Kdy je nejlepší den na snažení se o miminko?
Dobrý den chtěla bych se zeptat kdy je vhodný den se snažit o miminko. Poslední menses sem měla 3.8 a ovulaci zřejmě 9-10.8....a to jsme se s přítelem začli snažit toho 10-11 i 12.8.
Nepociťuji zatím nějak extra příznaky, jen chodím na záchod častěji, přítel říká že mám každou chvíli hlad že to spozoroval,mám takový středně těžký břicho jako nafouklé,jednou se mi zamotala hlava a včera a dneska mi bylo trošku špatně ale jinak jsem v pořádku ,náladovost mám ale to nepočítám protože to většinou mám když menses se blíží a mám ji dostat za tři dny. Unavená jsem pořád takže to jde těžko poznat 😅 , ráda bych věděla co si o tom myslíte? A kdy je podle vás nejlepší den na to se snažit (bylo by to moje první miminko). Moc děkuji všem za odpověď.
@girl_baby Pokud by měla MS dorazit za tři dny,mohlo by být na testu už něco vidět(obzvláště, kdyby příznaky souvisely s těhotenstvím)-mě ukázal brzy(10DPO a bylo to 3-4 dny před termínem MS)
Jinak my se snažili den před ovulací v den ovulace a den po ní, ale věděla jsem kdy jí mám....
Držím palce....
@tasimia zajímá mě to copak se nemůžu zeptat? Nevím nic o mateřský a nějakých příznacích....bylo by to moje první dítě tak se zajímám a tady aspoň anonymně se můžu zeptat a nemusím se ničeho bát ...a já vím že to není procházka růžovým sadem 🤦🏼♀️ ...to mi říkat nemusíte ......pouze se ptám a chci se o tom dozvědět co nejvíc ...tak nemusíte hned mě tady osočovat že si dělám srandu z toho....snažíme se o miminko a je normální se ptát a že žena chce o tom vědět více .🤦🏼♀️
@vikysek0987 moc vám děkuji , zkusím teda test.
Snazit se je nejlepsi ob den, idealne 3 a 1 den pred ovulaci, spermie si na vajicko pockaji i nekolik dni, ale vajicko po uvolneni z folikulu je oplodneni schopne jen 12-24 hodin, takze neni tak snadne se trefit, pokud nevis ktery den je ovulace presne. Pokud nevis kdy presne mas ovulaci, muzes merit bazalni teplotu a podle grafu teplot pak 3 dny zpetne vidis ktery den mivas ovulaci, super je na to appka Fertility Friend, nebo muzes vyzkouset ovulacni testy, kde vychazi pozitivni test cca 48 hodin pred ovulaci.
@girl_baby Nejlepší je mít se s manželem rádi, a nechat to trochu osudu. Jak do toho moc vkládáš hlavu, můžeš si udělat blok a pak jentak neotěhotníš.

Můžete zkusit test. Ale vesnici kouli nemám a i kdyby tak by nefungovala. Pokud chcete zjistit ovulaci doporučuji zeptat se gynekologa zda vám udělá folikulometrii, aby jste vedela, pak jsou ovulacni testy nebo měřit BT…držím palce