icon

Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?

maca917
19. zář 2021

Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.

teress1215
22. zář 2021

@maca917 a když je das vedle sebe je dnešní silnější? Ono někomu třeba tolik nesílí 😀

maca917
autor
22. zář 2021

@teress1215 já myslím že o chlup jo, ale zítra se ukáže 🙂

teress1215
22. zář 2021

@maca917 Tal budu držet palečky 😊✊🏻

maca917
autor
22. zář 2021

@teress1215 děkuji 🤗

slunecnice156
22. zář 2021

tak u me bohuzel nic. Tak snad priste.

hanca27
22. zář 2021

@slunecnice156 🤦‍♀️ Nedá se nic než jen zkoušet dál..chjo 🙏🏻🙄

mamacita2
22. zář 2021

@maca917 krása!!!! Jen tak dál ať sílí, potichu gratuluji

mamacita2
23. zář 2021

Tak co holky, už někdo další testnul? Já se jdu pochlubit, dneska ráno další test -11DPO, 28DC a 2 dny do MS.... A čárka krásné zesílila. Můžu vám ale říct že ani u jednoho z dětí mi nebylo tak blbe jako teď. Pořád se mi navaluje a to nadýmání je strašný!!! Včera se manžel chtěl ujmout vaření večeře, byla jsem mu vděčná, protože já to kuřecí nemohla ani cítit, musela jsem jít ven, málem jsem se prozradila předčasně. Pokud MS opravdu nepřijde v neděli tak oznámí trhu manželovi v pondělí - dostane krásný dárek k našemu 8letemu výročí svatby 🙂

maca917
autor
23. zář 2021

@mamacita2 ahoj tak dneska ráno jsem si dělala test a nic tam nebylo.
Teď jsem se byla podívat a zase tam je po limitu a včera večer to samé. Jenže test už je stary asi 3-4 h takže to nic neznamená. Bohužel se nezdařilo 😞 takhle jsem ho vyfotila teď. Ale vždy když jsem byla už 12 dpo tak už tam čárka byla krásně vidět hned.

hanca27
23. zář 2021

@maca917 dobre dopoledne ;) jako, ale mi se za těch x měsíců tohle nestalo..to je spíše čárka než duch 🤷🏼‍♀️ ale asi nejsem odborník 😂🤷🏼‍♀️ být tebou, pokud nechceš čekat, zkusím digi 🤭☺️

mamacita2
23. zář 2021

@maca917 no vím že je to po limitu ale já tam tu čárku zřetelně vidím, bych to neházela ještě za hlavu !!!!! Já u předchozích těhu nevím, na všechny jsem přišla až po MS - byly nečekané, takže nemohu soudit kolik dní po DPO to bylo, ale zkusila bych být tebou testovat s MS a pak i klidně dál, včera jsem ze zvědavosti četla návod na test a tam psali že nejpřesnější výsledek je týden po vynechání... I tak držím palce

maca917
autor
23. zář 2021

@hanca27 no mě právě taky nikdy ne. Ale prý to tam i píšou, že po limitu dělají falešné čárky. A ta čárka už zase znizela. Asi jak jsem jí vytahla na vzduch. 🧐 No prostě nejsem těhotná. Opravdu vždy jsem měla krásně vidět čárku 11-12 den a teď nic. Co se dá dělat, tak zase příště.

mamacita2
23. zář 2021

@maca917 Ty se snažíš o první miminko? Musím to být na palici, soucítím... My se s partnerem tehdá snažili 2,5 roku o mimi a nic, ale byla jsem mladá tak jsem to přes lékaře nehrotila. Pak jsme se rozešli a s novým partnerem jsem chtěla změnila život - opět se přihlásila ke studiu na VŠ a chtěla dostudovat no a co "čert" nechtěl jsem do toho vlítla po 9m ani nevím jak, takže ze školy nic nebylo 😀 . No a bohužel ani s tím partnerem to nedopadlo tak pak jsem našla manžela a opět po 9m těhotná - ale tentokrát přes nitroděložní tělísko, které mi nakonec ve 23tt museli vyndat protože mi dráždilo dělohu a já měla nepravidelné kontrakce. Po holce (2.mimi) jsem brala chvilku HA ale dělala mi dost blbě tak jsem vysadila a za půl roku jsem v tom byla znovu 😀 Ono buď je manžel alfasamec nebo nevím, ale možná stačí fakt vypnout....

hanca27
23. zář 2021

@maca917 zvláštní, nemám s tím zkušenosti, mě se bud ukázala čárka a byla jsem těhotná nebo vůbec nic čiste bílo ..🤷🏼‍♀️

maca917
autor
23. zář 2021

@mamacita2 Ano snažíme se 4 roky. Přišla jsem 3x o miminko. 1x zamlklé těhotenství
2x samovolný potrat
A 3 nejhorší mi miminko zemřelo v 7 měsíci těhotenství. Je to asi 4 měsíce od porodu. Nepreji to nikomu je to hrozné.
Tak to máš dobré 🙂 to ti závidím, u mě tak ani neni problém otěhotnět, ale donosit. Ale naštěstí už se zjistilo čím by to tak mohlo být ( krom toho 3 miminka tam měl vadu)
Takže věřím že jsem v dobrých rukách, takže teď už jen aby se to povedlo.
Každopádně ti gratuluji 🙂 kolikáté že budeš mít miminko ? 🤗😃

maca917
autor
23. zář 2021

@hanca27 přesně jak píšeš. Měla jsemt o taky tak. Asi jsou teď jiné testy nebo co. Já jsem dlouho netestovala tak nevím.

hanca27
23. zář 2021

@maca917 ty brdo, to je teda šílené, jak si psala o těch tehu 🤦‍♀️ taky mám kolem sebe 2 takové spíše známe ..jedné se povedlo až po 10 letech 🙄 asi jsou až moc citlivé ty testy těžko říct ..já dnes naprosto čiste bílo, MS cekam v neděli 🤷🏼‍♀️

maca917
autor
23. zář 2021

@hanca27 je to to hrozný, ale nesmím ztrácet naději. Jednou to prostě výjde 🙂
Tak to mě mrzí. Třeba se ještě ukáže. Napiš klidně jak jsi dopadla. Ať to aspoň jedné výjde 🙏

mamacita2
23. zář 2021

@maca917 já jsem těhotná po 8, ale narodili se jen 3 děti. Ta poslední ve 29.týdnu a vážila 1050g, ale je zdravá a šikovná. Proto už jsem nechtěla další mimi, nakonec mě manžel přemluvila šla jsem do toho. A vzhedem k věku (přes 35let a předchozí porod - odloučení placenty), budu asi víc pozorovaná a budu se muset víc šetřit, proto to chci říct manželovi co nejdřív aby mi mohl být napomocný

andycr
24. zář 2021

@maca917 moc mě mrzí čím jste si museli projít 😞🍀 Hlavně jestli už přišli na příčinu 🙏
Já měla na podzim také ducha po limitu a nakonec to bylo těhotenství, jen teda potrat ve 12 tt.

teress1215
24. zář 2021

@maca917 tak jak to vypadá ? 😊

teress1215
24. zář 2021

@maca917 promiň už to vidím.. nevím ale je blbost aby ti na kazdem testu po limitu vysla čárka 🤷🏼‍♀️ Mě se ukázala jen jednou ale jinak když byl negativní tak byl proste negativní

maca917
autor
24. zář 2021

@andycr děkuji. Ano nejspíše víme příčinu.
Tak to mi je líto 😐

maca917
autor
24. zář 2021

@teress1215 no je to tak. Každopádně nic. Takže snad to výjde příště.

andycr
24. zář 2021

@maca917 děkuji. Třeba se ta čárka ještě vyloupne. 🍀🍀🍀

mamacita2
24. zář 2021

Tak jsem dneska nevydržela... 12DPO, 29.den DC, 1 den do MS a takhle vypadá testik - hned na mě čárka vykoukla.

andycr
24. zář 2021

@mamacita2 krásná. Gratuluji 🍀

andycr
25. zář 2021

Dnes 13 DPO 😮🙈. Sama tomu nevěřím. Skoro nic mi není. Jen jsem nafouklá až mě trochu bolí břicho. Občas mě pobolíva podbřišek. Ale bolí mě záda, nevím jestli z toho nebo jsem ofoukla, spíš ofoukla.
Zadařilo 9 měsíců po revizi. Snad to tentokrát vyjde 🍀🙏

any01
25. zář 2021

@andycr přeji hodně štěstí ať to vyjde 😊

misaa56
25. zář 2021

@andycr krásná čárka. Tak ať je teď hlavně vše v pořádku 🍀🌷

Strana