Kdy udělat test?
Ahojky, mám dva dny zpoždění ( poslední dva měsíce jsem měla pravidelně po 31 dnech menstruaci) a pobolívají mě prsa. Kdy je ten správný čas udělat si těhotenský test? Nechci zkoušet moc brzy. Děkuji 💋
@lilly_95 to je zvlastni. Tak napis, jak udelas dalsi test 🙂
@sudylichozrout jasně 😉🥰
Někdo má víc HCG v ranní koncentrované moči, někdo v odpolední - jsi ten první případ (a gratuluju 🙂 )
@ivca_ch děkuji moc 😊
@hasara33 no já si právě myslím, že odpoledne už to nebylo koncentrované.. Proto neukzalo a pokud je to úplný začátek, tak tam toho hormonu nemusí být tolik. Dnes ráno jsem dělala ale víš co, ja jsem blba, chtělo se mi ve 3 ráno na záchod tak jsem šla. Test jsem si samozřejmě ve 3 ráno nedělala pak jsem šla na ranní do práce a dělala si test než jsem šla. To bylo asi čtvrt 6.. A nic neukazalo. Ale nedivím se, protože jsem Vycurala jenom pár kapek a sotva ten test nasal tu moc🙈🤦♀️ no prostě blbá no! Měla jsem počkat do zítra a udělat až zítra ráno.
@lilly_95 Záleží i na testu, já v obou těhu používala z DM, ale mají ho i jinde takový modro bílý... Když jsem použila právě ten růžový ( co máš na fotkách na první straně) tak jsem ho měla negativní ještě 5 - tý den po vynechání MS a z DM jsem měla už krásnou čárku... 🙂
A už je z toho 4 - měsíční holčička 🙂
@lilly_95 si piš... já minulý týden, zbývalo mi asi 5 dní do ms si jen tak ze jsem mela pocit udělala test no a on tam byl duch... tak jsem pak pořád testovala jako diva ale když čárka moc nesilila, tak jsem se na to vyprdla a zkusila až za 4 dny...no a to uz byla tlustice 😁 muj arsenal testu nize 😂
@makiska1 a já si, říkala, že mám hodně testu za sebou 😀

@makiska1 mám 17 dní po ovulaci..
Ovu jinak byla 29.6. 👍