icon

Kdy udělat test?

lilly_95
15. črc 2019

Ahojky, mám dva dny zpoždění ( poslední dva měsíce jsem měla pravidelně po 31 dnech menstruaci) a pobolívají mě prsa. Kdy je ten správný čas udělat si těhotenský test? Nechci zkoušet moc brzy. Děkuji 💋

Strana
z5
kreatura
19. črc 2019

@lilly_95 Rozumím Ti... A tohle nikdy nepochopím, že lidé, kteří i dítě nezaslouží jich mají tolik a naopak... Vím, že nic nezmůžeš, protože s tímhle asi nikdo nepohne.... Ale budu na Vás moc myslet! A já děkuji, že mi opět otvíráš oči, že nemám remcat a být vděčná 🙂

hasara33
19. črc 2019

@lilly_95 ach jo tak to mě mrzí 😕 chápu, jak ti je, taky jsem to měla a ne jednou, duch na testu a pak už sněhobílo a menstruace nikde, přišla třeba až za týden a to se stalo i víckrát....jak jsem psala, rok a půl snažení no, ale hodně se nám osvědčilo brání vitamínů 😊

lilly_95
autor
19. črc 2019

@kreatura jo vždycky si vzpomeň na mě a budeš si toho vážit 😂😂 a já děkuji všem tady za obrovskou podporu. Vážně. ❤️ Jste holky zlatý.
@hasara33 no já i beru kapky Gynex to mi doporučila známá, a do toho ještě kyselinu listovou a gravital. No neberu toho málo 🤦‍♀️🤔 ale mě ani nesere to, že nejsem těhotná, ale ty kecy známých okolo. Například: kdy si pořídíte miminko? Jdeš na gyndu, aby sis potvrdila že jsi těhotná? Nebo kdy pořídís neteři bratrance nebo sestřenici? Měla bys co nejdřív aby si mohli hrát 🤦‍♀️ nebo různé příspěvky na fb. Např. : oznac kámošku, která letos otehotni. Nebo kamarádky začínají být těhotné že jo.. A teď jich Teda není málo. Jako já jim to samozřejmě preju o tom žádná, ale mě to zamrzí, že oni třeba ani nechtěli a jsou v tom. 💁‍♀️ Nebo v práci dělám v obchodě a tam je to samý mimino a kočárek. No a tohle je psychicky hrozný.

hasara33
19. črc 2019

@lilly_95 nejsi já? 😂😂😂 Taky jsem dělala v obchodě a samozřejmě, co jsme se s manželem začali snažit tak jedna kolegyně těhotná, druhá těhotná do toho právě samé těhule, maminky s kočárky...no nebylo to příjemný období a jsem ráda, že to je za mnou ....moc držím palce aby se už brzo zadařilo a bohužel kecy ostatních asi moc neovlivníš tak nezbývá než je zkusit ignorovat nebo taktně naznačit, že ti to prostě není příjemné 😉

lilly_95
autor
20. črc 2019

@hasara33 tak jsme si podobné, vidíš.😂 Taky se těším, az tohle bude za mnou. Nebo kdybych na to apson tolik nemyslela, ale copak to jde? 😂

hasara33
20. črc 2019

@lilly_95 ne nejde, prostě fakt ne ..z vlastní zkušenosti vím, že ne a nemohla jsem najít nic čím bych se od těch myšlenek odpoutala

lilly_95
autor
20. črc 2019

@hasara33 taky nemůžu najít způsob, jak na to aspoň trošku zapomenout. Ale nějak to musím zvladnout a překonat. 😉 Chtěla bych shodit nějaké kila, co mám navíc,takze se budu soustředit na tohle a uvidíme 💋🤔

terulle05
20. črc 2019

Cauky holky Jak jste na tom?? Me ma ms (ne)prijit za3 dny.. uz cca 4-5 dni me bolej prsa porad spin picha me v podbrisku a dned se pridala i bolest zad. Mohla bych spat klidne cely den :roll: Nikdy jsem takovou spavou nemela

nesticka
Autor odpověď smazal
hasara33
20. črc 2019

@lilly_95 tuhle možnost jsem taky zvolila, "budu se snažit shodit a hodně dbát na stravu atd" ....a zapomenu na otěhotnění, taky nepomohlo 😀 ale alespoň jsem zhubla 😂😂

lilly_95
autor
20. črc 2019

@terulle05 nevím, možná bych počkala dokud se menstruace nedostaví.. Až potom popřípadě testik. 😉

@hasara33 tak to jsme si vážně podobné 🤔😂😂😂😂 to snad není možný. Takže vidíš, nějakou výhodu to mělo 😂

terulle05
21. črc 2019

Ahoj , zaje ja 🤣 holky mate nekdo zkusenost s testem clear blue + ?

duduska0603
21. črc 2019

@terulle05 ano, mam. Je spolehlivý

terulle05
21. črc 2019

@duduska0603
No me prijde ze mi udelal ducha ale po limitu 🧐🧐

duduska0603
22. črc 2019

@terulle05 já nikdy po limitu nic nezkoumala, je jasně daný čas!!!!

miba10
22. črc 2019

@terulle05 je úplně jedno jestli po limitu nebo ne. Kdyby v moči nebylo hcg, tak ti to neukáže. Já měla taky po limitu a teď mi to tady už skoro 2 roky drasa nervy 🤗😂

terulle05
22. črc 2019

@miba10 opravdu 🥰 ? Gratuluju a dekuju za povzbuzeni 🙂🙂 ale zarazi me jedna věc 🧐🧐
sobotu jsem si delala clear bleu + test ten ma citlivost 25 protoze jinej jsem u sebe nemela 👌 tam mi vyslo slamounke +
vcera vyslo to same ale + vic viditelne
a dneska rano jdu pro mama test 10
to sirikam ze tam musi neco uz bejt kdyz ma mene jednotek a ten je snehobilej tak ze nevim 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

miba10
22. črc 2019

@terulle05 opravdu. 😁 Je jí 20 měsíců a je k sežrání.
Nicméně, já mama testu moc nevěřím. Mě tehdy ukázal ducha po více než týdenním zpoždění. Já osobně mám obrovskou důvěru v testy z Benu lékárny. Myslím že se jmenuji Livsane nebo tak nějak. Kupovavala jsem si růžový. Ten buď ukázal nebo ne. Za mě velice spolehlivý

miba10
22. črc 2019

@terulle05 takhle to vypadalo.

terulle05
23. črc 2019

@miba10 to jo tohle mi udela taky porad . Zatim ms nikne tak uvidim jak to bude dal . Dekuji moc za povzbuzeni

mendy84
1. srp 2019

@kiki1912 dá se zistiť před ms 5dni tt

kiki1912
1. srp 2019

@mendy84 někdo třeba zjistí 5 dní před očekávanou MS že je těhotný ale to musí být nějaké příznaky už ale jistější je to až třeba dva dny po zmeškané MS

mendy84
1. srp 2019

@kiki1912 nafoukli břicho bolesti ale nevím jestli sou to nějaké priznaki prvním tehu sem nic nevnímala

kiki1912
1. srp 2019

@mendy84 já třeba víc jedla a bolely mě bradavky

mendy84
3. srp 2019

@kiki1912 dnes sem dělala tt negativní před ms 3dni

mendy84
27. srp 2019

@kiki1912 Tet sem 13 dní po injekci otrivele kdy mám udělat tt dělala sem ho 11 den a byl negativní

kiki1912
27. srp 2019

@mendy84 ovitrelle bereš kvůli ovulaci?

mendy84
28. srp 2019

@kiki1912 ne ovulaci mám normální

kiki1912
28. srp 2019

@mendy84 a na co bereš ovitrelle?

mendy84
28. srp 2019

@kiki1912 aby mi asi dřív praskly folikuli mněla sem jich dost na každý straně 4

Strana
z5