Je tu někdo, kdo tento týden doufá/čeká 2 čárky?
// vysnene dve a cekani, mate to nekdo stejne?
@anickaaa28 Ani budu na tebe myslet, preju ti hodne trpělivosti nez budes testovat, dej pak vedet 😊
@veelinka Dám jen jak si vzpomenu jak to bylo u syna,tak počkám.Teprve 4 dny to je.Čím později tím líp.Přítel je sice nedočkavý ale sám si myslí že se povedlo 😇
Já budu testovat nejdřív 18.8.pokusim se vydržet i dyl..všem nám držím palce 🍀😉 jo,berete listovku? V prvním tehu jsem brala femibion dřív než jsme se začali snažit...
@tarja1987 Jé já budu testovat 17.8 😀Ta listovka je dobrá tu jsem brala u obou předchozích těhu.
@anetka9 asi taky koupim od dr.max 😉
@anickaaa28 jeee,tak skoro nastejno.ten den by mela dorazit mrcha,ale snad uz nedorazí,tak uvidíme, jestli bude něco vidět...
@tarja1987 Mě řekla že jestli se povedlo,tak by to stejně nic neukázalo takhle brzo.Takže já musím počkat no.Meškám 4 dny zatím.Dám vědět jak to dopadlo.Ale ty prsa pěkně oteklé,dvorce ani nemluvím...
@anickaaa28 mne se to docela brzo ukázalo i minule.tak doufám.kdyztak testnu i dyl,pokud MS nedorazí. Mne jen picha v břichu a zeru jak 🐷😂
@tarja1987 No podle všeho jak jsem tak počítala kdyby to bylo nidační špinění/krvácení co jsem měla a skončilo to 30.7.Tak pro mě je brzo testovat takže já můžu až fakt toho 17.8.I když na jednom testu co jsem si dělala byl slabounký stín tak nevím,nešlo mi to vyfotit.Takže počkám.Ale to čekání je děsné 😅Jen sem tam bolest v podbříšku,prsa,a na wc si můžu ustlat.😅
@anickaaa28 jooo na wc jsem taky jako 'doma' 😀 cože nidacni? To slyším prvně... Co to znamená?
Ahojky, snažíme se uz přes dva roky ale momentálně jsme v očekávání. Posledni MS mi začala 8.7. Mám pravidelný cyklus 28 dni takže mám par dni zpoždění cca 5 dní. Sem tam nějaký příznak by byl, ale uz se bojim že si je vsugerovavam. :roll: uvidime. Každopádně dneska ráno jsem měla test negativní. Nevím jestli se teda ptam zde správně, ale nemělo by se to uz ukazat? :nevim:
@tarja1987 Že se mimčo zahnízdilo aspon tak mi to bylo vysvětleno 😅 Takže já musím čekat ale nevím jestli to vydržím :/Do 17 :/ Možná to risknu už 15 a pak ještě 17.Jo wc to je mazec...i v noci.
@tyna1990 Taky čekám,a meškám 4 dny.Bylo mi řečeno že je lepší si udělat deset dní od meškané ms.Takže taky čekám netrpělivě,ještě vyčkej a uvidíš.Držím palce😉
Juuu, děkuji za odpověď. Jj počkám a uvidím. Snad uz to vyjde. Snazime se 2 a pul roku... 😇🙏 mela jsem uz tri inseminace. Je zo těžký... Priznaky bych mela ale radeji si je nepřipouštím... 👶 ale ono to prijde tak jako tak. No stres... Taky moc držím palečky 😉
anickaaa28 Juuu, děkuji za odpověď. Jj počkám a uvidím. Snad uz to vyjde. Snazime se 2 a pul roku... 😇🙏 mela jsem uz tri inseminace. Je zo těžký... Priznaky bych mela ale radeji si je nepřipouštím... 👶 ale ono to prijde tak jako tak. No stres... Taky moc držím palečky 😉
@anickaaa28 ahaa,no vidíš,tak jsem zas o něco chytřejší 😀👍 no,ale vydržet ještě týden,to bude HC 😂
Maminečky zlaté,bílý hustý hlen výtok nebo jak to mám nazvat?Mám se bát nebo se radovat?😅Bez zápachu,pálení,svědění nic 😎Prsa bolí teda víc.
@anickaaa28
Taky jsem měla hustý bílý hlen trvalo to asi týden... Ted už je jen trošku... Tak taky nevím 🙂

@veelinka Děkuju🙂 a ty taky dej vědět, jak to s tebou vypadá🙂