icon

Je bezpečné kouřit THC při snaze otěhotnět?

26. led 2024

Prosim nesudte me a neodsuzujte. Jdu si sem pouze pro nazor.
Snazime se o mimi. Ted jsem tak dva tri dny po ovulaci. Mame s manzou dovolenou dva tydny. Bude vadit, kdyz si dam tak ob den brcko? Piju jen obcas treba jedno pivko nebo cider, jinak nic, nechutna mi to. Ale brcko bych si tak obden rada dala, kdyz je dovca. Samozrejme se budu testovat a jakmile uvidim ducha, koncim.
Diky za nazory

Strana
z2
irmamala
27. led 2024

Tak kdyz to tak dobre vis, dokonce ti to doktor odborne potvrdil, ptas nas, omezenych slepic s milionem predsudku?😀

hanka_12345
27. led 2024

A ja blbec sem se bala si dat 1 kafe za mesic, i min🤣

hanka_12345
27. led 2024

Takze vysledek diskuze...
Odpoved kterou sem chtela slyset 😀
Viz tvuj prispevek ze mame predsudky😆

llluckaaa
27. led 2024

Ženský, vy ale umíte před sobotním polednem pobavit 😀 Paní prostě přišla pro odpověď, že je to úplně v pohodě. S odborníkem/lékařem to řešila, v hulení problém nevidí, zná vrcholové manažery, které hulí, tak přece může hulit před i po otěhotnění, ne 🙉 Co si dovolujete sem dávat vaše neodborné názory, na které není zvědavá???

hanka_12345
27. led 2024

@llluckaaa ale ona to nepotrebuje! 😅 a je to obden..a az bude v tom tak s tim skonci

hanka_12345
27. led 2024

Proste to potrebovala slyset i od nas zodpovednych matek, chtela to od nas posvetit

llluckaaa
27. led 2024

@hanka_12345 Ne, vůbec, jak tě proboha mohlo vůbec napadnout, že ano? 😉

klokanka31
27. led 2024

@veronicka89 Chudák děti 😞

te_reza
27. led 2024

Kdy by ses nesnažila, dáš si taky a co🤷
Kolik ženských ještě pije nebo kouří, než se těhotenství prokáže. Kolikrát i když už to ví. Kydy, že ti tráva udělá bůhví co párkrát do roka? Nesmysl. Znám lidi co hulí často a kdyby je místní světoběžnice potkali, nepoznají na nich ani prd. Ale dát si vínko večer je v cajku, že jo, jedná nevadí 😂

nat
27. led 2024

TAk rave jsi si odpovedela sama,delaji to jini ja muzj taky a VAm do toho nic neni 😀 JAsne hod se do pohody hul si jak chces to dite si to pak taky prebere 😀 TAk to se nedivim,ze to u nas ve state vyada jak vypada 😅👏👏

klokanka31
27. led 2024

@nat A taky kdoví jestli za tím nejsou všechny vady v těhotenství, nedonošená mimina, různé vady u dětí, jejich chování...

autor
27. led 2024

Vy jste dobrý slepičinec. Hlavně je vtipné sledovat vývoj diskuze 😅 Jen pár z vás správně četlo, co bylo napsáno, nebo řekly SLUŠNĚ svůj názor na věc. Zbytek jsou slepice co sem chodí ventilovat své frustrace, dělají z lidí vyhulence a feťáky, vysmívají se, povyšují se, prostě úplný plevel. A to vše pouze na základě svých vykonstruovaných domněnek a předsudků. Prostě slepice co neumí slušně diskutovat a slušnou formou prezentovat svůj odlišný názor. No co už, to vše je výpovědí jen a pouze o vás samotných. Já a moudřejší pozorovatelé se můžu jen chlámat, kolik vzteku a naprdlosti ve vás dřímá jako papiňák 😂 Úplný fúrie a strigy... prostě slepice co kvokaj a kvokaj 😘
Tak se tu třeba ukvokejte 😘

klokanka31
27. led 2024

Sis zase zahulila nebo co? Nikde nevidím že bysme nebyly slušné.
A promiň, ale kdo bere drogy (ano, i tráva je droga), je pro mě fetka, odpad společnosti. Vsadím se, že za čas tady bude diskuze, jestli zahulení vadí při kojení. Že jsou chlapi kolikrát hovada co chlastají/fetují, no bohužel, ale nevěděla jsem že jsou takové i budoucí mámy.

michaela666
27. led 2024

A jaký názor na to má manža? Když se zadaří, bude to vaše společné dítě. Jeho by ses měla ptát v prvé řadě a ne cizích slepic.

klokanka31
27. led 2024

@michaela666 Jestli hulí taky tak proti tomu nebude...

michaela666
27. led 2024

@klokanka31 Spíš kdyby bylo náhodou něco špatně, tak aby to celé neházel na její hulení a nevyčítal jí to.

klokanka31
27. led 2024

@michaela666 Já se obávám že lidi co užívají drogy, tak si neuvědomují co to je za svinstvo a co to s člověkem/miminem může dělat. Kdyby si to uvědomovali, tak to přece nebudou brát.

llluckaaa
27. led 2024

@klokanka31 kdyby to bylo takto jednoduché. ale je plno lidi, kteří dělají věci, které jim škodí, ale je jim to jedno - drogy, chlast, kouření, nevhodné jídlo, byl by to velmi dlouhý seznam. Když si kurvi svůj život, tak to muže být všem sumak, ale když rozhodují i o zdraví někoho dalšího … no nic, jdu se starat o svá kuratka, koko koko daaaaaak! 😀

veronicka89
27. led 2024

Tady řeší zenska že si 6x v období 14 dnů zakouri a tady je z toho postižené dite , smazka ...

Nikdo neřešil jaké množství...
Nikdo se nedívá že vlastně to muze byt žena co se o své tělo stara mnohem kepe než instantní, že mám mnohem lepsi výživu a životní styl...( než většina,,snazilek,,)

Dále tady většina pise nějaké svoje názory, které si vycucaly z prstu...

Většina těchto žen před tehotenstvim vubec neresi že by třeba přestaly kouřit, nebo vyradily alkohol....některé si alkohol dopřeje dokonce i v tehotenstvi , nebo při kojení...

Na otázky ohledně syroveho masa a sýrů v tehotenstvi odpovídají že vseho s mírou...( nesmysl ) ...

A takove pro které je hulic trávy totálně vymazaný vysmaty typek s dredama a barevným tričkem co usne na festaku na zemi , tak takove tu budou psát jejich názory...

😅

michaela666
27. led 2024

@klokanka31 Kamarád hulí rekreačně a hledal si ženu, která to do pusy nedá, protože neexistuje aby si matka jeho dětí huntovala tělo trávou. 😃 Takže není pravidlo, že musí hulit oba.
Hlavně ať si to vyjasní mezi sebou a přijmou všechna potenciální rizika - stejně jako u alkoholu a cigaret. Protože není nic lepšího než po porodu slyšet " Mařeno, kdybys nehulila/ nechlastala, tak máme zdravé dítě. Je to tvoje chyba, já balím kufry. " A že se takový idiotů najde.

autor
27. led 2024

@veronicka89 tak hlavně já jsem řekla že to ZVAŽUJU a ano doktor mi to odkýval, že by to až tak nehrotil. Řekla jsem ale snad že si jdu zahulit nebo že jsem si to skutečně dala??!!!
Hele tady jsou fakt psycha šílený co všechno jsou schopný si ve svých kebulích vymyslet a přisoudit druhýmu člověku a pak ho tu za to hejtovat 😅😅😅

hanka_12345
27. led 2024

jakej je teda duvod toho ze ses sla zeptat sem? s doktorem jsi to robrala, je s tim v pohode. Co vic chces za nazor? Ten je asi vzdelanejsi nez my ... a kdyz to ZVAZUJES tak proc se na to nevyprdnes? 😀 kdyz ti to teda zily netrha

skarol
27. led 2024

Mít zdravé dítě je zázrak! Přeber si to ve své hlavě jak chceš, ale já bych nikdy před plánovaným početím nehulila a stejně tak bych si ohlídala i partnera. Rodičovství je náročné i se zdravými dětmi, natož riskovat nějaké zdravotní komplikace kvůli takové blbosti.

elesse
28. led 2024

@skarol neres to, jsme slepice🙂 ted mame brcko kvuli hezke dovolene, pak vude kvuli nervum, jedtli jsou testy ok, pak ze dite nespi…

Jo a kdxz je to tak dobra a v pohode zabava, pestujete si svoji nebo podporujete kriminalitu nakupem jinde?🙂)

veronicka89
28. led 2024

@skarol ty sis před tehotenstvim přestala barvit hlavu ? Používat umělý cukr , léky na bolest ? Nedotkla se alkoholu , sportování a jedla zdrave ?

Ptz pokud ne , riskujete zdraví ditete uplne stejne ...

skarol
29. led 2024

@veronicka89 a víš že já zrovna ano (vlasy si nebarvím, cukr omezeně atd. atd...). Ale ten dotaz se netýká mě. Jen slušně píšu, že pak to běhání po doktorech a strach o dítě za to fakt nestojí. Pár dětí s diagnózou (ADHD, autismus), jejichž rodiče si občas zahulí, v okolí mám, ale jasně, třeba je to jen náhoda....

Strana
z2