Je možne mít ovulaci už cca 4 dny po menstruaci?
Pozoruju na sobe, ze jsem mela pred dvema dny hlenovy vytok, a potom co jsme se s pritelem mazlili to zmizelo, mohlo to byt ovu? 😕
Taky si myslím,že je to možné,že si ovu měla.Ovu můžeš mít i během menstruace.Hodně štěstí 😉
Určitě bych to zkusila, možné to je 😉
je to možné, kamarádka otěhotněla dva dny po menstruaci 😉
Během MS ovulace moc možná není, ale krátce po ní určitě ano, hlavně pokud má žena kratší cykly. Např. 24dní, luteální fázi třeba 14dní, takže ovulka může být 10DC a to není od konce MS obvykle příliš vzdálené (záleží i jak dlouho trvá).
určitě to možné je já měla cykly 28-36dní a otěho´tněla sems prvním synem 9dc a to MC sem měla 7-9dní takže hned do dvou dnu sem otěhotněla
Taky se přidám 🙂 já mám měsíčky těch 6 dní,do další M. je to vždy těch 23dní ale za boha nepoznám,kdy je ovulace.M jsem měla 22.7 a konec 27.7 . pak se objevil hlen a byl husčí.2.8 byl víc i mokřejší tak jsme se mazlíčkovali 🙂 i mě tlačilo v podbřišku a gynekolog řek,že jsem byla jen nastydlá přitom jsem neměla jak nastydnout.Tlak trval 5 dní.a těhu.test negativní.Tak kdo se v tom má vyznat?
určitě to možné je, každá to máme jinak. Doporučuju Ovu testy, taky je jdu zkusit, pokud se nám to tento (první) měsíc nepovede, tak ať vím 🙂
moje velmi blízká příbuzná otěhotněla vždy těsně po MS

Možné je úplně všechno a už jsem četla o mnoha ženách, které otěhotněly těsně po menstruaci 🙂
Dokonce, pokud žena neví kdy má ovulaci a nedaří se jí otěhotnět, lékaři většinou doporučují sex při menstruaci a těsně po ní, takže ta možnost tu je 🙂