Je možné, že nemám ovulaci?

jamborecka
4. črc 2015

Ahoj holky chci se Vás zeptat jestli je možné že neovuluju? Podle kalkulačky když mám pravidelný cyklus 28 dní mi vychází že by jsem měla mít 2 čárky 12 den cyklu. Dnes jsem si dělala 2 a nic,pouze jedna čárka. Jsem s toho na nic Děkuji za odpovědi.

tichackova
5. črc 2015

@jamborecka Mam pravidelny cyklus 28 dni a 2 carky na ovulacnim testu mam 14 DC, o den pozdeji pak ovulaci. Zkousej dal, na nejakou kalkulacku na netu nespolehej, ta tvy telo nezna😉

zo_ja
5. črc 2015

Můžeš ovulovat o týden dřív nebo týden později.

gracinka7
5. črc 2015

Je skutečně možné, že ovulaci nemáš. Zkus si dělat testy 14 dní v kuse uprostřed měsíce po dobu 3 měsíců. Kdyby se na nich nic neobjevilo, zkonzultuj to s doktorem, ať se na tebe podívá.

bajana
5. črc 2015

@jamborecka samozrejme že nemusíš ovulovat....ovutesty som nikdy neskúšala, nejako im neverím. Osvedčilo sa mi merať si BT. To mi odporučila aj lekárka.

holubice.petra
5. črc 2015

Muzes mit ovulaci uplne jinak klidne na zacatku nebo na konci cyklu...ale ano je mozny ze ovulaci nemas vubecnebo jen parkrat do roka...

janka12
5. črc 2015

Samozrejme ovulace byt nemusi. Potvrdi ci vyrati to leda ultrazvuk. vse ostatní je nespolehlive. ovu testy, mereni bazalni teploty.......pouze orientacni.
tady mas diskuse, kde se muzes dozvědět, jak podomácku ovulaci vypozorovat
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/grafy-bt/
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/plodne-dny-jak-to-na-sobe-poznam-2/

ronyx
5. črc 2015

Možné to je,ale taky je dost možné,jak už tu několikrát padlo,že máš ovulaci úplně jinak než má být podle nějaké kalkulačky na netu.Na to se vůbec nespoléhej.Já mám ovulaci až na konci cyklu,takže kdybych dělala ovu testy jak radí tabulka tak bych ji taky neobjevila 😉

jamborecka
autor
6. črc 2015

Tak včera večer jsem si dělala test a měla jsem tam 2 čárky ale jedna byla slabá,dnes ráno zase jedna. Nevíte proč?

bjoucik.15
6. črc 2015

@jamborecka je možné že jsi 2čárky prošvihla a nebo ti jen kolísá LH hormon, co je vyšší při ovulaci... testuj dál a uvidíš.. Já testuju od 9 DC a mám ovulaci dle testů až 22-24DC a až tento měsíc jsem jí krásně poznala sama... Anovulační cyklus mít můžeš, ale nejčastěji je to provázeno zpožděnou MS, já měla anovulační a MS jsem dostala až za 81 dní.. takže tak.

veronicka89
6. črc 2015

az si budes mesic testovat ovulaci - merit teplotu (graf) + delat testy , pak teprve muzes rict ze neovulujues 😉

nikka7
7. črc 2015

Ovulaci opravdu mít nemusíš. Občas je to jedna z příčin proč ženy nemohou otěhotnět. 🙂

veronika3333
6. říj 2015

Ahojte holky,ja mam pravydelnou menstruaci ale nemem ovulaci mne rekl doktor ze my nefungujou vajecniky a proto nemam ovulaci.

zitulkah
7. říj 2015
Uživatel zitulkah je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zitulkah.

Na internet bych se vykašlala, zkoušela bych to a je možné, že to máš posunuté 🙂