icon

Když to nejde...Jak to probíhá potom poprvé na gynekologii a co se řeší?

nanyh
17. srp 2019

Ahoj holky, převážně rok se s přítelem snažíme o mimi a zatím bezúspěšně. Mám v plánu jít na gynekologii a začít to řešit. Jen mě zajímá co mě čeká. Myslím si, že přítelem to nebude. Má 10ti letou dceru a my spolu už jednou čekali, ale šla jsem na přerušení. Myslím si, že problém je u mě, hodně na to myslím a jsem z toho pošahaná i přesto, že celý dny mám co dělat a chodím domů po celém dnů vyčerpaná.

martinafun97
•
17. srp 2019

Buď trpělivá, ještě to může vyjít....Rok není zase tak dlouho.. Pokud se to má stát, stane se to 🙂

barulina
•
18. srp 2019

Me dcerq.trvala skoro dva roky. Vypust kor kdsz jste uz spolu cekali tak too.chce je cas

tinka2011
•
18. srp 2019

My taky téměř rok čekali než jsem otěhotněla. Cca březnu mi řekl, že pokud do června neotěhotním pošle manžela na spermiogram. Pokud by manžel po vyšetření byl v pohodě, šla bych na řadu já (pravděpodobně neprůchodnost vaječníků) Dva dny než měl manžel jít na vyšetření jsem se dozvěděla, že jsem těhotná 😀 Takže jak holky píší chce to vydržet. Ale nám se to říká,chápu. (Jednoho syna už máme) Podle mě je to hodně o stresu a že něco chcete a najednou to nejde na písknutí.

michalelka
•
18. srp 2019

Základem je spermiogram u tvého muže, hormonální profil u tebe a pak se podle toho uvidí, co dál. My jsme se o Jondu snažili několik let a “nejhorší” pro mě osobně bylo, když bylo z lékařského hlediska vše OK, nebylo co léčit a řešit.

hance89
•
18. srp 2019

Ono hodně dělá i psychika. 😒 Já vím, že se to lehce řekne, ale zkus to vypustit z hlavy.
A ohledně vyšetření. Nejdříve půjde na řadu přítel (spermiogram) ten můj byl i na urologii.
A pak ty. Já byla na vyšetření zda mám průchodné vaječníky. A až pak jsem byla poslána na další vyšetření do Car

nanyh
autor
•
18. srp 2019

Děkuji holky. Zkusím ještě vydržet. 🍀

waloiss
•
18. srp 2019

Nám se zadařilo po třech letech 🙂 taky jsme to nějak neřešili... no v lednu koupena dovolená, takźe myslenky uplne nekde jinde 🙂 na konci unora kontrola po roce u doktora, pritel poslan na spermiogram ktery byl 8.3. Tam se zjistilo ze je plodny jak byk 😀 no a ja zpozdene mesicky, tehotensky test delan 11.3. A dve carky 🙂 termin mame 9.11. 🙂 urcite hlavu vzhuru 🙂

theronnie
•
18. srp 2019

@nanyh My jsme se s manželem snažili o druhy dítě 4 roky. Po roce, co to neslo, jsme byli v Gynemu na IVF klinice. Kde nám 5 pokusu o IVF nevyšlo. Pokaždé jsem potratila do 8 týdne. Ale i tak je muzu doporučit, jsou úžasný a mnohým to vyšlo. Já měla buď malou odezvu na hormony nebo naopak hyperstimulacni syndrom. Půl roku před 6. Pokusem o IVF jsme si dali pauzu, to bylo stejně nutné protože poslední hyperstimulacni syndrom byl obrovskej. Já jsem sledovala ovulaci sice porad, ale jednoho dne se konečně povedlo. Kupodivu přirozeně v ovulaci nebo těsně po. A nyní jsem v 16 týdnu. Držím palce 🙂))