Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?
Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.
tyjo holky ja se na to telo nemuzu poradne soustredit, napojit. prijde mi ze me boli bricho furt. Nekde jsem cetla kdyz probehne ovu 7 dni a mene do ms, tak se vajicko nestihne uhnizdit a ms ho splachne..
@slunecnice156 já ovulaci poznám podle testu a teď i podle hlenu. Jinak nic jinyho na sobě nepozoruju🙈
Fakt, tak to já jisto jistě poznam ..vždycky myslím, ze mě odvezou se slepakem nejmíň 😂 ne fakt, úplně mě to bodá a nejhorší je, když si musím sednout ..při dosednuti mám pocit ze mě něco vevnitř propichne..a hlen úplně, to nemám rada, připadám si furt “v mokrem” ..skoro cely týden před ovu 🤦♀️
@hanca27 jako jo to co pises jsem asi taky vypozorovala ale to jsem myslela ze mam zarazeny prdy🤣🤣🤣
@slunecnice156 😂😂😂 jako mi to začalo dělat až po prvním dítěti takto ..předtim jsem brala antikoncepci, takze k ovu ani nedocházelo ..a poprvé jsem fakt myslela ze mám slepak než mi to docvaklo 🤦♀️😁 no každopádně snad je to známka toho, ze jsme poradně plodné děvčata 😉🤰 otázka je co naši muži 🙆♂️
@hanca27 ano presne to si take rikam, jestli neni problem v muzi. Dcera tedy byla na prvni dobrou, meli jsme mit dvojcata. Je to tri a kousek let zpatky. Pred 4 lety jsem touto dobou otehotnela. Take si stale rikam co muz, jeho bratr je neplodny (narodil se tak), takze mi to stale chodi na mysl....v lednu jdu na gyndu tak uvidime.
@slunecnice156 ty brdo, to je zajímavé s tím bratrem, nicméně, když už jedno mate bez problému ..musely by se mu spermie hodně zhoršit (stres, životní styl, varikokela apod ..🤷🏼♀️) jenže kdo dnes není v praci ve stresu a nemá sedavy životní styl ze 🙆♂️) my měli syna tak na první pokus (resp. nesnazili jsme se ani, jen jsem proste už vysadila prášky a ms už nepřišla)
@hanca27 ja doufam, ze mas pravdu. Jsem 5 dni pred MS tak uvidime😀
@slunecnice156 5 dni už …..tak to se co chvílu dozvíme, jestli bude miminko ..
Pocitujete něco jinak holky ? 😊
My dneska ovulace, tak teď nekonečné čekání 😃😃
Já teda jinak ..zatim necítím nic ..a u prvního si pamatuju, ze kolem týdnu dop ..mě už začal dost bolet podbrisek a to jsem se teda vůbec nepozorovala tehdy (malý byl tak nějak pokus a náhoda spíše)..a říkala jsem si, co to je ..nemohla jsem se soustředit na praci., a trvalo to až do ms, která nepřišla..za to teď opět necítím nic jinak, jako předešlé měsíce 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@hanca27 ja jsem na tom stejne, malou (byly tam tedy dve) jsem citila hned a ted tri dny do ms a nic..
@slunecnice156 to je hrozne na pytel ..když už teď máme tucha, ze nic ..a zase než ovulace …atd ..už me to nebaví 😂😂 a to se teda nesnazime dlouho, fakt upřímně lituji (myslím to v dobrém) holky, co čekají roky .,a teda potají sebestredne doufám, ze mě tohle nečeká 🤦♀️
@hanca27 ano ja take v to doufam a preji si. Po cyklu zacnu merit teplotu abych si tou ovulaci byla vubec jista ..
@maca917 Já tedy nevím jak to u těch pomocných oplodnovacich technik chodí ..nicméně jsem se někde náhodou docetla ..ze prave u te Tvé metody …je kolikrát samotné oplodnění později - asi než se ty spermie zorientuji v prostoru 😂😂😂😂 ne sranda ..ale fakt jsem to někde slyšela ..tak třeba mas ještě šanci ☀️
@hanca27 tak to jsem neslyšela 😂 já už po jedné inseminaci otěhotněla, ale to teda bohužel pak zamlklo asi v 8 týdnu.
Blbé je, že mi dávají to Ovitrelle a mě se prostě v těle drží dlouho a pak nevím jestli to je ještě tím a nebo těhotenství 😂 opravdu je lepší testovat až dýl pak je z toho člověk na prášky :D

@hanca27tak to máš dobrý, že to máš potvrzený.😁já sem tam byla v pondělí😀 nic neříkala ale já se ani nezeptala🤦♀️😀