Kdo se plánujete snažit o mimi od srpna-září? Pojďte sem 😉
Zdravím všechny. Je tu někdo, kdo již plánuje začít se snažit tak od srpna/září? Já to aktuálně mám tak, že přelom června/srpna jedem na dovču a na konci srpna bych měla podepsat smlouvu na další rok/nebo na neurčito v práci a pak se začneme pokoušet... Beru HA, vysadím asi hned po dovolené, ale snažit se budeme asi až po tom podepsání smlouvy, bylo by mi to vůči zaměstnavateli blbé, abych podepisovala smlouvu a již byla v tom :-/ Kdo plánujete nějaký doplňky na podporu? Já určitě kys.listovou a zaujal mě i Ra-vit. Pro chlapa plánuju Selzink 🙂 Jen doufám, že nebudeme čekat dlouho 🙂
@verunka11221 Také prosím o přidání do skupiny, děkuji 🙂
Dobry den rada bych se take pridala.mam uz jednoho rocniho chlapecka,ale chteli bychom jeste jedno.mam od porodu rozhozeny cyklus.poradte co mam koupit.mam kratkou lutealni(doba od ovulace po ms) fazi.
I já se hlasím 🙂
@obla Odeslano 🙂
Jééé i my se chtěli začít snažit tak v září, ale nějak se neplánovaně zadařilo dříve. Tak Vám všem přeju ať to vyjde a spousty oplodněných vajíček a krásných dětiček 🙂🙂
@verunka11221 moc rada
Muzu taky poprosit
@hanka3054
@cervik1111 Pozvanka odeslana 🙂
@verunka11221 dekuji
@verunka11221 Můžu taky poprosit? Děkuji 🙂
Ahoj, ráda bych se přidala k vám do skupiny 🙂 Máme 7 letou dceru a chceme se po dovče, která je v srpnu snažit o druhé mimi 🙂 Zatím beru jen kyselinu listovou a přemýšlím, že bych zkusila ty vitamíny A-Z Mama tak se snad dostanu nějak rozumně do DMka.
Ahojky, můžu taky k vám? 🙂
Také máme v plánu začít🙂
ahoj také máme v plánu začít v září. Vysadila jsem prášky v dubnu, ale snažit se začneme až teď.
Ahojky všechny zdravím
😉 My se s manželem začali snažit teprve před 14dni. Antikoncepci neberu už přes dva měsíce a beru kyselinu listovou. Doma už mám Prcka Kubíčka červen 2015. Jen si už druhý den připadám jako blázen. A od jedné noci mi přijde jako by se něco změnilo. Cítím se jinak a měla jsem píchání v podbřišku a prostě mám takový pocit napnutí v tom podbřišku 😀 A i prsa mě pobolivaji, ale na straně... Tak nevím spíš jsem asi blázen😀
@verunka11221 prosím o přidání do skupiny😉
Ahoj s přítelem se snažíme od začátku srpna. Antikoncepci jsem vysadila v únoru a beru kyselinu listovou. Žádné dítě ještě nemáme,tak uvidíme ,jak to půjde
Ahoj, můžu taky poprosit o přidání do skupiny? Plánujeme se začít "snažit" (nebo spíš tomu nechat volný průběh) teď 🙂 Zatím jsem začala brát listovku (když nezapomenu) 🙂
Ahoj holky.
Muzu se k vam pridat?
My se snažili nesnažili od začátku roku.
Ale spíše nesnazili 🙂
Minuly měsíc to nevyslo.
Tento taky ne.
Tak snad se zadari v zari.
Je mi 29 a doma mam 2 a pul letou dracici 😉
My snažíme od dubna,jim listovku,piju kontrhyhel,delam ovu testy.Je nam 27,zdraví a stÁle nic.... Davam tomu cas do Vánoc,pak zacnu to řešit více.mladý člověk si myslel ze to je sup,šup na poprvé a tak me to čekání začíná v hlavě srotovat.
@verunka11221 také prosím o přidáni do skupiny,snažíme se teď od srpna 🙂
Také prosím o přidání ☺
Ahoj holky... my take... od srpna jsem jiz bez antikoncepce, tak zkousime... jsem zvedava za jak dlouho se mi telo z hormonu vzpamatuje a podari se nam to 😇
@verunka11221 Taky prosim o pridani... diky

@miskamed
@petrasipkova1 ok pozvanka poslana 🙂