icon

Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?

maca917
19. zář 2021

Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.

misaa56
21. zář 2021

@mamacita2 třeba se ještě objeví 😊Já to nijak zatím neřeším, máme už 15 měsíčního syna a ten byl hned a teprveho 2 měsíce není kojený, takže to přikládám k tomu😁
Přeji ať čárka sílí a ať je vše v pořádku 😊🍀

mamacita2
21. zář 2021

@misaa56 já mám holky od sebe na den přesně o 18 měsíců a můžu ti říct že to byl pěkný frcak. Poslední cacorka si hodně pospíšila nejen ke mě do bříška ale i z bříška..

misaa56
21. zář 2021

@mamacita2 no já jsme chtěla prvně aby byli o rok a půl to bohužel nevyšlo ale na jednu stranu jsem docela i ráda asi by to bylo náročný 😁

maca917
autor
21. zář 2021

@mamacita2 tak gratuluji 🤗

andycr
21. zář 2021

@misaa56 my také nechtěli veliký věkový rozdíl, ale bohužel. Nejdříve kýla, operace, rekonvalescence, pak jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení, ale nevyšlo to a musela jsem na revizi. Teď je to 9 měsíců od revize a zatím se nezadařilo. Synovi jsou 3 roky.

misaa56
21. zář 2021

@andycr to je mi líto 😞 snad se brzy zadaří🍀 mě dnes dopoledne dorazila ms, nečekaně dřív 🤦‍♀️ tak sem si hned udělala kontryhelovy čaj a uvidíme jestli pomůže 😊

andycr
21. zář 2021

@misaa56 ten jsem začala pít před 3 měsíci a ms se pomalu zkrachuje. Takž za mě ano. Ale nemusí každé sedět no. Chce to zkusit. A pít jo od 1 DC do ovulace.

misaa56
21. zář 2021

@andycr já ho už pila v červenci a srovnal mi cyklus, tak ho teď taky zkusím a uvidím

slunecnice156
22. zář 2021

ja meskam, dnes treti den. Vetsinou to mam na den presne ci o den driv. Zacala jsem gynex a maca, myslite ze to ma vliv - ze by se mi to nejak posunulo? Cyklus mam pravidelny uz skoro tri roky od porodu.

mamacita2
22. zář 2021

@slunecnice156 s tím nemám zkušenost, a testík stále nic? Ani duch?

slunecnice156
22. zář 2021

@mamacita2 testik jsem si delala predevcirem a nic. Uz zadnej doma nemam😀 zalozila jsem jine vlakno a tam pani pise, ze nejspis to opravdu oddalil gynex☹ ...kazdy curani se bojim a zaroven tesim, to vis😀

teress1215
22. zář 2021

@maca917 ahoj, tak co? Dělala si dnes ráno další ? 😊

andycr
22. zář 2021

@slunecnice156 taky se bojím chodit na WC, jestli to přijde nebo ne. Dneska 11 DPO 🤷
A jsi si jistá ovulací? Gynex to mohl klidně rozhodit, prodloužit. Mě to udělal Drmek

hanca27
22. zář 2021

Děvčata pěkný den, přidávám své postřehy. S kamarádkou se snažíme o mimi ve stejnou dobu (obe máme tříletaky doma), ona v den vynecháme MS úplně slabý duch, 3 dny meškání slabší čárka a teď už 5 den dálnice. Takže nesmutněte, někomu se čárky vykresli fakt ať po opoždené MS. Já mám teď 4 dny do MS (asi 9dpo) a test jsem zkusila samou nedočkavostí a bílo 🤨 ..už se snažíme půl roku.. malý má skoro 3,5 ..nechci rozestup 5 let..jestli to “nedareni” tak půjde dal ..chudacek, chtěla jsem do 4 let, ať to nejsou takoví jedinacci a dříve jsme se snažit nemohli (zdravotní důvody)..🤦‍♀️ Malý se podařil napoprvé a teď toho 🙄🙏🏻

slunecnice156
22. zář 2021

@hanca27 jo tak to mame stejne..ja chtela mimi hned pritel trosku otalel a ted jsou maly taky skoro 3,5 a vypada to ze se to natahne. A to bychom chteli tri deti..

slunecnice156
22. zář 2021

@andycr no ovu test byl takovy napul. Ja to moc nedelam. Ale ovu chodi.

maca917
autor
22. zář 2021

@teress1215 ahoj, dělala a něco tam je, akorát se pořádně objevila až po limitu 😁 musím ještě zítra no. Vyfotila jsem to, ale musela jsem ji trochu ztmavit.

hanca27
22. zář 2021

@slunecnice156 úplně chapu, o mě ani tak nejde,naopak do práce se těším ..při mateřské jsem pracovala částečně po 2,5 letech a bylo to tak občerstvujici, ze klidne už další mateřskou zažít nemusím (co se tyče toho stereotypu doma) ..ale neumím si představit, ze malý by byl sám, nepřipadá v úvahu ..na miminko se všichni moc těšíme a už teď by byli 4 roky a kousek od sebe ..co to budou za partaci 🙏🏻🤦‍♀️ Snad aspoň v dospělosti 🤷🏼‍♀️A jak píšeš ..my bychom možná i ty tři děti taky 😅💜

hanca27
22. zář 2021

@maca917 to vypadá velice nadějné, kolikaty den ze jsi ? 👏🏻

maca917
autor
22. zář 2021

@hanca27 dnes 11 den. Ale teď jsem zkoušela ještě jeden a nic. Asi že to není z ranní moče. Proto musím testnout zase zítra 🙂

hanca27
22. zář 2021

Holky, teď jsem omylem přišla na to, ze když ten test stisknete, tak se tam čárka vykresli ..😂😂😂 já nechala test na parapetu a vidím, jak si s nim maly hraje..kouknu na to a je tam stín (asi ani ne duch)…ale samoš, ze to neplatí, že..a chvíli jsem měla iracionální radost 😂😂😂👏🏻

hanca27
22. zář 2021

@maca917 to asi ano..ale třeba zrovna ta kamarádka, měla toho dusička až odpo (myslím, ze to i záleží, kdy zrovna to hcg poskočí nahoru)..klidně bych testla i v podvečer v případě, ze bys třeba toho úplně moc nepila odpoledne🤷🏼‍♀️

maca917
autor
22. zář 2021

@hanca27 no uvidím, já jen doufám, že tam prostě ty dvě budou 🤗 tak snad ti to také výjde 🙂

slunecnice156
22. zář 2021

@hanca27 ano presne tak. Taky by nam to vyslo cca ctyri roky. Kamaradce se ted narodila holcicka a je to pro me moc tezky. Furt jsem mluvila o tehu a lup a ona uz ma partaka. Achjo.

hanca27
22. zář 2021

@maca917 budou, pošli pak dokumentaci fotografickou 🙏🏻 já mám jen stín, ale spíše už ve svojí hlavě 😁🙄🤦‍♀️

hanca27
22. zář 2021

@slunecnice156 taky to tak mám .., s kamarádkami jsme mluvily o druhém a jsem jediná, která ještě nemá nebo není minimálně těhotná ..a malý se pořad ptá, když už taky bude mít toho bratricka v kočárku 🥊

maca917
autor
22. zář 2021

@hanca27 pošlu 😁 hm já tam teda taky něco trochu vidím 😁😁

slunecnice156
22. zář 2021

@hanca27 ano presne tak. Mala zase mluvi jak si bude hrat nosit plinky a tak

hanca27
22. zář 2021

@maca917 to asi tak 3/4 hodiny po limitu a bůhví, co s tím malý dělal ..ono jak to trochu stisknes jen, tak se to více propije..dle mě i tam, kde by se normálně nepropilo..🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ Achjoo..to je blázinec co 🤣🤦‍♀️ myslím ..ze jsem už za testy dala tolik peněz za tu dobu, ze jsem mohla mít novou kabelku 😁🙄

maca917
autor
22. zář 2021

@hanca27 hihi proto je nejlepší testovat až dýl, ale já to taky nikdy nevydržela 😁 joo přesně, za testy už jsem dala dooost peněz 😁😁

Strana