Je tu někdo, kdo tento týden doufá/čeká 2 čárky?
// vysnene dve a cekani, mate to nekdo stejne?
Jj to jsem ten tyden mela taky no hodne. Prsa mam o trochu citlivější. Jinak mam občas navaly, pak se vykrkam a je to ok. A když se najim tak je mi děsně... A pomotava se mi obcaa trochu hlava... Ale horsi je ze jsem i predtim mela nejake priznaky za ty dva roky co se snažíme a nakonec nic tak se nojim neco namlouvat a pozorovat se. Ale zas sem nemela takové zpozdo... Uvidíme. 😉 pockam do pondelka a pak zavolám doktorovi... Držím moc pěsti 😉
@tyna1990 Taky ti držím palce at to výjde.No já třeba u obou předchozích měla vše jinak ale uvidím jestli se ted zadařilo a nebo ne.Mám nízký kolapsový tlak a ted pár dní je to děs...furt točáky v tom vedru.Sem tam nevolnost ale zvracet se mi naštěstí nechce.Uvidíme snad nám to výjde.😉❤
@anickaaa28
Přesně tak 😉 ❤
Tak jak to s váma vypadá? 🙂
Holky několik dní zácpa a pak prújem?Nechápu...jinak nic se nemění ms pořád nikde.Bílý hustý krémový výtok.Nevím jestli už ted mám zkusit a nebo až toho 17.8 test.
No netuším vůbec. U mě zatim nic, ani MS, ani nic na testu...😇 Musíme jen čekat no... V úterý zavolám doktorovi tak jako tak 👶 pritel je vic nervózní než já... 😂🙏
Ahojda, tak já 13dpo, test nic a dneska od rána růžové špinění...:(
Holky tak já to nevydržela dnes mě bolelo v podbříšku a šla jsem na pohotovost.Jen nechápu proč mi nevzali krev...No a doktorce se furt něco nezdálo,dělala mi vnitřní ultrazvuk.Že je čípek hladký a uzavřen.A že vidí žluté tělísko což mi nijak nevysvětlila...a závěr nechápu už vůbec a tam napsala amenorrhea 4+6.Může mi někdo napsat děkuji
@anickaaa28 na netu pisou ze je to latinsky vynechani menstruace ale ty cisla 4+6 nevim co znamena
@star28 Jj nebo myslí asi vynechání menstruace.Jen nechápu to žluté tělísko.Řekla mi že si mám test udělat za týden.A to už ted týden meškám.A na testu nic
@anickaaa28 já nechapu,proč ti dr.nic neříkají. Asi jak to ma člověk cuchat,co to znamená 😕😡 každopádně jsem taky našla jen ze to znamená vynechání MS,ty čísla nevím...
@tarja1987 Jako já i četla že po oplodnění to tělísko prý brání v ms.Tak jak mám dostat ms?Meškám už týden a testy nic ani krev mi nevzali fakt příjemní byli...Prý až za týden si mám udělat test...Mám dost fakt.Čípek je prý hladký a uzavřený...
@anickaaa28 no tvl...si vyber vid.desny.ale já bych byla asi vlezla a prostě se ji zeptala na rovinu,co to znamená atd.takhle nevis na čem jsi a na netu ti řekne každá druha něco jiného 😕
@tarja1987 Budu muset počkat no bud dojde a nebo ne.
@anickaaa28 to čekání je nejhorší vid? Já budu testovat zítra, to budu 11dpo,sice porad brzo,ale jsem nedockava 😂
@tarja1987 Já už asi kašlu na testy a zajdu si příští týden s přítelem na krev.Taky toho má už dost že.V nemocnici mi krev nevzali jen že vidí to žluté tělísko a za týden mám opakovat test.Zajdu na krev a bude to jistější.Držím ti palečky 🙂
@tarja1987 jsem stejný počet dní :D netestuji, čekám :D
@anickaaa28 a kam pujdes na krev? Normál na gyndu?
@kristynaa_23 když já to prostě nevydrzim no 🙈 při prvním tehu jsem nečekala,ze bych mohla byt a zjistila jsem to az v 6tt,tak sem se nepozorovala a nemusela sem na nic čekat 😀 kdežto takhle jak chci byt...
@tarja1987 taky bych ráda, ale vždy jsem byla nedočkavá a pak jsem byla akorát zklamaná :D tak radši netestuji a čekám jestli dorazí menstruace.
Jinak teda holky, nesetkala jste se některá s tím, že byste se osypaly v obličeji (je to spíš jakási červená vyrážka pod pusou a kolem nosu) a o pár dní později jste se najednou začaly klepat? Bylo mi děsný vedro, cítila jsem jakoby se mi trošku zamotala hlava a rozklepaly se mi ruce? to značí nízký tlak nebo ne?
@kristynaa_23 Mas uplnou pravdu s tím netestovanim.jinak k tvojemu dotazu netusim,co by
to mohlo značit 😕
@tarja1987 Někde jako samoplátce

@tyna1990 No právě ale bylo ho dost ted po čúrání.Tak uvidím teda.Furt cítím mokro a furt lítám na wc,si pokaždé říkám a jéje dostala jsem to a ono nic.Jen tohle no😅Prsa bolí teda ale víc.