Kdy udělat test?
Ahojky, mám dva dny zpoždění ( poslední dva měsíce jsem měla pravidelně po 31 dnech menstruaci) a pobolívají mě prsa. Kdy je ten správný čas udělat si těhotenský test? Nechci zkoušet moc brzy. Děkuji 💋
@lilly_95 já si Clearblue dělala odpoledne, když mi vyšel duch na papirkovem, tak jsem se chtěla ujistit a udělala si ho....a překvapil, byl pozitivní, i přesto, že jsem měla do MS dva dny kdy měla přijít...takže jsem na Tebe zvědavá a držím palečky
@lilly_95 Právě, při prvním těhotenství jsem měla jen ty z DM a tam to bylo ještě 4 dny před MS ( ale dvojčata, tam je vyšší HCG 🙂 ) a teď u druhého jsem se nemohla dočkat až to zjistím a DM jsem na blízku neměla, jen Albert a tam měly ty růžové a nic, takže zklamání, pak mi to nedalo, zkusila jsem ten z DM a tam už krásná dálnice 🙂 Takže držím palečky ať všechno dobře dopadne 🙂
@duduska0603
@kreatura
@makiska1 tak jsem si právě teď udělala clearblue. Co myslíte? Negativní. Já už vážně nevím. Prostě asi ještě není správný čas. Zavolám na gyndu at mě zkontroluji, proč jsem to už 6 dní nedostala. Taky jste byli takhle zoufale? 😏
@lilly_95 moc mě to mě to mrzí, ale jak psala loylii zašla bych si ještě na upřesnění na krev a pak se nechat vyšetřit Dr. Ale nevzdávej to, vím, že slova, které tu píšeme Ti nedají, to, co si nejvíce přeješ 😏
@makiska1
@duduska0603
@loylii
@kreatura zítra jsem objednaná na gynekologii, tak jsem vážně zvědavá a pěkně nervní. Ale aspoň budu konečně vědět na čem jsem. Jeden test papírkový ano s duchem a clearblue za dva dny negativní. Takže opravdu zmatenost🤷♀️ já jsem ráda, za vaši podporu holky. Dekuju. 💋
@kreatura
@makiska1 dám vám sem pro představu fotky. Jako já bych se nezhroutila, kdybych nebyla těhotná, když se nepovede teď, tak se podaří jindy, ale serou mě ty odlišné testy. Jeden obyc papírkový ano s duchem a druhý kvalitnější negativní. Tohle mě štve a mate. Jako ano, třeba tam ještě vážně je prcek, ale naděje si nedávám. Ale menstruace pořád nic. Dnes je to víceméně 6 den co meškám..
@lilly_95 Chápu a je to zvláštní...
Já jsem se také nehroutila, ale cítila jsem se zklamaně 🙂 Naštěstí to bylo jen testem, brzkým testováním, nevím.. Ale u nás to vyšlo.. Tak snad se zadaří i u Vás...
Jinak ten clear blue jsem si nikdy nedělala, takže zkušenosti nemám...
Každopádně držím palce 🙂
@lilly_95 Vzhledem k tomu, že HCG se má každé dva dny zdvojnásobovat, měl by už i ten s tou nižší citlivostí ukázat, pokud bys byla těhotná. Pokud máš navíc zpoždění už 6 dnů, pozitivní už by měl být i ten digitální. Ale samozřejmě možné je cokoliv, někomu testy prostě neukážou, až mnohem později...
@patmouse takže dneska u doktora. Asi takto Jeho první věta když mě vyšetřil. No jsem na pochybách jestli jste těhotná. Pak mi řekl, že sliznice je nízká. Pak mi řekl že na 99,9 % nejsem těhotná. pak mi řekl, že mi píchnou něco na to, abych dostala menzes a na to mi řekl, že i kdybych byla těhotná, tak že mi ta injekce neublíží. Takže tak. 💁♀️
@lilly_95 Prošla jsi asi biochemickým těhotenstvím, kdy hladina hCG vystoupala těsně nad deset (duch na papírkovém testu) a pak zase klesla (proto další testy negativní). To se prostě stává a stává se to velmi často. Pokud máš navíc i nižší sliznici, může to být právě i důvod toho, proč se těhotenství nezaložilo dobře.
@kreatura děkuji, jsi hodná. No já mám opravdu problémy s hormonama a s ovulaci. Takže já už asi ani nedoufam. Přestaneme se snažit a bude! 🤷♀️ Jo a ještě mám brát znovu Clostylbegit, který už jsem brala a nepomohl, takže jsem vážně zvědavá k čemu mi bude. Akorat další chemie do těla. Nevím 🤷♀️
@lilly_95 Tý jo, to mě moc mrzí... Já bych přála všem co si to zaslouží, aby to dítě měli, protože je to úžasná věc a nedokážu si ani představit, co to čekání a problémy obnáší... A čím více tyto věci čtu, tím více jsem vděčná, za to co mám - i když občas remcám jak mě štvou, hlavně když mám více vedlejšího programu a nestíhám ( nespím, dělám vše na úkor spánku, né dětí 😀 ).
Ale tohle patří mezi věci, které bych ani nepříteli ( žádného nemám, snad 😀 ) nepřála 🙂
Moc budu držet palce!!!
@kreatura jako jasně, taky mě to mrzí a štve, ale co můžu víc dělat? Ještě mi doporučil ovarialni drilling, ale to jsem mu momentálně na léto odmítla. Že popřípadě na podzim nebo v zimě. Tak to já radši nebudu spát, ale hlavně ať už máme malý. Strašně se těšíme a manžel se právě už taky nemůže dočkat. Sere mě, že zrovna já, která jsem o dětech snila odjakživa, tak mám problémy.

@makiska1 ty vole. Promin 😂😂 tak takový počet jsem ještě neviděla 😂😂🙈 ale no co.. Jistota je jistota ne? 😂😂Já zatím použila samé tady ty Lady max od doktora Maxe. Jenom jednou jsme použila pepino.. Ale duch se mi ukázal úplně na prvním a hned ráno. Ty ostatní byli odpoledne nebo dokonce navečer na těch nic. Zítra ráno jdu zkoušet už poslední a to zainvestoval můj a koupil Clearblue a ten zkusím vazne ráno a hned první ranní moc i kdyby to bylo ve 3 ráno 😂😂 a pak zavolám na gyndu. Ikdyz to bude negativní a nebo naopak pozitivní. Ta nejistota je hrozná.