Jonášova metoda, máte zkušenost?

masel
12. dub 2012

Ahojky maminky,či budoucí maminky.Chtěla jsem se vás zeptat,zda máte zkušenosti s Jonášovou metodou.? Věříte tomu?Povedlo se podle předpovědí(výpočtu)?
Podělíte se prosím o zkušenosti?. 😉
Děkuji.

sweetyy
13. dub 2012

Ahoj, to jsem neslyšela, v čem to spočívá?

cabalkova
13. dub 2012

@masel Nevim, zda to byla shoda okolnosti ci co, ale chlapecek se nam povedl v souladu s Jonasem... a to jsme se predtim snazili ctyri roky a meli za sebou ctyri casne potraty... ted mame policeno na pristi leden, kdy nam Jonas slibuje holcicku. 🙂

sweetyy
13. dub 2012

@cabalkova Tak v čem teda tato metoda spočívá? 🙂

cabalkova
13. dub 2012

@sweetyy Ve vypoctu plodnych dnu podle data narozeni, staci zadat Jonas do vyhledavace. 🙂

masel
autor
13. dub 2012

@cabalkova Ahojky. Tak to je mi líto,že jste se tak dlouho trápili ☹ .Ale snad už je jen dobře a vše zlé za váma 😉. A vy jste za to platily?Za ten výpočet. Nemáš ještě někde odkaz?

cabalkova
13. dub 2012

@masel Tu je odkaz: http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... Podrobnejsi placeny rozbor jsem si neobjednavala, ale vim, ze jsou lide, co to nabizeji, takze i to by slo.

Paradox byl ten, ze jsem az zpetne zjistila, ze nam to podle Jonase vyslo, a to vcetne pohlavi... Ted jeste ani nemam ms, porad kojim, tak je nase dalsi snazeni dost hypoteticke, ale bylo by to moc fajn, kdyby to klaplo stejne jako u Tonicka. Drzela jsem dietu, zhubnula neco pres deset kilo, telo se umoudrilo a Tonik se nam nakonec povedl napoprve... po vsech tech predchozich "akcich" to byl fakt zazrak, ale myslim, ze vetsi podil nez Jonas na tom mela ta moje predchazejici dieta. 🙂

masel
autor
14. dub 2012

@cabalkova Jé děkuji Ti 🙂 . A co vše jsi ještě podstupovala ,než jsi přišla do jiného stavu? 😉 A ještě jsem se chtěla zeptat,sice je to mimo téma,ale mohla by jsi mi dát nějaký tip na tu dietu? 😔

cabalkova
14. dub 2012

@masel Podstoupili jsme mnohokrat IUI, dvakrat IVF, uz ani nevim kolikrat cyklus s clostilbegytem a utrogestanem a spoustu cyklu domaciho snazeni... stran diety jsem chodila normalne k dietolozce a kazdy tyden pak pro novy rozpis a na vazeni, v podstate neco jako je ve Jste to, co jite... Ted, kdyz bylo Tonikovi pul roku, jsem si zaplatila krabickovou dietu, protoze jsem se na sebe uz nemohla divat, a moc si to chvalim, mam 8 kilo dole, takze spokojenost....

masel
autor
14. dub 2012

@cabalkova Tak to jste si prodělali opravdu hodně ☹ . Tak ty jsi hubla pod vedením. Já myslela,zda nemáš nějákou domácí radu. Já se také snažím trochu schodit. Ale můžu ti říct,že přestat kouřit byla hračka oproti tomu nejíst sladký.Jsem zavyslá ne sladkém 😀 . Před těhotenstvím a poporodu jsem vážila 39kg.Mimo to jsem jedla 2/3 jen sladké.A když Patrince(má dcerka) byly tak tři,tak šla váha nahoru až na 57(před měsícem).Teď se pohybuji kolem 54kg.Ale spíš to je tím,že jsem v práci jen seděla a brala prášky(HA).

cabalkova
14. dub 2012

@masel A jakou mas vysku, ze jsi vazila tak malinko? Mne prijde vaha 54 kilo super, co ja bych za ni dala... A teda snazite se o druhatko?

masel
autor
14. dub 2012

Já mám 151cm. Ano,ano snažíme se o druhé.Už je na čase.Jsme spolu přes 10let a holce bude 10,takže ubychom rádi společné druhé. A kolik máš ty?Smím li se ptát? Nebo mi napiš do osobní zprávy. Do IP.

baraz
19. lis 2012

ahoj, nemáte odkaz na stránky, kde se to dá vypočítat zpětně? děkuji

lazara
17. kvě 2015

tak sem si ted po měsíci zkusila na netu vypočítat jonášovu metodu. a před měsícem mi to vyhodilo jiné dny, než ted. Je to možný?

snazimese2015
19. črc 2015

Tak já ji zkoušela a stejně mrcha dorazila ,tak to asi nebude tak jednoduché jak všichni říkají 😀😀😀😀