Je tu kartářka, co mi řekne, kdy otěhotním se šťastným koncem?
Je tady někdo takový kdo se zabývá kartám co by mi rekl kdy můžu těhotenství čekat?
No to je celkem jasné že bych se upla. Ale hledám možné milniky. Už jsem celkem zoufalá. Všichni mi říkají neupinej se na to. Hod to za hlavu a těhotná budes hned ale nejde mi to za boha myslet na něco jineho
No dítě není objednávka z e-shopu, takže na otázku kdy máte miminko čekat Vám nikdo odpověď nedá. Jestliže jste Vy i partner v pořádku po fyzické stránce tak doporučuji navštívit psychologa, protože psychika ovlivňuje vše včetně početí. 😀
@berushe14 Kašlete na šarlatánky a užívejte si život a milování. Těhotenství ani děti nejsou jediný smysl života.❤
@isabelafuentes AMEN ❤
Náhodou.. Já vám rozumím. Člověk se tak nějak vnitřně uklidní a přestane se stresovat a řešit to. Zkuste zapátrat po nějaké vyzkoušené kartářce, jenom ji neříkejte, co konkrétně chcete vědět, ať se ukáže 🙂 Držím palce 🍀
@berushe14 a jak dlouho se snazite?Jinak si.myslim,ze takto se upinat je pro poceti to nejhorsi a urcite to neprospeje ani tve psychice a ani partnerovi,protozepak se nebudes.upinat na nic jineho a pokud by to neslo,tak budes jenom nervozni a podrazdena.
A v tomto pripade bych kartarku ani nehledala. Mimi si k vam najde cestu,protoze chce a ma to tak byt, a ne,ze ti to rekne kartarka.
@berushe14 krásné vaječníky? To vážně není záruka úspěchu. Počkala bych ještě 2-3 měsíce a nechala se vyšetřit. Sama podstupuji umělé oplodnění a vím, že je to běh na dlouho trať. Takže na "krásné vaječníky" bych se vážně neupínala. Co manžel? Alespoň spermiogram by nebyl od věci...
Manžel je plodný stoprstoprocentně. Uvidíme budu to řešit po roce
Když mu bylo devatenáct oplodnil holku ale ta šla na potrat. A pak asi v pětadvaceti znovu ale jeho přítelkyně tak chlastala ze potratila dítě do zachodu
@berushe14 nevím jak dělaho v zadu, ale já má zakloněnou a někde jsem řetla, že po styku si lehnout na břicho (jinak se všue doporučuji ,,svíčka´´ 🙂 ) No za pokus mi to stálo těhotná jsem byla - zda to ale bylo tím to opravdu neví 😀. myslím, že toto Vám neřeknou ani karty (něco málo okrajov vím).
třeba Vám řeknou ,,vypadá to do dvou let, ale záleží na okolnostech,, iminko závisí na spoustu faktorech, které mi lidi prostě neovlivníme.
Zkuste pít blinkové čaje . Pokud Vám to pomůže běžte né kartářce, ale k šaanovi - zaěřuje se na torhcu jiné věci (sestře to pomohlo v jiné životní situaci) drží palce
@berushe14 hádám, že už to pár let bude. Klidně se může stát, že problém nemusí být v tobě, ale v partnerovi. "Spermie" jako takové se obměňují co tři měsíce a kvalita může s věkem klesat. Samozřejmě to tak vůbec být nemusí. Jen chci říct, že chyba nemusí být u tebe, ani v tvojí hlavě, ale klidně u muže. Ale psychika dělá hrozně moc. To je pravda...
@berushe14 To že měl manžel někdy dítě (nebo někoho oplodnil, nebo někdy na vyšetření byl) neznamená, že je stále stejně plodný, spermio se může věkem hodně horšit, navíc můžete být nekompatibilní vy dva =) počkala bych ještě ty 3 měsíce a nechala bych se vyšetřit v páru, pořádně🙂 ale držím palečky ❤ tady ty řeči "nemysli na to" mně vždycky dožíraly do běla..nejde na to nemyslet, když jsou děti okolo, furt někde nějaká těhule...člověk si to přeje, tak na to myslí =) ale zkus se neupínat na milník od kartářky, ale ty sama si udělej nějaký časový plán.že třeba když do září neotěhotníš, tak půjdete do gennetu .... apod ;) ať to vyjde 🍀
Děkuji vsem
@berushe14 ja mam obracenou a mam dite po tricitce.Chci tim jenom rict,ze se nenech stresovat,ze to nepujde.Hodne mych znamych v momente kdyz zacalo resit vysetreni,protoze jim to rok neslo,tak otehotnely,protoze zacaly myslet na neco jineho.
Pockej po lete (dlouhe letni noci delaji divy🙂)) a pokud se nepovede,promluv s dr.,aby vam udelal nejake vysetreni. Pevne drzim palce
@berushe14 chci te uklidnit... me bude na podzim 39 a otehotneni trvalo rok a pul... taky mam otocenou delohu. Chodila jsem po vysetrenich, kazdy mesic na folikulometrii a brala kdejaky preparaty na predpis i bez... a nic... a pak stacilo opravdu vynechat hlavu (me se to povedlo na pomerne fyzicky narocne dovolene) a bylo to... a ted cekame za par tydnu chlapecka... tak neves hlavu a fakt ji jen vypni...
Me pomohl psycholog a nestydím se za to
Spravna kartarka by to stejne nerekla...stejne jako nesdeluji priblizne obdobi umrti atd..
Kartářka te může navést, ale problém je v tvém nitru. Rozhodně ti může pomoci @pulcep . Obrat se na něj s důvěrou💟
@kacenka1111 Omlouvám se, sedím na OGT testu😁 promiň, drahý, je to @pulecp
A co nebo kdo to Je? Ten půlecp?
Pokud máš FB, vyhledej si "Výklad karet a masáže Jana", všechny výklady se mi od ní do puntíku splnily, včetně doby otěhotnění a poté i pohlaví miminka 🙂
Oslovte Morganu facebook.com/Morgana-1557382404528866/?fref=ts
To, jestli budeme mít děti a kolik, je dáno - a tak to lze kartami s jistotou vyložit (to tvrdí ona). Čas otěhotnění vám ale podle mě neřekne, protože takhle to nefunguje. Věci se nám dějí v určité posloupnosti (např. až poté, co něco pochopíme, nebo poté, co si odžijeme nějaké lekce - a ne neměnně ve středu v 7:30). Ale zase dozvíte ano/ne/kolik a už jen to stačí...
@dante_alighieri již jsem oslovila ale neozvala se ma toho asi moc
@kacenka1111 Jé, moc děkuji Kači za reklamu, no ale tady hledají kartářku (nechtěl bych být tou kartářkou, protože ony určitě nečekají, že jim dá třeba odpověď ne - no a kdyby to přece jen udělala a ony jí silně věřily - mají po problému, už se nemusí snažit).
@berushe14 je to někdo, kdo tě navede😊 pokud chceš pomoct, nikoho lepšího neznám...nečekej ale, že rozloží karty... Navedentendo tvého nitra, tam, kde se nachází odpověď na tvou otázku...protože kartářka ti dá ano/ne, ale aby se tak stalo, budeš muset sebrat své síly a něco pro to udělat...pokud čekáš instantní řešení, hlavně rychle a bez práce, zavolej si na volejte věštce...pokud ale opravdu chceš, napiš mu...pokud opravdu chceš...držím pěsti, s jeho pomocí se podaří💟

@berushe14 ja kartarka nejsem,ale zaujal mne prispevek.Mohu se zeptat,proc to chces vedet?
Ja bych se treba bala,ze bych se na to az moc upla a kdyby to nahodou nevyslo,byla bych asi sklamanejsi,jako kdybych to nevedela. Proto mne to zaujalo a ptam se.