 😕 😀