Je tu kartářka, co mi řekne, kdy otěhotním se šťastným koncem?
Je tady někdo takový kdo se zabývá kartám co by mi rekl kdy můžu těhotenství čekat?
@berushe14 Přemýšlejte - kartářka bude vědět, že toužíte po dítěti. Už to je trochu složité - rozhodování co je intuice a co chtění je i u "vidících" mnohdy složité. Ví, že by bylo dobré, aby Vám řekla, že bude... Kdyby náhodou viděla, že ne, co Vám má říci? Když jí budete slepě věřit, že ne, nejspíš opravdu nebudete, když řekne ano a Vy jí budetesilně věřit, může způsobit "placebo efekt" a Vaše tělo vše zařídí... Každopádně je to situace, ve které bych nechtěl být (kartářkou).
na kartářky se nespoléhej, osud není do konce života definitivně nalajnovaný a můžeš ho ovlivnit. Zkus třeba něco jak ti píše tady pán, práce s podvědomím může ovlivnit tvůj fyzický stav. Pokud máš o tohle zájem, zkus tohle: http://www.klicevedomi.cz/akce.xhtml Vede to výborný člověk, má super individuální sezení s kineziologií one-brain, víkendové kurzy jsou ještě lepší - často vedou k velkému posunu.
@berushe14 Moderuji tu skupinu Emoční terapie a s @kacenka1111 jsem pracoval po skype. Myslím, že je ve skupině, v současnosti se změnilo to, jak skupiny vypadají, tak nejsou tak jednoduše vidět členové.
@berushe14 ahoj kočko...Sama se esoterikou zabývám už asi deset let...karty vykládat ale jen známým...za mě tě můžu ujistit ze to co tě čeká,neboli osud si v kartách michas sama...takže za mě...kup si karty... Tarot nebo Lenormand...jedná z tatotivych těhotenskych karet je např.cisarovna nebo slunce...těhotenství jsem tak věděla už dopředu... Nevyhazujte love za rádoby kartářky... A jestli se na to necitis domluvím ti mou dvorní kartářka...ta se bere jen 200.,kila a nic nechce vědět a nic se nepta...rozhodnutí je na tobě...přeji hodně štěstí
Kartarka vam rekne maximálně tak zda to bude letos ;)
Ale pripadne muj manzel by se dokazal zeptat primo tech nahore, kdy to bude 😉 ale taky se muze stat, ze nebudou komunikovat, nekdy to sdělovat nechti 😀😉😇
Já karty vykládám čas od času také, ale musím se na toho dtyčného tzv. napojit, jinak to nejde a poznám to tak, že po výkladu jsem totálně vysílená. bez šťávy, jak se říká, někdy se mi udělá i špatně. Kde se to ve mne vzalo nevím, vyložila jsem osud i na 10 let dopředu a splnil se. Možná to byla náhoda, nevím, i když dalším faktem je, že tenhle výklad nebyl první a ani poslední, který vyšel.
Nikdy jsem si za výklad nevzala korunu a ani bych to neudělala.
Nemusím toho člověka znát osobně, jak jsem psala. Přečetla jsem si pár příspěvků a troufám si, jak se říká, vystřelit.
říjen - listopad letošního roku
@magdalenax tak to sem v haji. Delam narocnou praci kde vetsina lidi potrati jen se o tom nemluvi. A uprimne cekat tolik měsíců me psychicky položí. Takže bude rozumně život ukončit
@berushe14 Ne, za prvé, mám "civilní zaměstnání" a můžu si dovolit "neprodávat zajíce v pytli" - nenechám si platit bez výsledku. Za druhé začnou prázdniny - budu mít víc času. Věnuju několik hodin zdarma. Může stačit jedna dvě nebo taky deset. Pokd to nebude příliš "najednou" deset hodin věnuji.
@magdalenax doporučuji kukni na pana Tomáše Eduarda - viz, např. paměti mystika co s ním natáčela ČT, nevím, jestli jsi slyšela třeba o pseudointuici? Tím nechci snižovat tvé schopnosti - ba naopak, jestli jsi zvládla vyložit osud na deset let, jsi fakt dobrá a může to být. Jen dle zkušeností na to nelze spolehnout stopro. Jestli jsi takhle dobrá, pracuj na sobě, dál. Taky jsem začínala kartama a podobně, tyhle věci se dají pochopit i z jiného komplexnějšího hlediska. Pan Tomáš by mohl být dobrý začátek - najdeš od něj hodně věcí na youtube.
@travnulee Nebudu, nechci. Ten, kdo si začne brát peníze, tak tu schopnost dřív, nebo později ztratí.
Ano, na deset let dopředu a ještě dvěma lidem najednou bez přítomnosti jednoho z nich.
@berushe14 e? říjen-listopad je za dlouho? a s tím ukončením života to snad nemyslíš vážně..?
Taky jsem ten vykrik o ukonceni zivota nepobrala...ja se zacala snazit par mesicu pred 30.narozeninami..dockala jsem se ziveho miminka v 35,5 letech..pred tim jsem mela 5 nezdarilych tehotenstvi..cca kazdy rok jedno..to byl napor na psychiku, ale nevzdala jsem to a bojovala a ted uz mam deticky dve..prvni v 35,5, druhe v 37,5🙂
Takze tvoje snaha 9 mesicu a 30 let.....to je nadhera..pokud jste oba zdravi, tak tehotenstvi prijde, neboj🙂 a pokud do konce roku ne, tak bych sla na testy..dnes uz se da temer vse resit, takze neves hlavu, nakonec se dockaji temer vsichni..A pokud ve tve praci vsichni potrati, tak bych tu praci nedelala, pokud potratit nechces..drzim palce
@berushe14 Pokud jste jí napsala dotaz, jestli vám vyloží karty, tak na tyhle dotazy ona neodpovídá. Přímo na FB hned v prvním připnutém příspěvku píše, že máte rovnou poslat otázku a zároveň s ní i peníze. Pak dostanete odpověď podle toho, jestli si zaplatíte expres do 24h nebo standard do 14 PRACOVNÍCH dnů.
Jestli jste připravená na jakoukoli odpověď, je věc jiná. 🙂
@magdalenax no nevím, kolik (a jestli vůbec) peněz si bral pan Tomáš pro sebe, ale v dokumentu je o něm ukázané, kde a jak žil, z toho si každý udělá obrázek sám. Pronájem sálu obvykle není zdarma, že? Odsuzujete předem někoho o kom nic nevíte.
za druhé: jak víte, že kdo bere peníze a o schopnosti přijde? a zda je to opravdu tím?
za třetí: od koho se chcete tedy učit a tím se dál rozvíjet? Pokud víte o někom výborném, kdo rozdává knihy a pořádá bezplatné přednášky, pošlete odkaz - jsem zvědavá.
jestli chceš, hoď mi do pošty adresu a věnuji ti knihuod Walhgrenis "Proč k nám miminko nechce" i s vlastníma osobníma poznámkama ze zkušeností z cest poznání. Třeba ti pomůže, já už ji nepotřebuji, asi je jasné proč...
Nevěš hlavu, svými vědomími rozhodnutími můžeš ovlivnit, to jaké věci se v tvém životě dějí. Hlavně neudělej nějaké hloupé rozhodnutí. Spíš si vyber živý život a žij ho naplno - i miminka si hledají a vybírají si život proto, aby ho žily. Mysli na to.
@berushe14 doporucuju zajit si na kineziologii a rozklicovat to tam. Detatka vetsinou nechteju, kdyz se na to budouci rodice moc upinaji, nebo na to nejsou rodice zrali apod. Na kineziologii se o sobe dozvite spoustu veci, co si nechcete priznat a pak se dost mozna miminka dockate... Jinak opravdove kartarky maji etiku, takze takovehle veci nesdeluji, sdeluje se spis smer kam se clovek dostava, ale ne takoveto citlive informace, prece jen clovek by mel v sobe mit alespon trochu pokory a nehrat si na pana Boha...
@dante_alighieri tak to koukam, do ceho vseho lidi jdou. Zaslat dotaz a s nim hned i penize a cizimu cloveku? To bych v zivote neudelala.
@linee Kdyby to byla podvodnice, nefungovala by už tolik let, protože by se to o ní rozkřiklo, a neměla by na svojí FB stránce tolik aktivních followerů (a spokojených klientů). Ale nejsem tu od toho, abych ji obhajovala. Autorka se ptala na kartářku a Morgana mi přijde nejlepší, proto jsem dala tip.
@dante_alighieri ja to nevyvracim,to vubec,jen mne prekvapil ten postup.
@travnulee Koho odsuzuji, smím - li se ptát?!!!
Panebože 🙄.

@pulecp jak to myslíte?