icon

Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?

maca917
19. zář 2021

Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.

andycr
25. zář 2021

@misaa56 Děkuji. No vydržela jsem netestovat brzy a vyplatilo se. Ušetřila jsem si honění duchů ☺️ Čárka vylezla hned 😊🙏

@any01 děkuji 😊

mamacita2
25. zář 2021

@andycr to je nádhera!!!! Super mám za tebe radost!!! Ťuk ťuk ať se to nezakrikne a čárka sílí a Mimi se má u tebe dobře

andycr
25. zář 2021

@mamacita2 děkuji 😊

misaa56
25. zář 2021

@andycr jojo vyplatí se to, aspoň je to hned jasný 🙂🍀🍀

maca917
autor
25. zář 2021

@andycr gratuluji 😌

hanca27
26. zář 2021

Gratuluju, těm., co to tento měsíc vyšlo 🙂) U mě také nic ..Včera jsem začala špinit 🤦‍♀️ Dnes sice nic ..jen trochu růžového na toaletaku ..ale mě se už jednou stalo, ze MS měla takto pomalý rozjezd ..ze jsem třeba začala, přestala na den a až další den se to úplně rozjelo ..navíc mě bolí podbrisek, jsem nafoukla, až prujem skoro - no typické těsně před MS ..chjoooo ..ten další měsíc ovu ..čekání ..to je vždycky nekonečně co holky ?🙂

mamacita2
27. zář 2021

Tak děvčata. Drží všem palce v dalším snažením, s každým neúspěchem jste blíž té chvíli, kdy se to povede, tak nevěšte hlavu a myslete pozitivně. Já se přesouvám do skupinky "povedlo se" tak držte palce ať vše je jak má. Od včera mám strašný průjem a křeče v žaludku, nic neudržím, ale s těhu to asi spojitost nemá, spíš nějaká střevní chřipka. Za týden se objednám k doktorovi, to by už určitě mělo být vidět srdíčko 🙂

andycr
27. zář 2021

@hanca27 a další test jsi už nezkoušela?

andycr
27. zář 2021

@mamacita2 já se podle výpočti TP podle ovulace přidala do Červnovky 2022. Vychází mi to na 5.6.2022. budeme to mít asi stejně.

mamacita2
27. zář 2021

@andycr a kdepak tu skupinu najdu? Já se chci taky přidat 🙂 Mě vychází TPf na 5.6. taky 😀

andycr
27. zář 2021

@mamacita2 koukám že už tam jsi. 😊

mamacita2
27. zář 2021

@andycr 😀 ano už jsem to našla 🙂

hanca27
27. zář 2021

@andycr nezkousela ..to by bylo fakt hodně nepravděpodobné ..krvacet (byť jen pidi) a byt těhotná ..Nikoho takového teda neznám (vždy jen jedna paní měla známou ..atd ..ale nic věrohodného)..dnes opět nic ..úplně čiste kalhotky ..a jen max růžový toaletak po utreni ..jako takový výtok s trochou příměsi krve 🤷🏼‍♀️ tak cekam, kdy se to rozjede ..podbrisek mě poboliva už 3 dny (vždy mě boli takže nic zvláštního) ..pro test se mi nechce jezdit teda, je tam šance tak půl % ne ? 😂

andycr
27. zář 2021

@hanca27 tak dokud úplně nekrvácíš šance je. Tak počkej jestli se to rozjede nebo ne. Přeju ti ale aby ne 🙏🍀

any01
29. zář 2021

Tak u nás nic😏
Tak zase za měsíc 😁😁

maca917
autor
29. zář 2021

@maca917 Také se přidávám, všem co se povedlo gratuliji a těm co ne jako já 😁 tak přeji mnoho štěstí do další šance ❤️ my se budeme snažit zase za cca 8 dní. Utíká to rychle. Tak držím všem palce 👍

moncheris
29. zář 2021

@maca917 taky držím palce 🍀

maca917
autor
29. zář 2021

@moncheris děkuji 🤗

hanca27
12. říj 2021

Ahoj děvčata ..jak jste na tom ? Já prave před hodinkou testla ovu 😇 A zase za 9-10 dni začne maraton testování😂😂😂😂 pozitivní je, ze jsem konečně pochopila ty ovulacni testy a získala novou zkušenost ..🤷🏼‍♀️😁

misaa56
12. říj 2021

@hanca27 ahoj, já včera takto. Jenže už jsem 22DC takže tomu nevěřím že by se zadařilo

slunecnice156
13. říj 2021

holky ja jsem asi debil😀 mela jsem menses 22.9. dalsi mam dostat 20.9. tudis jestli dobre pocitam ovu byla 5.-6.10. ze jo?:D

maca917
autor
13. říj 2021

@slunecnice156 ahoj. Myslíš 20.10 ne ? 🙂
To ti nikdo neřekne kdy jsi měla ovulaci. Pokaždé to může být jinak. Můžeš jí mít dřív nebo i dýl. Cítila si třeba podbřišek ten 14-15 den od menstruace ?

andycr
13. říj 2021

@misaa56 pěkný test. Ovu klidně může být později. Já teď v září otěhotněla z ovu 24 DC 😉

hanca27
13. říj 2021

@misaa56 Ahojky ..já mívám běžne ovulaci kolem 20 dne ..i kamaradky a otehotnely bez problému 🤷🏼‍♀️ Když mám takto později ovulaci tak mám MS misto po 27/28 dnech po 30 třeba ..určitě bych to zkusila, minimálně utužite manželství 😂😎

hanca27
13. říj 2021

@hanca27 včera mi vyšel test ovu 17 DC ..tzn kolem 18 budu mít ovulaci ..taky to není “na čas” nějaký 11-14 den jako všichni ..ale nemyslím, ze by to měl být nějaký problém 🤷🏼‍♀️

misaa56
13. říj 2021

@andycr jj vím že může být klidně později, jen aby se kdyžtak stihlo zahnízdit😁

andycr
13. říj 2021

@misaa56 většinou se s ovulací, posouvá i menstruace 😉 Ta druhá fáze je z pravidla stejná každý měsíc.

misaa56
13. říj 2021

@hanca27 jj, zkoušíme to, co kdyby náhodou to vyšlo že jo😁 tak uvidíme.
Já měla ještě včera test pozitivní, takže ovulace nejspíš taky dnes. Tak pak budeme testovat ve stejný čas 😀

misaa56
13. říj 2021

@andycr to už jsme asi někde četla myslím. No, budu doufat že ms nedorazí 🙏😁

hanca27
13. říj 2021

@misaa56 to budeme 😂😂😂 ..tento měsíc jsem byla na gynde v půlce cyklu na prevenci ..a přitom jsem se dr teda zeptala, jestli mi neudělá utz…a říkal, ze tam mám 15 mm folikul nachystany, ze to chce ještě tak 3-4 dny ..byla jsem tam v pátek a včera klasické bolesti v podbrisku, pichani atd ..tak jsem si udělala ovu test a fakt, aspoň jsem si ověřila, ze co cítím je fakt ovu a ze nějaké ty vajíčka ještě mám no 🤷🏼‍♀️ 😂 tak to by nebylo aby z toho něco nebylo !!! 😇😁

Strana