icon

Kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test?

lentilka000
14. lis 2022

Dobré ráno holky,
je tady někdo kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test? 🤞🏼❤️ Ja jsem dnes 8DPO udelala jsem si test nedockavka, ale bílo ❄️ Tak budu doufat, ze je brzo.
U 1. dcery jsem mela malinkými ducha az 12DPO. Tak snad to vyjde!

Strana
z4
klchudik
17. lis 2022

@annk4 ty jo, to je krásný 😍 moc gratuluju 😍

lentilka000
autor
17. lis 2022

Tak jo holky oproti předchozí nádherné dálnici budu ted trapna…. Delala jsem si ted pepinova dnes jsem 11DPo a vidim malinko neco, ale… je to pepino který mi pripada, ze neni moc spolehlivý a uz 5DPO mi ukázal ducha dokonce coz je nesmysl… tady fotka ted udelanyho testu

klchudik
17. lis 2022

@lentilka000 taky něco vidím, ale Pepino dělaj falešný 😔

Já si dělala včera a dnes 7 a 8 dpo
Horní dnešní, spodní včerejší...no nevím nevím 🤔

lentilka000
autor
17. lis 2022

@klchudik ja bych tam neco vykoukala 🤞🏼🍀

klchudik
17. lis 2022

@lentilka000 no já taky právě 🤷 ale je to moc brzy zatim

klchudik
17. lis 2022

@lentilka000 tady bez úpravy 🤔

annk4
17. lis 2022

@berushe14
@lentilka000
@helen_h moc dekuju! Snad to bude jak má 🥰🥰

lentilka000
autor
17. lis 2022

@klchudik krasny duchové! Na tom neupravený to jde vidět jeste lépe. Na to ze jsi teprve 8dpo 🍀 drzim palce zkus zitra další.
Ja mam deku dívám se na test pepino dělaný pred 5 dny a hele jaky duch tam je je sice po zaschnutí.

lentilka000
autor
17. lis 2022
vaseli16
17. lis 2022

@klchudik taky jsem měla dvakrát takového Dusíka...jednomu jsou už tři roky a druhému 9mesicuh😁

vaseli16
17. lis 2022

@lentilka000 mě teda Pepino nikdy falešné neukázal, tohle vypadá že se něco rýsuje 🍀

elllienka
17. lis 2022

Ahoj holky, přidávám se k duchařině 😃 jsem 8 dpo a testovat bych chtěla nejdřív v pondělí... U předchozích těhotenství jsem měla pozitivní test nejdřív 12dpo (jedno bylo pak ZT) Aleee docela mě bolí břicho a tak se bojím, že to spíš dostanu... Minulý měsíc jsem měla dost bolesti břicha od ovulace, dostala jsem to asi o 4 dny dřív a měla jsem to úplně mega silný, to nemivam.. Tak nevím jestli to je rozhozeny ještě po revizi, která byla v červnu nebo co to bylo... No, tak uvidíme.
Všem držím palce 🍀

okapia
17. lis 2022

Holky, to je škoda, že si neměříte bazální teplotu. Jen mi prosím nepište, ať vás nepeskuju, nemyslím to vůbec zle. Jen u druhé dcerky díky teplotě jsem přesně věděla, kdy se mi tam uhnízdila a přišlo mi to moc krásný, test jsem si pak udělala asi za dva dny jen pro jistotu. Kdyby bylo nějaké příště, zkuste to, fakt to zjistíte okamžitě o bez čárek😊

lentilka000
autor
18. lis 2022

Dobre rano holky, tak ja dnes 12 DPO a 1DC, achjo ja to nechaou o dva dny driv jeste 😔

elllienka
18. lis 2022

@lentilka000 to mě mrzí, já to ale taky očekávám 😔 jsem 26dc, normálně mám cyklus 32dc, minulý měsíc jsem to dostala už 28dc a bolelo mě břicho třeba 4 dny před a teď mě bolí zas. Takhle jsem to nikdy neměla. Kéž by to bylo uhnizedni, ale asi spíš ne..

tehulinka91
18. lis 2022

@annk4 gratuluji 💞😊

tehulinka91
18. lis 2022

@lentilka000 muzu se zeptat co je DPO a DC?

lentilka000
autor
18. lis 2022

@tehulinka91 dpo-dni po ovulaci a Dc-den cyklu

berushe14
18. lis 2022

@annk4 jak to vypadá dneska? Testujes?

pavca1982
18. lis 2022

@annk4 Ať to vyjde 😉🙏

tehulinka91
18. lis 2022

@lentilka000 aha děkuji 💚

annk4
18. lis 2022

@tehulinka91
@pavca1982 děkuju ♥ 😍🍀

lucajde
18. lis 2022

Ahoj holky tak se k vám přidávám první test je z úterka, Druhý test dneska z rána.

Mám opožděnou menstruaci 3 dny, pobolívá mě podbřišek občas mě tam píchne, mám čiro bílý hlen vypadá jako ovulační… tak teda nevím co z toho bude . Snažení bylo před ovulaci v den ovulace i po… mám dlouhé cykly poslední byl 37 dní

lipline
Autor odpověď smazal
lipline
20. lis 2022

@lekycia ahojky, tak co? ještě držíš a netestovala jsi ? Dneska 10 DPO, je to těžký vydržet... 🙂

lekycia
20. lis 2022

@lipline Ahoj, netestovala. Ale dalo to zabrat.😅 Jestli to ale vydržím i zítra, to si tak jistá nejsem, ale pokusím se vydržet alespoň do úterý. 🤦‍♀️😀

tehulinka91
21. lis 2022

@lucajde nevidím nic

martinka500
Odpověď byla odstraněná
ende
21. lis 2022

Ahoj, tak já s etaky přidávám 😁
V září jsme o to přišli v 6tt, odešlo to Teda naštěstí vše samo, takže teď už sem zas nedočkava kdy se zadari, ovulku teds přesně nevím kdy jsem měla, ale MS očekávám v neděli. A jak jsem pročítala vaší diskuzi tak jsem dnes také nevydržela a testla sem už teď 😁 já tam vidím Teda dušika, sice malinkeho ale něco budit přes mobil to je Teda hůře vidět .. Tak snad se tentokrát zadari a půjde všecko jak ma

annk4
21. lis 2022

@ende vidím ho krasne 😊
pro mě ted nastává nejdelší měsíc v životě, než půjdu na kontrolu! 😀 driv nebylo místo. 🫣

Strana
z4