Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?
Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.
Gratuluju, těm., co to tento měsíc vyšlo 🙂) U mě také nic ..Včera jsem začala špinit 🤦♀️ Dnes sice nic ..jen trochu růžového na toaletaku ..ale mě se už jednou stalo, ze MS měla takto pomalý rozjezd ..ze jsem třeba začala, přestala na den a až další den se to úplně rozjelo ..navíc mě bolí podbrisek, jsem nafoukla, až prujem skoro - no typické těsně před MS ..chjoooo ..ten další měsíc ovu ..čekání ..to je vždycky nekonečně co holky ?🙂
Tak děvčata. Drží všem palce v dalším snažením, s každým neúspěchem jste blíž té chvíli, kdy se to povede, tak nevěšte hlavu a myslete pozitivně. Já se přesouvám do skupinky "povedlo se" tak držte palce ať vše je jak má. Od včera mám strašný průjem a křeče v žaludku, nic neudržím, ale s těhu to asi spojitost nemá, spíš nějaká střevní chřipka. Za týden se objednám k doktorovi, to by už určitě mělo být vidět srdíčko 🙂
@andycr nezkousela ..to by bylo fakt hodně nepravděpodobné ..krvacet (byť jen pidi) a byt těhotná ..Nikoho takového teda neznám (vždy jen jedna paní měla známou ..atd ..ale nic věrohodného)..dnes opět nic ..úplně čiste kalhotky ..a jen max růžový toaletak po utreni ..jako takový výtok s trochou příměsi krve 🤷🏼♀️ tak cekam, kdy se to rozjede ..podbrisek mě poboliva už 3 dny (vždy mě boli takže nic zvláštního) ..pro test se mi nechce jezdit teda, je tam šance tak půl % ne ? 😂
Tak u nás nic😏
Tak zase za měsíc 😁😁
holky ja jsem asi debil😀 mela jsem menses 22.9. dalsi mam dostat 20.9. tudis jestli dobre pocitam ovu byla 5.-6.10. ze jo?:D
@slunecnice156 ahoj. Myslíš 20.10 ne ? 🙂
To ti nikdo neřekne kdy jsi měla ovulaci. Pokaždé to může být jinak. Můžeš jí mít dřív nebo i dýl. Cítila si třeba podbřišek ten 14-15 den od menstruace ?
@misaa56 to budeme 😂😂😂 ..tento měsíc jsem byla na gynde v půlce cyklu na prevenci ..a přitom jsem se dr teda zeptala, jestli mi neudělá utz…a říkal, ze tam mám 15 mm folikul nachystany, ze to chce ještě tak 3-4 dny ..byla jsem tam v pátek a včera klasické bolesti v podbrisku, pichani atd ..tak jsem si udělala ovu test a fakt, aspoň jsem si ověřila, ze co cítím je fakt ovu a ze nějaké ty vajíčka ještě mám no 🤷🏼♀️ 😂 tak to by nebylo aby z toho něco nebylo !!! 😇😁

@misaa56 Děkuji. No vydržela jsem netestovat brzy a vyplatilo se. Ušetřila jsem si honění duchů ☺️ Čárka vylezla hned 😊🙏
@any01 děkuji 😊