Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?
Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂
Já osobně ne, nedošlo na ně, když ale někoho trápí, že nemůže otěhotnět hned se ptám jestlli už je zkusili a jestli ne, ať zkusí 🙂 Ve škole jsem poznala jednu paní, dodnes se vídáme, taková "školní vrba". Její známí se léta snažili až jim doktor řekl, že miminko asi mít nebudou. Tato paní jim doporučila Gynex a jim se do !! dvou měsíců !! zadařilo 🙂 Četla jsem, že je mohou klidně používat ženy i muži 🙂 Myslím, že to není nic proti ničemu, při nejmenším to srovná cyklus 🙂 Já se na ne také chystala, ale zadařilo se nám nakonec po čtyřech měsících 🙂 Držím palce!
já mám zkušenosti pozitivní, jestli mi pomohl otěhotnět nevím, protože jsem našla // za 14 dní od začátku braní kapek, takže to asi byla náhoda, nicméně jimi nic nezkazíš, jsou přírodní a když už nic jiného, tak upraví cyklus a jsou super i na jiné gynek. problémy 🙂
Kapky Gynex užívám nepravidelně již delší dobu. Otěhotněla jsem velmi rychle - přibližně za měsíc od začátku snažení 🙂 Mohu je jedině doporučit. Ze začátku užívání může dojít ke zhoršení stavu např. pleti, jak se tělo začíná čistit. To jediné negativní jsem u sebe zpočátku pozorovala.
@nkubountova
@victress
@adellajda děkuji za vaše odpovědi 🙂 Kapky Gynex jsem dnes objednala a chystám se je užívat. Cykly mám v pohodě 27 dnů, tak snad mi trochu pomohou ke dvěma // 😉
já gynex užívala kvůli amenoree /výpadek menstruace klidně i půl roku a více/, po dvou měsících cyklus naskočil - sice velmi nepravidelný, ale fungovalo to. Za mě byliny jednoznačně ano - předtím do mě cpali jen umělé hormony, na které tělo vůbec nereagovalo. Dále taky pomohly léčebné kůry od Mgr.Podhorné. K otěhotnění poté přispělo pravděpodobně pravidelné cvičení dle mojžíšové, akupunktura a baňkování v oblasti pánve. Prostě staré osvědčené, ale komplexní metody, kterým dnešní medicína nesahá ani po kotníky 😵 Dle lékařů je mé těhotenství zázrak - po těch problémech, co jsem měla mám naprosto bezproblémové a ukázkové těhotenství 😀 Myslím ale, že jsem tomu zázraku docela dost pomohla - takže to jen tak pro inspiraci, že naděje žije. good luck
@radiz užívám je asi měsíc a půl, těhotná zatím nejsem (asi), ale zkrátily mi cyklus z původních 50-55 dní na 32, přestalo mě pobolívat břicho, což dřív trvalo i tři týdny před menstruací a taky to vypadá, že jsem se konečně zbavila zánětu, který mě (resp. nás oba) otravoval předchozí tři měsíce, takže určitě to stojí za zkoušku
Ahoj, když jsme se snažili o mimi 7 měsíců, začala jsem brát gynex a druhý měsíc braní gynexu se zadařilo a čekáme miminko. Věřím, že právě kapky pomohly. Jinak žádné pozitivní ani negativní účinky jsem nepozorovala.
Ještě mám jeden dotaz ohledně dávkování kapek GYNEX. Je uvedeno 1 - 3x denně a množství 2 - 7 kapek. Zdá se mi to jako dost velký rozsah... Jak jste si kapky dávkovaly vy ? Cyklus mám pravidelný s délkou 27,28 dnů. Výraznou úpravu cyklu tedy nepotřebuji. Spíš je beru na podporu početí. Co mi poradíte, jak si kapky dávkovat ? Děkuji 🙂
@radiz na této stránce je odkaz "poradit se s lékařem" http://www.prozdravi.cz/gynex.html
zkusila bych se zeptat tam, sama jsem to měla hlavně na úpravu cyklu a odstranění takových těch nepříjemných projevů hormonální nerovnováhy (což se, jak se zdá, povedlo), tak jsem brala 3x denně 6 kapek, ale nejsem si jistá, kolik je vhodné brát v tvém případě
Ahojky holky, normálně do diskusí nepřispívám, ale dneska jsem díky kapičkám Gynex šťastná. Snažíme se o miminko od srpna. V lednu jsem onemocněla a hospitalizovali mě téměř na měsíc, ale do teď nevím co mi bylo. Nicméně zrejmně touto nemocí se stalo to, , že se mi totálně rozhodil cyklus. Když se pořád nedařilo otěhotnět, koupila jsem si v dubnu Gynex, , který teď uzivám 14 dní a ještě jsem byla v pondělí u gynekologa. Jsem orý zdeavá a mám vajíčka na svém místě 😀 nicméně dneska jsem našla na OT ukázkové čárky, bolí mě bříško, prsa a prostě ukazkova ovulace (což jsem za celou dobu neměla ani jednou). Holky, i kdyby se nezadařilo, tak jsem šťastná, že se alespoň toto zlepšilo a dalo mi to naději do dalšího snažení. Nevím proč, ,ale věřím tomu že teď se určite zadaří. Jinak mi pak doktor doporučil folandrol pro manžela a pro mě inofolic
Ahoj holky, pozoruji, že kapky gynex jsou malý zázrak 🙂 Zakoupila jsem si je taky od kamarádky na doporučení. Snad mi dopomůžou nejen k urovnání MS, ale i k vytouženému těhotenství. Už je to opět 9 týdnů a MS nikde ☹ Mám 4 měsíce od vysazení HA, tak je prý nepravidelná MS normální. 😎
Mě pomohly jen k dobré náladě a rozpoložení. Jinak nic.
holky,kapky GYNEX se kupují v lékárně? jdu po přečtení příspěvků do nich 🙂..tak uvidíme..
ahooj, já jsem brala antikoncepci sedm let, pak vysadila, menstruace se dostavila až po půl roce a pak jsem měla hodně nepravidelné cykly a různě dlouhou menstruaci asi tři měsíce..Koupila jsem si gynex... Užívala jsem asi měsíc a otěhotněla jsem 😀 může být náhoda i nemusí 🙂
Ahoj holky, kapky jsou bez předpisu? Taky pro ně vlítnu 😀 . A mají se brát před menses, po menses...
@radiz Ahojky, chtěla jsem se zeptat, kde jsi zázračné kapičky objednala? Já mám cyklus taky pravidelný, takže bych uvítala taky nějakéh pomocníka, který nám pomůže k mimču 🙂 a dr ti napsal, brát tedy 3x denně 6 kapek po dobu 3 týdnů ano? 🙂 děkuji a pěkný den 🙂 Snad se nám všem brzy zadaří.
Ahojky,GYNEX nevím,ale mě určitě pomohl Inofolic,dvě balení a za 8 týdnů rodíme Elinku 😵 . Byla jsem po revizi,nasadila jsem ho na doporučení lékaře,první ms přišla za 6 týsnů,pak už tedy žádná,protože jsem otěhotněla.
@frydolin ahojky. Než jsem šla na gyndu, tak jsem brala listovku a gynex. Pak mi lékař předepsal inofolic s tím, , že listovku v tabletách už brát nemám a s gynexem mám pokračovat. Inofolic mám jednou denně a u gynexu mám momentálně týden pauzu. Ale dávkování jsem si určila sama - 3x denně 7 kapek. Teď nevím, jestli mám pokračovat s gynexem, protože mi vyšel slabě TT 🙂 a to stopro díky gynexu 🙂
@jitavm objednávala jsem je přes internet - lékárna Global - podívej se na heureku. Mají dobrou cenu 338,- Dávkování jsem řešila s GynDr. Užívat 21 dní, pak 7 dnů vynechat. Můžeš začít kterýkoli den cyklu. V případě, že otěhotníš, pak vysad´. Užívat 3x denně 5 kapek půl hodiny před jídlem nebo hodinu po jídle.
@rachel33
@ilonar objednávala jsem je přes internet - lékárna Global - podívej se na heureku. Mají dobrou cenu 338,- Dávkování jsem řešila s GynDr. Užívat 21 dní, pak 7 dnů vynechat. Můžeš začít kterýkoli den cyklu. V případě, že otěhotníš, pak vysad´. Užívat 3x denně 5 kapek půl hodiny před jídlem nebo hodinu po jídle.
Tak objednáno a uvidím. Zatím piju jen kontryhelový čaj. Vysadila jsem začátkem května, teď mám pobolívání, zřejmě ovulace 🙂 , tak snad tělo funguje tak, jak má. Měla jsem vždy dlouhé cykly, tak snad kontryhel pomůže.

Opravdu tady není nikdo, kdo má zkušenosti s kapkami GYNEX ???